- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz Fantomas80 #37479 üzenetére
én sem láttam 1 jó darabig
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
kovadika
őstag
válasz Fantomas80 #37423 üzenetére
Nekem már moziban sem adott hozzá különösebben a 3D, holnap kölcsönzöm BD50-ben szigorúan 2D-ben. Lemezvásárlással várok, amíg lemegy mindhárom rész, hogy boxban legyen, mint a LOTR.
-
Morris
veterán
válasz Fantomas80 #36752 üzenetére
Nekem igaz kábellel van összekötve a tv (S30E) viszont szintén TP-link routert használok. TL-WR841N. Ezzel nincs gond!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #36752 üzenetére
Nekem most egy E3000 ketyeg aktuálisan, 6 antennás, komoly WiFi-router. Ez sem hibátlan persze (DDNS-funkciók terén pl. többet várnék egy ilyen szintű router-től), de stabilitásban és sebességben és testreszabhatóságot tekintve nagyon rendben van.
Morris #36755: kábelen keresztül tudtommal egyikkel sincs gond, az úgymond nem "kunszt".
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mayday00
őstag
válasz Fantomas80 #36735 üzenetére
De jó akinek utp kábelen ki van építve minden
Sosincs semmi problémájaBár nem mindenki tudja kiépíteni. Nem mindenki szereti a kábeleket.
De számtalan más oka lehet.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bordi10
senior tag
válasz Fantomas80 #36725 üzenetére
köszönöm, most ok!
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
patakidr
aktív tag
válasz Fantomas80 #34760 üzenetére
Nem tapasztaltam még, bár nem alszom egy szobában a TV-vel (Gondolom nálad a hálóban lehet, ezért észleled.), mert nálam a nappaliban van, ahol a zajok miatt kikapcsolt állapotában sem tűnne fel szerintem...
Nem hiszem, hogy kóros lenne, amúgy az automatikus frissítés nálam is be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Poplacsek
senior tag
válasz Fantomas80 #34760 üzenetére
Samum akkor csinálja ezt, ha a menüben be van kapcsolva az automatikus szoftver frissítés. Panánál nincs ilyen?
-
Year
tag
válasz Fantomas80 #34733 üzenetére
Kissé eléggé
Amúgy igaza volt mindenkinek! Hülyén hangzik de tényleg kicsinek tünt a 42" tv, még az 50" sem volt egy hü de nagy valami. Bár lehet csak azért mert túl nagy volt a tér neki.A nappaliban biztos nem ugyan az az érzés lenne.
-
patakidr
aktív tag
válasz Fantomas80 #34733 üzenetére
Bizony-bizony. Még a Szakértőknél is drágábbak kb. 10%-al.
Kizárólag azt szabad náluk megvenni, ami:1. Akciós és utána néztél, hogy másutt sincsen jobb áron,
vagy
2. Amire azonnal és feltétlenül szükséged van, mert akkor kell és kész
-
mayday00
őstag
válasz Fantomas80 #34135 üzenetére
Jó készülék nagyon Mkv-k közül tényleg csak a high 4.1 et kezeli. Ha esetleg nem 4.1 a mkv pillanatok alatt át lehet alakítani 4.1 re Van erre program.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
patakidr
aktív tag
válasz Fantomas80 #34004 üzenetére
Hát én írtam egy levelet a Panának tegnap, hogy segítsenek megfejteni, hogy mi lehet az oka, mert nem szeretném még 1x cserélni a TV-t.
-
BBéci
legenda
válasz Fantomas80 #33642 üzenetére
A zoom megtartja az eredeti képarányt, nem nyújt.
Azzal egyetértek, hogy a teljes üzemidő felében nézett RTL beégeti a logót. Azt nem tudom, hogy a HD változat logója mennyire veszélyes.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hunspikey
őstag
válasz Fantomas80 #33403 üzenetére
Ugye mivel én alaplapcserés vagyok, most kellett volna felvennem, hogy megtudjam adni a választ, de a dolog annyira megszűnt, hogy én már fel sem tudom venni, mert eltüntették a kínálatból - szóval szerintem ennek annyi - pedig én is szerettem, döbbenet volt a British Museum
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
dedy70
tag
válasz Fantomas80 #33004 üzenetére
A UPC-s ügyintéző engem is le akart beszélni a CI modulról, mondván hogy a tv-m nem szerepel az ő kompatibilitási listáján. Mondtam, hogy én ennek ellenére is kérem. Erre ő megjegyezte, hogy ezt csak saját felelősségemre tehetem meg és ha mégsem jó viselem a következményeit. A végén kiderült, hogy erre is vonatkozik a 8 napos elállás, úgyhogy valójában semmilyen kockázatot sem kellett vállalnom. Most 1000 Ft-tal olcsóbb az előfizetésem + a zajos és áramzabáló boxtól is megszabadultam.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #33002 üzenetére
"Tájékoztatjuk, hogy DTV szolgáltatásunk csak kártya és beltéri egység
párosal használható hibátlanul."Tehát akkor van mód egyébként CI-modulos megoldásra, ha vállalod, hogy Te esetlegesen hibásan is szeretnéd használni?
Csakmert elhiszem, hogy nekik az az érdekük, hogy beszedjék a havi bérleti díjat a STB-ért az egyszeri modulvásárlással szemben. De ha mód van rá, akkor hadd dönthess már!
Get Moded!
-
patakidr
aktív tag
válasz Fantomas80 #32990 üzenetére
Értem, értem, ezek szerint az 50st50 rendelkezik CI modulfogadóval, ugye?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #32987 üzenetére
Attól függ! Az én szolgáltatóm pl. felkínálta megvételre a TechniSat Cryptoworks modult, ráadásul picivel a bolti ára alatt, így egy percig sem gondolkodtam. Ha nem is ad a szolgáltató, akkor is célszerű náluk rákérdezni, hogy milyen típust javasolnak a kártyájukhoz. Így garantáltan nem lesz inkompatibilitási probléma.
Get Moded!
-
spiky03
veterán
válasz Fantomas80 #32889 üzenetére
Itt a fórumon lehet olcsóbban is venni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kovadika
őstag
válasz Fantomas80 #32889 üzenetére
Én 20-ért láttam egy pár MM-ban. Már csak azért sem venném meg a Panát, mert ugye az idei tévékhez adni fognak és akkor biztos olcsóbban hozzá lehet jutni, ha nem is boltokban, de bontott csomagokból, esetleg magánszemélyektől biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Fantomas80 #31459 üzenetére
ha csak ezert ment le, akkor ez a mutatvany cirka 16-18k volt.
hüllő
-
Joljarunk
csendes tag
válasz Fantomas80 #31445 üzenetére
Kedves Fantomas80!
Nagyon örülünk, hogy elégedett vagy új televízióddal, remek választás volt.
Azzal az egyel egészíteném ki a dolgot, hogy előző nap lett feladva a készülék és akkor telefonon tájékoztattunk is, sajnos a futárszolgálatnál előfordulhatnak csúszások, de utánajártunk és a lényeg, hogy épségben (és állítva ) megérkezett hozzád. -
gyiku
nagyúr
Így gyorsba elindították a futárt 15:30 után Pestről!
hol laksz? mert ilyen csak a meseben van, mai vilagban egyaltalan nem jellemzo.hüllő
-
Ijk
nagyúr
válasz Fantomas80 #31447 üzenetére
Focit nézz true cinemában. Ha ott nem látszik akkor nincs.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kovadika
őstag
válasz Fantomas80 #31451 üzenetére
Ez tényleg korrekt. Ha pixelhiba, sávmentes készüléket kaptál akkor örülj neki! Ami lényeges még a pán-európai garanciafüzet lepecsételve, sorozatszámmal.
-
kovadika
őstag
válasz Fantomas80 #31447 üzenetére
Ált. a képernyő jobb szélén függőleges sötétebb sáv(ok), főleg nagy homogén felületen(foci). Amúgy végignéztem egy filmet, amiben volt bőven ilyen jelenet, de nem láttam semmi ilyesmit azon, ami nálam van.
-
kovadika
őstag
Grat! Honnan vetted? Sávokkal találkoztál?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #31148 üzenetére
Szervizmenü előhívása és üzemidő megtekintése.
Balic: szerintem teljesen egyértelmű, hogy az LCD-t nézted túlélesítve, túlszaturálva (tipikus hiba) és most a plazma természetes képe már visszalépésnek tűnik a "túlkapatott" szemednek. Hidd el, az volt a rossz, amit eddig néztél. A fehér nem akkor jó, amikor ívfényt látsz, hanem akkor, amikor kirajzolódnak a részletek, amikor nem ég be. Vannak erre kiváló tesztvideók, amikor pl. egy full fehér szobában egy hófehér damaszt abrosszal meg van terítve egy asztal, azon tejfehér, törtfehér szalvéták, tányérok, porcelánok, fehér csipketerítők vannak. Na, az átlagosan, elnagyoltan beállított LCD-k ott szoktak elvérezni, míg egy normál beállításon üzemelő plazmán gyönyörűen látszanak a részletek, egy kalibrált példányon meg vizuális orgazmus a kép.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kovadika
őstag
válasz Fantomas80 #30664 üzenetére
Sokszor le lett írva. A legfőbb különbség az, hogy az ST-n van bevonat, így kevésbé tükröződik, ezért nappal is élvezhető képet ad, ellentétben az UT-vel. Emelett az ST-ben már NeoPDP panel van. Továbbá több csatlakozó, papíron több színárnyalat, papíron jobb hang. Itt láthatod a különbségeket: [link]
Besötétítve elvileg nem igazán van képminőségbeli különbség, viszont ha nappal is tervezel tv-zni, vagy nem szeretsz besötételni mindig, akkor az ST az ajánlott. Az ST ellen felhozható a gyakori sávosodás.Szerk.:
(#30665) DM-Fan
Látom beelőztél. Mindemellett még hozzátenném, hogy az a 40 ezer, 50 ezer forint különbség 50 col esetében.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #30664 üzenetére
Nem kellett volna olyan messzire menned, az itteni #1. HSZ-ben is ott vannak a különbségek egy táblázatban, mindamellett elég sokszor össze is hasonlítottuk a kettőt a topicban és leírtuk a véleményünket, elég egyértelműek szerintem a különbségek: az UT50 nem NeoPDP-paneles, az ST50 pedig az, ez már egy alapvetően fontos különbség, ami látszik is, mert az ST50 jobb általános képminőséggel rendelkezik. Az UT50-en nincs tükröződésgátló bevonat, az ST50-en van. Jóval több csatlakozó is van az ST50-en, több hangsugárzója is van, mint az UT50-nek, ezáltal a hangja is jobb (bár még így is pocsék). Az UT50-ben nincs beépített WiFi-egység, az ST50-ben van, az UT50 nem tud TV-műsort rögzíteni USB-HDD-re, az ST50 tud.
Szerintem nem éri meg UT50-et venni. Egy 42"-os modell esetében 30 eFt-tal, egy 50"-os esetében 40 eFt-tal drágább csak az ST50 és ez mindkét esetben bőven megéri azt a többletet, amit nyújt az ST50. Már önmagában a NeoPDP panel és a tükröződésgátló bevonat hiánya nagyon fájó az UT50 kapcsán.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Fantomas80 #17239 üzenetére
"A képe legyen minél szebb."
Ez abszolút jogos elvárás, ezt szem előtt tartva szoktunk ajánlgatni is.
Usb-ről esetleg Lan -ról lehetőleg minél több formátumot ismerjen fel.
Ez akkor lenne OK, ha mondjuk a beépített médialejátszók rendesen kezelnék a 24p kadenciát, de mivel ez mindből hiányzik, ezért gyakorlatilag teljesen érdektelen a dolog. Egy 10-15 eFt-os küslő médialejátszóval is többre mész.
"A hátlapjukon lévő optikai kimeneten ha már 5.1 hang jelet kap akkor ne már 2.0 jel jöjjön már ki! Vagy ez most hogy áll? Mert a mostani tv-m nem tudja."
A mostaniak sem tudják és ebben nem is lesz változás, másolásvédelmi okai vannak.
"Továbbá szeretném én a 3D-t de mivel ahogy már itt is beszéltétek nagyon gyerek cipőbe jár még a tényleges 3D-s film kínálat. Ezért a pár filmért szentem nem érdemes."
Nem is a kínálattal van baj, hanem azzal, hogy a címek 95%-ánál annyira mesterkélt a 3D, hogy nagyon bazári az egész. Ritka az igényes, jól átgondolt 3D tartalom és ez az aktív szemüveges dolog is egyértelmű zsákutca.
A smart rendszer most már szinte minden modellben ott van. Egy-két értelmes funkciónak még van is létjogosultsága, pl. Skype, ha mondjuk nem az lenne, hogy csak a gyártó saját kameráját tudnád használni, 40 eFt felárért.
Get Moded!
-
erdoke
titán
válasz Fantomas80 #17228 üzenetére
Ha kell ez a méret, de már túl van a rendelkezésre álló kereten a 60E6500, akkor nemigen van választásod. Esetleg gyűjts még a 6500-asra, annak egyértelműen jobb a képe, szűrője, ill. nagyobb a tudása.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest