Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esemesem
csendes tag
válasz
spkkill
üzenetére
Tudom, tartottam is már gépbiztonsági tréninget, ahol kockázatértékelésről, Pl-ről meg kategóriákról még nem is hallottak.
Ilyen gépekhez nem szabad hozzányúlni, mert ha esetleg jelentős módosítást hajtasz végre, akkor gyártóvá válsz és neked kell kiadnod újra a CE-t és ez ugye nagyon sok dologgal együtt jár. A lényeg, hogy nem idomulok a tökéletlen világhoz. Hozzánk hoztak kínai gépet, hogy kellene rá CE. Mondtunk rá egy büdzsé árat. Utána már nem akarták, azt mondták, hogy van egy csapat, aki kiadja nekik. Lelkük rajta, én nyugodtan akarok aludni. A gép tervezési hibái nem indokolják, hogy olyan megoldásokat alkalmazzak, amit nem tartok szakmainak. Annak mindig csak foltozgatás meg állandó hibakeresés lesz a vége. Például, hogy ó, még mindig maradt változó, amit nem resetel. És akkkor vissza a berendezéshez. A presztizs szempontjából sem jó. Ebben a szakmában nagyon gyorsan lehet találni másik munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen gépekhez nem szabad hozzányúlni, mert ha esetleg jelentős módosítást hajtasz végre, akkor gyártóvá válsz és neked kell kiadnod újra a CE-t és ez ugye nagyon sok dologgal együtt jár. A lényeg, hogy nem idomulok a tökéletlen világhoz. Hozzánk hoztak kínai gépet, hogy kellene rá CE. Mondtunk rá egy büdzsé árat. Utána már nem akarták, azt mondták, hogy van egy csapat, aki kiadja nekik. Lelkük rajta, én nyugodtan akarok aludni. A gép tervezési hibái nem indokolják, hogy olyan megoldásokat alkalmazzak, amit nem tartok szakmainak. Annak mindig csak foltozgatás meg állandó hibakeresés lesz a vége. Például, hogy ó, még mindig maradt változó, amit nem resetel. És akkkor vissza a berendezéshez. A presztizs szempontjából sem jó. Ebben a szakmában nagyon gyorsan lehet találni másik munkát.