Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
válasz
daniel2121 #60134 üzenetére
Többször végigolvastam, de nem tiszta.
Már fent van a falon a tartó, csak most eléraknád a gipszkartont és arra át a tartót?
Simán egy 12,5 mm vastag kartonra nem raknám fel ezt a tartót. Vannak spesiálos gopszkarton tiplik, amire lehet ezt-azt rögzíteni, de nem igazán egy 12 kg-s tv konzolhoz + 30 kg körüli tévéhez vannak kitalálva.
Annakidelyén, amikor kartonoztam a tetőteret, olvastam a rigips útmutatót. Emlékeim szerint a nagyobb súlyok rögzítésére a gipszkarton tartószerkezetébe erősítést kell szerelni (legyen az fém vagy fa váz) és ahhoz kell rögzíteni a negezebb tárgyat, pl egy mosdókagylót a fürdőben, egy tévékonzolt a nappaliban.
Amúgy mennyi lenne a táoplság a meglévő fal és a gipszkarton között?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest