Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Jelen üzemünkben egy másik vákuumszivattyúnk működik. 2db 4kW-os motorral.
Ezt figyelve nem sokat megy, elég hamar megvan a vákuum és leáll a szivattyú.Az új üzemben ahol a 2db 11kW-os motor lesz, szerintem nem lesz gond vele.
Külső hűtőköre lesz jeges vízzel a vákuum szivattyúnak. A motor frekvenciát pedig nem viszem le annyira hogy ne legyen hűtése. Amiket írtam értékek, nem fixek. (Akár a plc kijelzőjén módosíthatóvá is tehetem ezeket az értékeket)Az elvre lennék kíváncsi, hogy működik-e így, illetve milyen buktatói vannak?
Természetes nem írtam, de van elég sok biztonsági rész is még. Motorokban termisztor, 2db hőmérő, frekvenciaváltók OK jel. Ezeket mind figyelembe venném még.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest