- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Csak gondoltam hátha előfordul másnál is a dolog vagy nem...De hagyjuk is. Segíteni úgy sem lehet rajta. És lehet ki is fogom szerelni az usb-ket belőle... Na szevasztok.
-
milszab
senior tag
Üdv. Van egy Pana Gt60-am. Usb-n szoktam rajta filmet nézni. Olyat figyeltem meg már egy jó ideje, vagy talán az eleje óta, hogy az első elindított filmnél, mindig azt írja ki hogy a file nem olvasható és átlép a következőre ami indul is. Viszont ha visszamegyek rá már az is elindul egyből. Nem olyan nagy gond csak idegesítő. Főleg mikor félbehagysz egy filmet és másnap vagy bármikor néznéd tovább, de hiába indítaná ugyan onnan, ez miatt az elejéről kell kezdened. Nemrég volt frissítés a tv-re reméltem megoldja de nem.
-
milszab
senior tag
válasz blakey #75807 üzenetére
Ugye látja a routert. Meg bizonyos mappákat rákötött vinyóról. A többit akkor miért nem? Akkor miért van benne ilyen lehetőség? Ez a dlna pontosan nem tudom micsoda de a megosztáshoz van köze azt tudom. Nah majd utánajárok valahol mit hol mire kell állítani hogy jó legyen.
-
milszab
senior tag
válasz DM-Fan #75487 üzenetére
A gépét szerintem alapban is használja mindenki, nem csak mikor filmezik. Most néztem 100watt körül zabál a gépem film közben monitor nélkül(mer ugye én nem azon filmezek)egy R9 280x-es karival. De itt szerintem sem a fogyasztás az ami miatt a két dolog között dönteni kell. Kinek mi a jobb, egyszerűbb és ennyi. Sz.géphez meg minek táv? De szerintem tök felesleges is vitatkozni ezen és kijelenteni olyanokat hogy ez vagy az a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
válasz DM-Fan #75478 üzenetére
Ezt amúgy én is így gondolom hogy sz.gépről is simán lehet filmezni sőt! Sokkal egyszerűbb nem kell külön lejátszó, külön vinyó, esetleg dokkoló ha 3,5-esed van, külön áramforrások, külön táv. Plusz ha esetleg játszol sz.gépről is még a hdmi kábeleket is dugdosnod kell folyamatosan, ha nincsen annyi lehetőség az eszközön. Próbáltam külső lejátszót én is, de nekem csak szenvedés volt vele. Baromi sokára olvasta be a vinyót, van amit nem játszik le... Persze attól is függ mennyibe kerül. Most én egy 10-15.000-es eszközről beszélek, mer egy ilyenért 60-70-et kiadni...Hát biztos hogy nem. Nah mind1, nekem ez a véleményem.
Mondjuk ha teljesen másik helyiségben filmeznék akkor lehet én is azt vennék, mer ugye akkor alapban kéne valami, de lehet inkább a géptől húznék el egy hdmi kábelt inkább.
A másik hogy valaki írta hogy sima tv adáshoz elég az lcd. Hát ez megint nagy baromság. Én is pl csak azt nézek a gt60-amon, mer baromira fontos volt a fekete és hogy a régi képcsöveshez hasonló élményt kapjak. Ha mozizni akarok benyomom a projit.
-
milszab
senior tag
válasz -HajTömeg- #74809 üzenetére
Hát X60-at tuti nem vennék. Volt egy, de ment is vissza. Feketéje borzalmas. Kb. mintha egy lcd-t néznék! De ettől függetlenül szép képe volt. És nem is cicrgett annyira mint a mostani GT-m, sőt...
-
milszab
senior tag
Igen tv adásnál. Múltkor nézte nálam tesóm az Éjjel nappal Budapestet és baromira zavaró volt mikor ugye az emberi fejeket közelről mutatták mozgás közben. Még a HD csatornáján is. Egyéni kép módot használom. 70-es kontraszt, élénk színek be, Intelligent Frame Creation most minimumom van de így is csinálja, de ha maxra rakom akkor meg olyan hatást kelt mozgásnál mintha szaggatna a kép.
-
milszab
senior tag
Hali! GT60-am van és azt vettem észre, mikor emberi arcokat mutatnak közelről mozgásban, akkor ilyen furcsa szín elváltozásokat veszek észre meg mintha elcsúsznának a dolgok. Pedig minden képjavító mizéria ki van kapcsolva. Bár mintha a tesztjében olvastam volna hogy a magas szín árnyalat vagy mi csinálhatja ezt?! Mindenesetre rohadtul idegesítő egy 250.000 tv-nél, ami elvileg mozgásmegjelenítésben verhetetlen vagy mi...
-
milszab
senior tag
válasz Gigi01 #65813 üzenetére
Hát olvasd már el még egyszer! Nem hiszem hogy szaroztam. Konkrétan az X60-ra írtam hogy a feketéje eléggé gyenge! Kb. mintha nem is plazma lenne hanem inkább egy jobb fajta lcd kb. Legalább is én így láttam. Az ST60 képminőségben nekem teljesen tökéletes volt de a tápzajt nem tudtam megszokni és mivel nem tudják cserélni ezért van 2 választásom. Szóval ennyi. De nagy valószínűséggel marad a GT60, azzal már csak nem lehet baj.
Jah és megjegyezném hogy az X60-asnak sem volt semmi zaja. Azért meg is lepődtem mikor bekapcsoltam az ST, mondom mi ez?! Majdnem 2X annyiba kerülő tv, ne hogy már ilyet csináljon.
-
milszab
senior tag
Arra számíts hogy a feketéje nem lesz valami csúcs. Szerintem inkább közelít egy led tv-hez sajnos. Én kapásból küldtem is vissza, mer nagyon lehangoló volt amit láttam. Aztán rendeltem is be egy st60-ast, aminek elég nagy volt a táp zaja, de mivel már nem tudják cserélni, mer kifutott, most vagy visszakérem a pénzt vagy benevezek egy GT-re. Tv kell szóval valószínűleg az utolsó variáció lesz. Persze ennyit nem akartam kiadni egy tv-re de úgy látom olcsóbban csak szart kapni...
-
milszab
senior tag
válasz salapp #65538 üzenetére
Én is fakónak látom amúgy. Mintha ilyen fátyol lenne előtte! Egyéni beállítással, hoztam össze rajta ahogy nekem bejön. Viszont olyan gondom van vele hogy zörög a táp vagy valami, szóval vagy csere lesz(mivel 2napos kb) vagy szerviz, nem tudom még, hogy fognak-e tudni cserélni, mivel mikor megrendeltem, le is vették a listáról a tv-t...
-
-
milszab
senior tag
Melyiknek van jobb feketéje? G30 , vagy x60?
-
milszab
senior tag
válasz liszi70 #62072 üzenetére
T-home sat tv. Usb-ről játszottam le csak vele filmet de ott penge éles volt a kép. De ha rákötöm számítógépre ott is ez a helyzet. Azért gondoltam rá hogy a kábellel lehet valami. Amit gyárilag adtak a box-hoz azzal van most összekötve. Vagy mag a box szar, régi. Csináltam egy videót is hogy mit csinál még, de ha megmozgatom a kábelt, jó lesz!
-
milszab
senior tag
Ha ráküldöm a sz.gép képét hdmi-vel a tv-re(42x60) tökre nem élesek a betűk. Viszont a videónál tök jó minden! Valamit kéne álltanom, vagy a kis felbontás miatt van, vagy szar a hdmi? Mer ugye 1024*768-at tud a tv, de tudom feljebb is álltani, ilyenkor még szarabb a helyzet. Jó nem mintha azon akarnék gépezni, csak mondom megpróbálom és ezt vettem észre.
-
milszab
senior tag
Készenléti üzemmódba hogy tudom tenni a tv-t? Azt szeretném hogy a stb-al kapcsoljon ki és be! HDMI kábellel van amúgy rákötve!
A másik, meg ha rákötök egy vinyót, azt külön le lehet választani, vagy csak húzzam ki? Vagy kikapcsolt készüléknél húzzam ki? Vagy tök mind?
(42X60)
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
Nah beléptem a klubba én is! Igaz "csak" egy 42X60-assal, de tv-t nézni tökéletes. Van még bőven mit állítgatni rajta az biztos. Amúgy e-digitalos cucc, néztem a pixel hibákat de nem találtam semmit. Közelről(1-2m) nem az igazi a kép minősége, de amúgy is messzebbről nézem. De lehet még állítgatni rajta. Amúgy alapban minden ilyen képjavító cucc ki is van kapcsolva úgy láttam.
Jah azt hogy hány óra van benne, nem találom sehol. Pedig mintha azt írtátok volna ezekben a 60-asokban már nincsen elrejtve!
-
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
Mivel vettem projektort, nem akarok drága(max ilyen 150.000), nagy(max 106-107-es) tv-t venni és csak tv-adás menne rajta. Ebben az esetben is jó vétel a plazma? Ritkán nézek amúgy is tv-t napi szinten talán 1 óra, de ilyenkor is inkább természetcsatornák, vagy ha esetleg valami jó film megy az.
A másik, ha kiváltanám a stb-ot tv-be szerelhető kártyával vagy mivel, akkor ha ki akarom rakni projektorra a képet az megoldható? Gondolom ilyenkor a tv-nek kéne lennie egy hdmi vagy akármilyen kimenetének..?!
-
milszab
senior tag
Elvileg ezt a szemüveget kéne vennem az 50ST60-hoz ha akarnék ugye?
-
milszab
senior tag
Zala-megye, Nagykanizsa, Egerszeg környékén nincsen véletlenül valakinek 50ST60-asa vagy esetleg GT60? Priviben jelezzen nekem légyszi! Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
T-home-nál, le tudom váltani a set top boxot szerintetek, HA vennék egy új tv-t(P50GT60E)? Csak mer nem igazán találok róla infókat.
-
milszab
senior tag
válasz Pro Koryak #51939 üzenetére
Szerintem kicsinek fogod érezni a tv-t. Inkább vegyél 1 komolyabb kivetítőt! Én már nagyon régóta dilemmázok, hogy kivetítő vagy tv. Mer árban kb. ugyanott lennék, viszont a kép méret nem mind1! Csak nálam az van hogy fix vásznat csak úgy tudnám megoldani hogy mindig rakosgatni kéne(ez elég macerás lenne), rolósat meg nem akarok. Viszont egy 50"-os plazma meg lehet kevés lenne, mivel úgy 5m-re lennék tőle. De aztán ki tudja... Valakinél nézd meg. A közeledben biztos van.
-
milszab
senior tag
Haver is csak a belső lejátszót használja mindenféle formátumra, BD, 3d is és semmi baja vele! Igaz az Samu led, bár nem hiszem hogy lenne különbség.
-
milszab
senior tag
Most akkor hogy állítsam be a box meg a tv képarányát hogy jó legyen? Az oké hogy 16:9, de azon belül is van 4 fajta. Valahogy sehogy nem találom a jó beállítást... :/
-
milszab
senior tag
válasz dgyuri0123 #26873 üzenetére
Nagy franciaágyról nézzük a filmeket, nekidőlve a falnak. A szoba közepébe meg csak nem pakolnék be 3-4 fotelt. Meg ugye ilyenkor alacsonyabbra is kerülnénk, és úgy meg tökre felfelé kéne nézni!
(#26876) DjKoxi
Csak tv nézéshez én meg tuti nem vennék plazmát. Oda az lcd tökéletes! Dúrva hogy 300-ezres cuccoknál figyelgetni kell nehogy beégjen![ Szerkesztve ]
-
-
milszab
senior tag
válasz Kernel #26414 üzenetére
Nincs probléma. Csak érdeklődtem hogy lenne optimális. Ahogy írtam feljebb is saját beállításaimat így nekem most jónak tűnik. A tv-n az auto beállítás is jólenne, ha nem ugrálna folyamatosan ide-oda...
Amúgy ezeken a régi tv-ken (PANASONIC TX-32PS12P) gondolom nincs ilyen üzemóra számláló...?!
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
Szerintetek a GT50 megér plussz 70-et az ST50-hez képest? Csak mer nagyon a gt-n gondolkozok. Ha már veszek, akkor jóó legyen. Meg amúgy is műszaki cikkeken nem szeretek spórolni, bár azért van 1 határ.. Ha most nem is, de ha bemenne 300 alá az ára nem lenen rossz!!
-
milszab
senior tag
Általában én is zoom-olok. Ha már ott a nagy kijelző, miért csak fele akkorába nézzem a filmet? Még jó hogy minél inkább teljes képernyőben szeretném nézni! Különben én sem vágom miért nem ilyen képarányú tv-ket csinálnak, ha már szinte az összes film, tv adás már így jön.
-
milszab
senior tag
250-300-ból nem lenne érdemesebb inkább már egy projektor + vásznat venni? Tv adásra meg maradna a hagyományos tv! 82" bőven elég arra nekem, csak ugye a film-re sovány! 5m-es nézési távolsághoz már lehet jobb lenen az nem?
-
-
milszab
senior tag
válasz mayday00 #24799 üzenetére
MIért ne lenne?? Én ha eladok valamit nem azért mer szar, hanem mer mondjuk újabbat akarok, vagy feleslegessé vált a cucc! De szerintem mindenki így van vele, kivéve aki tudatosan szart árul, de az meg b...a meg!
Pl. van most is egy eladó tv-m, alig volt használva, csak ugye a hagyományos nagy dobozos. Szép képe van meg minden, de jobban mutatna egy 2*ekkora, felfogatva a falra.
-
milszab
senior tag
-
milszab
senior tag
válasz Gabor970 #24533 üzenetére
Igen, én is ezt nézegettem. Ez ugye csak annyiban különbözik az st50-től hogy nincs benne net? De azt úgysem használnám. HA netezni akaork ott a sz.gép.
Amúgy van egy Pana házimozim már(csak kár hogy nincs rajta usb), meg a mostani tv-m is Pana, csak még a hagyományos, 82-es sík képcsöves 50kg-os.
-
milszab
senior tag
Én is nagyon szemezek ezekkel a tv-kel és egyre jobban meggyőzöm magamat hogy jobb mint az lcd. Én is főleg csak filmezésre meg tv-nézésre használnám. Lehet menne rajta pár játék is , de nem hiszem. Amúgy kb 5méterről nézném, és egy 50"-os ami elfér ahova szeretném! Nah meg persze árba se szeretnék nagyon többet rá költeni, csak sajna nem adnak szemüveget, így azt még plusszbe meg kell hozzá vennem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- UHD filmek lejátszása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest