- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drnet
aktív tag
válasz gaborcsu #65119 üzenetére
Újonnan miért kétszer annyi, mint a szintén 64"-os F5000?
Vagy miért másfélszeres, mint az E8000?
Én a forgalmazók honlapjain található leírásokban nem is találok számszerű különbségeket.
Mi az a technikai adat, ami ekkora árkülönbséget okoz? Nekem ezek a különböző fantázianevű panelek, meg képjavító elektronikák, stb. nem mondanak semmit.
Biztos, hogy nagyon laikus vagyok, segítsetek! -
dgabro
tag
válasz gaborcsu #65122 üzenetére
"Ja én is 450ért vettem az E8000-et"
hűű azt nagyon jól vetted. Szemezgettem én is vele, miután megszoktam az 50-es méretet, de a legjobb ár 599 volt amiért még a MediaMarkt webshop-ban lehetett kapni újat néhány hete, de sokalltam érte. Egy kiállított darab van még azt hiszem 630-ért a miskolci Media-ban, de hát az meg felejtős, és nem csak az ára miatt, hanem mert amióta létezik ez a típus, azóta az ott megy
Egyébként amikor te vetted, már nem aktuális modell volt az E8000, ez az F8500 meg még mindig kapható, konkrétan még nincs kereskedelmi forgalomban lévő utódja. Listaáron meg tudod venni kb 1 milláért. Kicsit fura ez a 460 ezres ár, egy max 1 éves, garis, jelenlegi csúcs samung plazma készülékért.
Ennyiért simán megvenném én is ezt az F8500-öt (ha valós a hirdetés, makulátlan, és nem valami vicces csalóka), és hirtelen valaki elvinné tőlem a decemberben vásárolt, Samsung garis 50-es E8000-et, de én nem hiszek a csodákban Ettől függetlenül kívánom, hogy valaki nagyon jól járjon vele, mert ha igaz lenne, akkor tényleg kihagyhatatlan ajánlat.
-
MaUser
addikt
válasz gaborcsu #60059 üzenetére
Wow, gratula hozzá, ennyiért nagyon jó vétel volt.
Btw, most néztem meg a Gravity-t és ha van plazmareklám film hát ez az. Az űr - ellenben a klasszikus scifikkel - végre tényleg mélysötét és a határvonala egybeolvad szépen a fekete sávokkal végig a film során.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
kokobe
őstag
-
Gabor970
addikt
válasz gaborcsu #45232 üzenetére
Ugyanúgy tükröződik az e530, mint a c490. Biztosan jobb képe lenne az e530-nak. Nekünk 50c430 van. Mi is csak a méret miatt cserélnénk le, nekünk teljesen ok a képminőség. A maradék 200e pénzből tuti inkább mennénk egy hétre Alicante-ba :-) a családdal.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
válasz gaborcsu #45236 üzenetére
Nem a klasszikus értelemben vett tükör effektus a fő probléma, bár az is jelen van. A bevonat hiánya miatti kontraszt csökkenés még töksötét szobában is jelentkezik és emelkedik az amúgy sem acélos feketeszint. Ha E8000 is felmerült, akkor hogy juthat eszedbe E530?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
kokobe
őstag
válasz gaborcsu #45225 üzenetére
Ugyan azt mondtam volna mint BBéci még így is egyételműen a pana jobb ,az e szériában az e6500-ös jobban sikerült és jobb volt a feketéje mint az e8000-nek.Én egy 55"-os st50-et javasolnék ha még lehet kapni,2d- ben picit elmarad az st60-tól viszont a 3d-je referencia plusz olcsóbb és ha játszol az input lagja is nagyon jó nem úgy mint az st60-é!
<---AMD___ATi--->
-
-
nagyúr
válasz gaborcsu #45225 üzenetére
"Létezik, hogy túl nagy a méret?"
3,5 méterre túl nagy a 64"? Ez elég viccesnek tűnik, de nem akarom bagatellizálni a problémádat. Attól is függ mit néztél rajta, de általánosságban és többünk nevében is kijelenthetem : nem nagy. Nekem még SD-hez sem nagy, HD-hoz meg el sem tudnék képzelni már kisebbet.
[ Szerkesztve ]
-
-
erdoke
titán
válasz gaborcsu #29603 üzenetére
Régen láttam a mostani tévédet, és az E530-at is csak futólag és 51-es méretben, de az a 60-as még valamivel jobb minőségű is lenne, mint a meglévő. Különösen, ha ezúttal is mélyebb a feketéje a nagyobb panelnek.
(#29604) mayday00
Be kell regisztrálnod, megadni egy bankkártyát a fizetéshez, stb. Szállítanak EU-n belül, 4 font körül van a költsége. Most rendeltem meg én is, 4800 Ft cakk-pakk.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest