Hirdetés
Aktív témák
-
Killer01
őstag
Sziasztok,
némi infó kellene a TX-P42S30 tévéről (mer' valszínű még idén megvásárlásra kerül ), egy CRT panát vált, tehát elmondható, hogy nem vagyok képben a plazmákkal. Tényleg aktív hűtése van ezeknek a tévéknek? Ez mennyire zavaró a hétköznapokban? Milyen élettartamra lehet számítani a plazmatévéknél? erről kering néhány hajmeresztő "adat" a neten... -
Killer01
őstag
válasz DM-Fan #48414 üzenetére
Tudom hogy sok szó volt róla, a topikot olvasom 2 napja...
A hűtést -ezek szerint -félreértettem, az első hsz-ben olvastam a fullHD mellett, hogy aktív hűtésűek.
Kösz a válaszokat 145 k-ért szvsz megéri az S30, sajna nincs 180 k-m a G30-ra. Most vettünk Anyósnak egy lcd panát (TXL37U3E), bepakoltam a vándormadarak dvd-t és könnyek szöktek a szemembe, annyira szép volt a kép crt után. Ha ezt még übereli a plazma, nagyon elégedett leszek -
Killer01
őstag
Sziasztok, mesélne valaki erről a UPC vs Panasonic plazma történetről? Milyen típusú tv-nél nincs hang HDMI-n?
-
Killer01
őstag
válasz hoffman_ #50082 üzenetére
nos, ezek után én se vagyok kíváncsi a panashopos S30-am üzemidejére Bár a fóliát a kávákról én szedtem le, szóval sanszos hogy vadiúj
kpcl: Gyakorlatilag mindenhez scart-os stb-ot adnak, kivéve a hd-s csomagokat. Hiába erősködtem, hogy a tv-n csak 1 scart van és lenne egy dvd lejátszóm amin szintén 1 scart van ( "végigfüzés" így kizárva), ekkor a hiperintelligens upc-s hölgy előjött a scart elosztó témával (hogy vegyek egyet). Na, én itt adtam fel, és nézek inkább HD-ben x csatornát....
[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
Egy gyors kérdés S30-as panával kapcsolatban: 4:3-mas képaránynál a szélek alapbeállítás szerint fehérek a "tv védelme érdekében". Ez nem probléma? Nekem az tűnne logikusnak, hogy -beégés elkerülése miatt- bármi jobb lenne a fehérnél. Vagy csak megint nem értek hozzá...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest