- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- eGPU tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
(#17193) erdoke : A mobiltöltős megoldás elég körülményes. Az aktív USB hub meg elég drága.
(#17194) janos666: Tehát azt mondod, hogy ha egy jó/jobb minőségű USB2-s hosszabítót szereznék, nem lenne gond? Ez azt is jelenti, hogy ha vennék egy USB3-as hosszabbítót, akkor biztos meg lenne oldva a problémám, igaz? Hisz az biztos van legalább annyira jó minőségű, mint egy "prémium" USB2-s.
Vagy akkor vegyek egy olyan racket, amin microUSB csatlakozó van. De akkor már, csak USB3-at tudó házat kéne vennem, ami meg nem 2 ezer forint körül van.
A ragasztószalagos megoldás tűnik eddig a legolcsóbb és legjobb megoldásnak
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
dipeti
senior tag
Vettem egy Hitachi Touro USB3 500GB külső HDD-t és megpróbáltam rákötni a g30-amra.
A három usb közül, csak az "USB 3 (HDD)" nevezetű látja. Egy USB2-es hosszabítót használok, abba dugom a HDD-t.(Ha ezt a hosszabbítót az "USB 1" vagy "USB 2"-be /ez a csatik sorszáma/ dugtam nem ismerte fel a vinyót.) Tehát nem közvetlenül csatlakozok a TV-re.Szóval a gond az, hogy hiába látja a HDD-t, az elkezd kattogni csúnyán sőt valamikor meg is szakad a lejátszás (főleg nagyobb fájlkonál), nyilván azért, mert nem elég neki a fesz. Ha viszont követlenül dugom a TV-re a HDD-t (tehát az USB2-s hosszabító nélkül), akkor hibátlanul teszi a dolgát. Viszont olyan rohadt rövid a kábele a HDD-nek, hogy majdcsak lóg a levegőben így a vinyó.
Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a külső rackbe nem microUSB-t, hanem valami másmilyen fejet kell dugni, tehát egy ilyen Y átalakító nem oldaná meg a problémámat.
Azon gondolkodtam, hogy veszek egy USB3-as hosszabbítót, és az tud elég áramot leadni ( hisz ha közvetlenül dugom a TV-re a vinyót, akkor nincs kattogás).
VAGY
Veszek egy ilyen Y átalakítót, ami még mindig túl rövid, tehát erre kötném a mostani USB2-s hosszabítómat és majd ebbe menne a vinyó. Kérdés elég áramot kapna-e a cucc így.
Mit gondoltok? Esetleg van valami egyszerűbb megoldás?
ui. ha PC-re, vagy notira kötöm a vinyót USB2-n keresztül gond és hang nélkül működik.
-
dipeti
senior tag
-
meglett a megolás[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
Üdv!
Készülök venni egy külső 2.5-s vinyót a G30-amhoz. Olvastam, hogy nem minden esetben kap elegendő feszt a cucc USB2-n keresztül.
Van aki használ USB3-as külső vinyót G30-cal?[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
válasz DM-Fan #15105 üzenetére
Miért mondod ezt?
Mert nem bízol az Egreat-ben, mert noname? (komolyan kérdezem)
Lehet különbség képminőségben két lejátszó között?
Csak, mert ha ugyanazokat a filmeket viszi az Egreat, mint a Popcorn (vagy WD-t), akkor teljesen feleslegesnek érzem a felárat. Semmilyen extra, meg smart funkcióra nincs szükségem.Egyébként ez a Popcorn meg nagyon drága nekem.
-
dipeti
senior tag
az 18 körül van, az egreat meg 11k.
-
dipeti
senior tag
válasz DM-Fan #15089 üzenetére
NAGYON korlátozottak az anyagi lehetőségeim jelenleg.
Egy Egreat r6c-ben gondolkozom, a médialejátszós topikban ajánlották.
Egyelőre csak egy külsőt fogok venni, mert az nagyon kell, utána meg szeretnék egy (ilyen) lejátszót.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
dipeti
senior tag
válasz < CyberBob > #15082 üzenetére
Eddig 720p-s sorozatokat, filmeket néztem (8gb pendrive), de semmilyen akadást nem tapasztaltam.
-
dipeti
senior tag
A g30-amhoz szeretnék venni egy 2,5 külső HDD-t. Kérdésem, hogy mennyire válogatós a készülék? Nektek voltak problémáitok?
ill. lényeges minőségbeli javulást érhetnék el, ha külső médialejátszót használnék, nem a beépítettet? (HD filmek)
-
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Ma este jön a G30-am. Az a kérdésem, hogy mire kell ügyelni bekapcsolás előtt ill. után. Szeretném elkerülni a beégést és egyéb rendellenességek kialakulását.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest