Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Killer01
őstag
Egy gyors kérdés S30-as panával kapcsolatban: 4:3-mas képaránynál a szélek alapbeállítás szerint fehérek a "tv védelme érdekében". Ez nem probléma? Nekem az tűnne logikusnak, hogy -beégés elkerülése miatt- bármi jobb lenne a fehérnél. Vagy csak megint nem értek hozzá...
-
Killer01
őstag
válasz
hoffman_ #50082 üzenetére
nos, ezek után én se vagyok kíváncsi a panashopos S30-am üzemidejére
Bár a fóliát a kávákról én szedtem le, szóval sanszos hogy vadiúj
kpcl: Gyakorlatilag mindenhez scart-os stb-ot adnak, kivéve a hd-s csomagokat. Hiába erősködtem, hogy a tv-n csak 1 scart van és lenne egy dvd lejátszóm amin szintén 1 scart van ( "végigfüzés" így kizárva), ekkor a hiperintelligens upc-s hölgy előjött a scart elosztó témával (hogy vegyek egyet). Na, én itt adtam fel, és nézek inkább HD-ben x csatornát....
-
Killer01
őstag
Sziasztok, mesélne valaki erről a UPC vs Panasonic plazma történetről? Milyen típusú tv-nél nincs hang HDMI-n?
-
Killer01
őstag
válasz
DM-Fan #48414 üzenetére
Tudom hogy sok szó volt róla, a topikot olvasom 2 napja...
A hűtést -ezek szerint -félreértettem, az első hsz-ben olvastam a fullHD mellett, hogy aktív hűtésűek.
Kösz a válaszokat145 k-ért szvsz megéri az S30, sajna nincs 180 k-m a G30-ra. Most vettünk Anyósnak egy lcd panát (TXL37U3E), bepakoltam a vándormadarak dvd-t és könnyek szöktek a szemembe, annyira szép volt a kép crt után. Ha ezt még übereli a plazma, nagyon elégedett leszek
-
Killer01
őstag
Sziasztok,
némi infó kellene a TX-P42S30 tévéről (mer' valszínű még idén megvásárlásra kerül), egy CRT panát vált, tehát elmondható, hogy nem vagyok képben a plazmákkal.
Tényleg aktív hűtése van ezeknek a tévéknek? Ez mennyire zavaró a hétköznapokban? Milyen élettartamra lehet számítani a plazmatévéknél? erről kering néhány hajmeresztő "adat" a neten...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest