Hirdetés
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
julius75 #88780 üzenetére
Szia !
Biztos voltam benne, hogy a "divatmajomnál" ragadsz le. Én kifejtettem és továbbra is tartom, eszembe sem jut mentegetőzni. Aki a külső, fancy és lényegtelen dolgok miatt vesz meg egy terméket, vagy mert jó a marketingje és nem azért mert valós, lényeges tartalommal bír a szegmensében, az nálam "divatmajom". (és piszkosul sok van ezekből, ez látszik is és ehhez alkalmazkodnak a gyártók - hívhatjuk ezt tőlem fogyasztói társadalomnak is) Ez tette "naggyá" az LG, Samsung féléket. Emlészem a 80-90-es évek fordulójára, majd a 90-es évtizedre. Ezek a gyártók nem a minőségükkel lettek híresek (mint írtam, engem azóta sem győztek meg). Kettő dolog tette őket gazdaggá: a japánokhoz képest kedvezőbb ár, a bátor, formabontó külső valamint a "felesleges megoldások". Engedtessék meg nekem, hogy aki pl. az alapján választ autót, hogy tükröz-e az Apple Car Play, vagy mekkora felbontású az érintőképernyő az nálam nem komoly "piskóta". (tudod, ugyanez megvolt TV-ben is: fut-e rajta a Facebook, kezel-e feliratot, játszik-e "bárakármit") Az most biztos, hogy az LG az OLED-el nagyot villantott és egyedüli alternatívát biztosít a minőségi mozgókép megjelenítésre alkalmatlan LCD mellett, így aki ezt választja, megértem és eszembe sem jut kategorizálni, kivéve, ha azt sem tudja, mi az OLED, csak azért választotta, mert jól néz ki. (én is megvenném, csak engem zavar, hogy LG). Ne vedd magadra ! Függetlenül ezektől én is tudok örülni és élvezni, hogy élek. Pontosan azért, mert tudom, hogy minden "jó" nem fog eltűnni az én életemben, max nehezebben jutok hozzá, vagy csodabogárnak tartanak miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest