Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
murena2
csendes tag
" Miért nem írtad le részletesen hogyan próbáltál csatlakozni? Én nem voltam ott, nem tudom mit csináltál. "
...
"Az hogy nem kapcsolódik érthető. Beállítottad a PG csatlakozást is, de hogyan, mire?"
...
"Mindent kipróbáltál, de mi az a minden? Ha nem tudom mit csináltál, azt sem tudom megmondani mi a baj."
...
Bocsánat a szűkszavúságomért.Nem akartam rontani a morált vele.
Amit te írtál nem próbáltam még.Csatlakozási próbáim:
PC-ről ethernet lehúz (WINCC) átdug a laptopra.1. Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a PC IP címét.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP(auto),ekkor üzenet hogy routeres csatlakozással kapcsolatban (pontosan nem emlékszem az üzenetre).Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot. Bármelyik eszközt meg tudom pingelni és válaszol is2.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a PC IP címét.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP. Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot.
Bármelyik eszközt meg tudom pingelni és válaszol is.3.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a egy olyan IP-t ami a tartományba esik.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP(auto),ekkor üzenet hogy routeres csatlakozással kapcsolatban (pontosan nem emlékszem az üzenetre).Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot4.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a egy olyan IP-t ami a tartományba esik.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP.Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot5. a virtuális gépen próbáltam a virtuális hálózati kártyát használni és az alap OP rendszeren beállítani egy tarományba eső címet. A Step 7-et az előbb leírt 2 módon próbáltam.
Próbáltam új üres projektet létrehozni (természetesen nem varázslóval) Online nézetet választani.
Próbáltam új projektet létrehozni úgy beletettem a CPU-t (természetesen nem varázslóval) Online nézetet választani,de semmi.Amit tudok a hálózatról:
CPU ip 10.0.0.50
ET200/1 10.0.0.5
ET200/2 10.0.0.6
PC (WINCC) 10.0.0.100Szerintem nálam már ott kezdődik a probléma hogy VIrtuális gép (virtualbox)
ui.:
Kösz a türelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marathon (2025)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Milyen házat vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest