- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
RoszikAtosz
csendes tag
Hali.
A jövőhéten szeretnék Plazmát venni
egy kis véleményt szeretnék a Samsung ps42c430-ról...nincsenek nagy igényeim a tv-t 3-3,5M-ről nézném...előre is köszönöm -
RoszikAtosz
csendes tag
hali,
120-130k-t szánnák rá több sajnos nincsen...:/:/ a samu-t az euronicsban láttam...
de a samu-ról mi a vélemény??:S -
RoszikAtosz
csendes tag
jól van köszi megfogadom a tanácsodat le írtam a tipus számot szombaton megyek venni ...rem sikerül vmi normálisat de ezt a pana-t megnézem remélem lesz..
-
RoszikAtosz
csendes tag
és esetleg vkinek van ilyen tipusú tv-je?? Panasonic TX-P42C2? ha van akkor véleményt nekem
ja és egy fontos szempont nekem xbox360ra kellene...és nem gáz ha plazmát veszek?? :S[ Szerkesztve ]
-
RoszikAtosz
csendes tag
hali,véleményeket kérnék panasonic 42c2 vagy samsung ps42c430 a pana 130k a samsung meg 120k..kérném segítségeteket..:/ előnyök esetleg hátrányok..
felhasználási terület: hd anyagok ill xbox360 ill tv-adás
nézési táv: 2-2.5méter
kérlek segítsetek előre is köszönöm -
RoszikAtosz
csendes tag
köszönöm,jaja én is láttam MM-ban 110ben csak ma felhívtam őket és azt mondták h vége az akciónak és csak 145ben tudnának adni..mondom kösz de nem...most meg ma voltam tescoba/ne kommentáljátok/ és láttam a c2-t 130ban...de nem volt bekapcsolva/mert h 7után kikapcsolják a tv-ket fogyasztás csökkentés érdekében mind1 is...holnap megnézem/
nekem a képminőség lenne a fő cél..de am a c2-n hogy nézhetnék esetleg hd tartalmakat?? -
RoszikAtosz
csendes tag
hogy küldhetek rá hd adást?? itthon értitek? hd filmeket....
-
RoszikAtosz
csendes tag
másfajta megoldás nem létezik?
-
RoszikAtosz
csendes tag
huh sorry de nekem ez gyors kínai volt hát pl. pendriveról lejátszás../fogadjunk nincs is usb bemenet a c2-n xD/ szóval hát vmi ilyesfajta vagy esetleg géppel összekötni vagy nem tudom xD
-
RoszikAtosz
csendes tag
nah hali
boldog tulajdonosa lettem egy Panasonic 42c2e-nek most hoztam haza....21:00fele beüzemelem...kezdeti lépések?? kérném segítségeteket -
RoszikAtosz
csendes tag
esetleges beállításokat nem tudnátok javasolni? XD
-
RoszikAtosz
csendes tag
hali
a ghosting mint jelenséget távolról kellene látni vagy közelről...
mert én most észre vettem h ha közelről nézem a tv-t akor észre vehetően /fekete háttérnél/ látni pl. az rtl kiírásokat...a logót nem de pl "a megasztár..." stb...:S:S nem értem mi van...vki nyugtasson meg..tegnap vettem 42c2 pana... -
RoszikAtosz
csendes tag
hali.
Előszőr is Mindenkinek Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok
második körben pedig milyen médialejátszót ajálnátok egy Pana 42c2-es tv-hez? köszönöm előre is -
RoszikAtosz
csendes tag
hali
Most szeretnék venni egy médialejátszót ...nézelődtem és az asus o!play air HDP-R3-ban gondolkozok ...vélemények??? a másik meg az hogy gondolom vinyót nem lehet bele rakni...olyat lehet csinálni hogy nekem van egy külső merevlemez dokkolóm és usb-s és azt ha rákötném az o!play-re akkor működne???kérem segítségetek....köszönöm előre is -
RoszikAtosz
csendes tag
hali,
ma hozta meg a futár az asus o!play r1-et...és az istenért sem akar bekapcsolni...:/:/ kéken világít és hello...a tápon lévő kis led kék meg a készüléken is kéken világít...össze dugtam mindent jól..a tv-t is átkapcsoltam a megfelelő bementre...de nem jó..hiába nyomom a kikapcsoló/bekapcsoló gombot semmit sem reagál...??esetleg vkinek vmi ötlet??:S:S -
RoszikAtosz
csendes tag
esetleg valaki az én problémámra megoldást/segítséget/okosságot tudna mondani?...
-
RoszikAtosz
csendes tag
köszönöm a segítségeteket...az istenért sem akar bekapcsolni...:/:/ áááh istenem...:S:S
piszok jó.....:/ probálgattam én már mindent elhihetitek...nem akar ez az istenért sem bekapcsolni...hiába nyomom a távkapcson a bekapcsoló gombot nem jó....pedig küldi a jelet a távkapcs...:/:/ írtam egy levelet ahonnét rendeltem...
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest