Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esemesem
csendes tag
válasz
spkkill
üzenetére
Tudom, tartottam is már gépbiztonsági tréninget, ahol kockázatértékelésről, Pl-ről meg kategóriákról még nem is hallottak.
Ilyen gépekhez nem szabad hozzányúlni, mert ha esetleg jelentős módosítást hajtasz végre, akkor gyártóvá válsz és neked kell kiadnod újra a CE-t és ez ugye nagyon sok dologgal együtt jár. A lényeg, hogy nem idomulok a tökéletlen világhoz. Hozzánk hoztak kínai gépet, hogy kellene rá CE. Mondtunk rá egy büdzsé árat. Utána már nem akarták, azt mondták, hogy van egy csapat, aki kiadja nekik. Lelkük rajta, én nyugodtan akarok aludni. A gép tervezési hibái nem indokolják, hogy olyan megoldásokat alkalmazzak, amit nem tartok szakmainak. Annak mindig csak foltozgatás meg állandó hibakeresés lesz a vége. Például, hogy ó, még mindig maradt változó, amit nem resetel. És akkkor vissza a berendezéshez. A presztizs szempontjából sem jó. Ebben a szakmában nagyon gyorsan lehet találni másik munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen gépekhez nem szabad hozzányúlni, mert ha esetleg jelentős módosítást hajtasz végre, akkor gyártóvá válsz és neked kell kiadnod újra a CE-t és ez ugye nagyon sok dologgal együtt jár. A lényeg, hogy nem idomulok a tökéletlen világhoz. Hozzánk hoztak kínai gépet, hogy kellene rá CE. Mondtunk rá egy büdzsé árat. Utána már nem akarták, azt mondták, hogy van egy csapat, aki kiadja nekik. Lelkük rajta, én nyugodtan akarok aludni. A gép tervezési hibái nem indokolják, hogy olyan megoldásokat alkalmazzak, amit nem tartok szakmainak. Annak mindig csak foltozgatás meg állandó hibakeresés lesz a vége. Például, hogy ó, még mindig maradt változó, amit nem resetel. És akkkor vissza a berendezéshez. A presztizs szempontjából sem jó. Ebben a szakmában nagyon gyorsan lehet találni másik munkát.