Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Dave77
tag
válasz
M_AND_Ms #35370 üzenetére
Nyilván nem negatív, sőt! Ha csak minden 100. ember kap kedvet mozgáshoz, már az is jó. Én gyakorlatilag nem is nézk más tv-műsort, abból min. 80% sport (és ha már így szóba került, nemcsak nézem, csinálom is). Meg persze a filmek, de azokat egyéb forrásból.
Sportközvetítéshez épp a plazma ajánlott - meg sokminden máshoz is-, és ezért különösen bosszantanak az agresszív logók. És sokszor a nagyítás sem jó, mert eltünteted vele az időt és eredményt. De erről már írtam, legközelebb csak akkor hozom elő, ha végre változtatnak azokon a vakító fehér emblémákon...
-
Dave77
tag
Pedig nem szégyen sportot nézni
Nekem az egyetlen igazi (tartós) ghostot a Sport1 okozta, a többi logót simán kiheverte a G20, ezzel nagyon megküzdött. Pedig mostanra már rég túlvan a bejáratáson (lassan 4 hónapos) és a csatorna logója is máshova került a 16:9-es natív adás miatt, mégis bele tud marni. -
Dave77
tag
Sőt, szellemeket is meg tudnak idézni!
-
Dave77
tag
válasz
fokukac #34786 üzenetére
Az elején én sem tudtam, h ghostol (pedig már akkor is csinálta), mert nem tudtam, mire kéne figyelni. Ez egyébként tükrözi a "probléma" súlyosságát is, hiszen ha alapból nem veszi észre az ember, hanem külön meg kell figyelni, akkor majdnem mindegy, h csinál-e ilyet a tv
-
Dave77
tag
válasz
fokukac #34780 üzenetére
Az én G20-asom azért csinál ghostot. Viszont így sokszáz órás üzemidő után eljutott oda, h nagyon hamar el is tűnik. Megnézek egy 2 órás 2,35:1 arányú alul-felül csíkos mozifilmet és pár perc teljes képernyős tartalom után már teljesen eltűnnek a sávok. Korábban makacsabbak voltak a szellemek, a Sport 1 logója nagyon belemart egyszer a panelba, de azt is sikerült kimosni, tehát beégés nem lett. Szóval nemcsak márka-függő a dolog, a panelek is máshogy sikerülnek, még típuson belül is.
-
Dave77
tag
válasz
Tatárlaki nc #34474 üzenetére
Nem tudom, h szempont-e nálad, de arra azért figyelj, h az S jelölés a végén ezüstszínű kávát jelent...
-
-
Dave77
tag
válasz
DM-Fan #33082 üzenetére
Jó, hát az egy elvi határ a gyártóktól
De napi 8 órás használattal (ami azért nem kevés) is 34 év kell hozzá, harmadold le nyugodtan a 100.000-et, még úgy is elenyésző az 500 elvesztése
Nem akarok tovább számháborúzni, a lényeg úgyis az, h azon az 500 órán senkinek nem múlik semmi használódás tekintetében. Villanyszámlán már meglátszik, azt adom.
Hát, erre írtam a Zoom1 és 14:9 közti váltogatást félidőnként. Amúgy nekem pont 14:9-re áll be a Sport1/2, mert letterboxban adják és túl keskeny az alsó-felső fekete sáv, kilóg egy kevés tartalom 16:9-nél.
A Sportklubnál már ilyen kompromisszum sem megoldható. 4:3-ban adott meccseknél csak és kizárólag ebben a formátumban marad látható az eredmény- és időjelző. A logójuk meg persze virít, ahogy kell... -
Dave77
tag
válasz
DM-Fan #33076 üzenetére
A 100.000 órás élettartamból 500 órát elbukni azért nem olyan gáz
Másrészt én figyeltem a bejáratásra, de mint írtam bizonyos esetekben vagy nem lehetett kizoomolni a csatornalogót (jó, persze Zoom3-ban már eltűnik, de az nézhetetlen minőség és komoly tartalomvesztés), vagy másik csatornán eltűnt a zoom1-ben vmi fontos tartalom.
2-3 hónapig a kedvenc csatornáidat mellőzni sztem már nem vállalható kompromisszum. -
Dave77
tag
válasz
SweetWally #33064 üzenetére
Akkor tűnt fel nekem, amikor zoomolt Sport1-ről 4:3-as Sporklubra kapcsoltam, mert az oldalsávom szürke.
A csatornák többségét én is kizoomolom, de azért az elég zavaró tud lenni, ha egy 4:3-ban adott meccsnél ezzel az eredmény és idő is eltűnik a képről... A Sport1/2 logóját meg nem is lehet értelmesen kizoomolni, azzal együtt kell élni. Lehet még olyat csinálni, h az egyik félidő Zoom1-ben, a másik meg 14:9-ben megy, és akkor feleződik a terhelés, mert máshova kerülnek a logók
Érdekes, az Eurosport és a Sportklub logója ennyire nem agresszív, sokkal gyorsabban eltűnnek. -
Dave77
tag
válasz
M_AND_Ms #33059 üzenetére
A makacs ghostot nekem a Sport1/2 többször hozta már. De ez is csak annyit jelent, h pár óráig észrevehető homogén tartalommal, utána már csak én látom meg, mert tudom mit keresek. Ha meg megy vmi tv-adás vagy film, akkor változó tartalmon már 20-30 perc után nem látható (és addig sem zavaró). Szóval abszolút együtt lehet vele élni, bár nyilván örülnék neki, ha nem csinálna még ilyeneket sem a panel.
-
Dave77
tag
válasz
M_AND_Ms #32783 üzenetére
Ezzel kapcsolatban egy apróság. Sokan nézegetik az üzemidőt, h szuper, elértem az 500 órát, ba van járatva a panel. Igen, ha közben nem nézett 2,35:1 arányú filmeket nagyítás nélkül... Ugyanis az alsó-felső fekete sávok helyén - ha jól gondolom - messze nem annyira járatódik be a panel. A csatornalogók és fix tartalmak meg hol vannak? Persze, h az alsó és főleg felső sávok helyén.
-
-
Dave77
tag
BBéci többször megerősítette, h igenis van különbség a médialejátszók és kábelek között.
Más kérdés, h engem ez nem érintett meg, túl nagynak tartottam a soktízezres különbséget. Nekem elég az oplay, ár/érték arányban meg szvsz verhetetlen.én meg persze lemaradtam a meccsről, mert a szemét Digi csak a nettel ért hozzánk, kábeltv-vel még nem
-
Dave77
tag
Valóban nem, de nem is az a fő szempont, csak egy adalék. Az igazi plusz nekem a kényelem volt.
Az Asus Oplay R1 csak 18-19k, amiért biztosan nem kapsz Dune vagy Popcorn képet és hangot, de a PC-vel valószínűleg versenyképes (nem láttam egymás mellett, lehet cáfolni, ha vki csinált ilyen hasonlítást). Kezelése rendkívül barátságos, gyors, és eddig mindent lejátszott. Nem számoltam, hány file-t és formátumot próbáltam ki rajta, de nagyságrendileg 200 fájl és 10-15 formátum biztos megfordult rajta. Azonkívül nekem elég messze van a tv a PC-től, egy 10m-es HDMI-t kéne körbevezetni az összekötéshez.
Ez az egész sem egy fekete/fehér kérdés. Van elég sok + és - mindegyik oldalon, egyéni értékelésre van bízva a döntés. -
Dave77
tag
válasz
Santiagain #32652 üzenetére
Ez nem az én vesszőparipám, csak a topictársat akartam elborzasztani
-
Dave77
tag
válasz
ZEN1TH #32594 üzenetére
Valóban, a C3 után X3-ra váltott a diskurzus én meg a zárójelek vagy egyéb ok miatt nem vettem észre.
USB nélkül sokra nem megy az ember a lejátszóval. Persze lehet venni egy nagyobb SD kártyát és arról nézegetni, de nem túl felhasználóbarát... Szóval adtak is vmit, meg nem is. -
Dave77
tag
válasz
Santiagain #32571 üzenetére
Hm, szépen sodródunk a nagyobb méretek felé. A 3D-hez amúgy is nagyobb kell. Valszeg az én 46-osom majd egy jó kis másodlagos hálószóbai vagy gyerekszobai tv lesz pár év múlva, amikor beújítok egy 60" körülit a nappaliba, a mostani 46"-50"-os árán
-
Dave77
tag
Korábban írtam egyet a fogyasztásról meg villanyszámláról. Nos az elmúlt 31 nap háztartási fogyasztása minden tekintetben normál üzemű volt, a tv is annyit ment, amennyit átlagosan menni fog. Így nagy megelégedésemre mindössze 5-10 kwh-val lett több, mint a tv megvétele előtti utolsó időszakoké, azaz gyakorlatilag meg sem látszik, h bekerült egy plazmatévé a fogyasztók közé.
-
Dave77
tag
válasz
Johnny Cage #32395 üzenetére
Köszi, nem is aggódom
Ezek szerint jövő hétre várhatom.
-
Dave77
tag
válasz
GeneraL_XTX #32389 üzenetére
Indoklás hivatalosan nem szükséges az elálláshoz. Persze illik vmit mondani, de ez már csak informatív, nem utasíthatják vissza.
-
Dave77
tag
válasz
GSzarkaTAT #32352 üzenetére
Intelligent Frame Creation fedőnév alatt lehet ki-be kapcsolni.
-
Dave77
tag
válasz
Johnny Cage #32326 üzenetére
Aha, mintha egy sok bites színmélységből kevés bites lenne azon a területen. Nekem pl. a Batman Begins 1080p-s verziójánál néhányszor volt kisebb foltosodás, de azt inkább a lejtátszó (ASUS oplay R1) hiányosságának vélem.
-
Dave77
tag
válasz
gejala #32314 üzenetére
itt egy csúnyán látványos példa a jelenségről egy általam nem ismert "Boxee Box" cuccon. Csak a color banding miatt raktam be, erősítsétek meg, h tényleg erről van-e szó.
[color banding] -
Dave77
tag
válasz
Santiagain #32306 üzenetére
Discovery is így ad legtöbbször, de a Travel Channelt is kényelmesen lehet nézni Zoom1-ben.
-
Dave77
tag
válasz
PonPon #32245 üzenetére
Ja, és figyelj, nehogy akkor szálljon el vmelyik, amikor kipróbáljátok
Tehát kikapcsolt állapotban kössétek össze az eszközöket HDMI-vel, majd bekapcs és próba. Így végig az összes porton.
Üzemidőt szerviz menüben nézd meg.
Beégést meg középszürke homogén képpel nézz, vigyél pendrive-on képet hozzá.
Sok sikert! -
Dave77
tag
válasz
ZEN1TH #32192 üzenetére
Engem nem zavar, h ilyeneket mondogatnak. Megnéztem a teszteket, megnéztem utána a tv-ket, hamar eldöntöttem, h csakis plazma. Aztán azon belül ment a szűkítés és lett 46G20, 5 év garival a nyugalom kedvéért. Lett nemrég hozzá jó adag HD filmem és csak ámulok, bámulok. Az már szinte csak hab a tortán, h az ára kedvezőbb, mint egy hasonló méretű LCD/LED tv-nek.
-
Dave77
tag
Ha jól látom, ez még nem volt:
[link] -
Dave77
tag
-
Dave77
tag
1,5 hónapos 46G20, 300 óra körül jár (meg kéne már néznem pontosan...). A beállítások normálisak (40-es kontraszt, -1-es fényerő). A lehetőségekhez képest vigyáztam, 1-szer volt pár hete 2x2 órás Sport1-etap (kettő között ki volt kapcsolva a tv). Utána látszott meg a felirat.
-
Dave77
tag
-
Dave77
tag
válasz
zippofcy #31848 üzenetére
Az RTL Klub nem gond, mert Zoom1-ben eltűnik a logo. Asszony szokta nézegetni néha. Gyerek meg Minimaxot, szintén nagyítva, szintén eltűnő logóval (csak egy közepesen sárga körív látszik, az meg nem árt, és olyan sokat úgyse nézi). Én szívom meg a sportcsatornákkal, mindegyik vakító fehér, vastag logóval van, amit sokszor kinagyítva sem lehet eltüntetni, h kapnák be...
Nekem a Sport1-2 ÉLŐ felirata szokott szépen nyomot hagyni, szerencsére már egyre kevésbé, de még azért hagy. Pár óra alatt 95%-ban kikopik, a többi már lassaban megy. Csak úgy látszik némi nyom, ha nagyon-nagyon akarom látni. Csak az veszi észre, aki már látott ilyet és direkt ezt keresi, de ő is csak nehezen. -
Dave77
tag
válasz
M_AND_Ms #31812 üzenetére
Fogyasztást mindenki megsaccolhatja az áramszolgáltató-számláján. Nekem első hónapban elég sok plusz volt (3e Ft) a 72cm-es crt-hez képest, de akkor nagyon sokat voltunk otthon és bejáratás okán a mostani többszörösét mente hétköznapokon. Valamint a karácsonyi egyéb pluszfogyasztás is benne volt.
A mostani számla egy tipikus hét alapján számolva már csak kb. egy ezressel lesz több, mint a plazma előtti időszakban. Az meg már a tökmindegy kategória.
Persze fogyasztásmérővel pontos adatok is jöhetnek, de nekem az nincs, majd beírják mások. -
Dave77
tag
válasz
fokukac #31814 üzenetére
A crt máshogy vibrált, azt minden tartalomnál azonosan lehetett érzékelni. Plazmánál csak a nagyon világos tartalom remeg be kicsit, de közel sem annyira, mint crt 50 Hz-nél (talán a 70-75 Hz-es tartományhoz hasonlít ilyenkor, de ez már csak találgatás megkopott emlékeim alapján). A lényeg, h nem zavaró, egy kicsit sem. Mellé kell nézni, csak akkor lehet látni a periférikus látómezőben, mert az a mozgást jobban érzékeli.
-
Dave77
tag
válasz
frekivalto #31050 üzenetére
Nekem a G20-on beb...na, ha nem lenne
Ilyen apróságokban is megjelenik amúgy, h miért kérnek többet egy magasabb kategóriás termékért (és ez márkán belül is igaz, ez nem LG vs. Pana jelenség). Nekem van rajta pár funkció, amit soha nem fogok használni, de ezt pl. igen, és rohadtul tudna hiányozni. Meg a kártyaolvasó is jó dolog, sokkal egyszerűbb a fényképeket/videókat arról megnézni a tv-n (merthogy a fényképező is Pana). De a netes extrákat még csak kipróbálni sem fogom, semmire nem valók.
-
Dave77
tag
válasz
frekivalto #31044 üzenetére
Hát én a tv-be dugtam fejhallgató kimenetre. Így tévézni és filmezni is tudok mindenféle átpakolás/átdugdosás nélkül.
-
-
Dave77
tag
válasz
SweetWally #30669 üzenetére
Sztem is IFC hatás. Újra kell néznie ugyanazokat a jeleneteket IFC ki- és bekapcsolt állapotában és kiderül.
-
-
Dave77
tag
válasz
kbalazsa #30605 üzenetére
Nekem vasárnap kézimeccs votl Sport1-en (1,5 óra), majd kikapcs 2-3 órára, aztán Barca meccs körítéssel 2 órára. Na ez már picit sok volt, és a Zoom1-ben is látható "ÉLŐ" felirat még másnap este is kivehető volt szürke háttérrel. Múlik, és el is fog tűnni (tegnap nem nézegettem ezt), de mutatja, h figyelni kell azért. A beállításaim THX közeliek, asszem 40-es vagy 42-es a kontraszt, tehát nincs túlhúzva.
-
Dave77
tag
-
Dave77
tag
válasz
spiritex #30064 üzenetére
Hát nekem az m1 szépen kitölti Zoom1-ben, a Sport1-2 meg a béna alul/felül+oldalt csíkosra áll be. Asszem szélesvásznút vagy automatikust ír ki ilyenkor, most nem emléxem. De Zoom1-en áll az aspect menü, csak OK-t kell nyomni, h tényleg ránagyítson.
Lehet, h a kábeltv szolgáltatóm adja így és ez keveri meg a tv-t? Majd az STB próba után talán okosabb leszek. -
Dave77
tag
válasz
Santiagain #30044 üzenetére
Analógban nézem
Van STB, de még nem üzemeltem be, mert TV-hez megfelelt annyira a minőség, h ne akarkaj 2 távirányítóval bohóckodni. Tervezem az STB kipróbálását is, de egyszerűen még nem sikerült eljutnom eddig az egyéb teendők miatt (meg persze azért, mert így is jó a kép). De a héten majd vhogy szakítok időt a próbára és visszajelzek itt.
-
Dave77
tag
válasz
vhunor #30018 üzenetére
Az összes sportadónak vakító fehér a logója. Márpedig én azokat gyakran nézem, a tv nézésem 80% Sport1-2, Eurosport1-2, Sportklub. Engem általában nem zavarnak a levágott részek, legtöbbször a Zoom1 megtartja a lényeget, mert nem a kép legszélére szokták tenni.
Ami viszont zavar, h ezek sokszor adnak 16:9-es adást alul-felül csíkkal, és ezt így is jeleníti meg a tv, hiába Zoom1 a beállítás. Nyomnom kell egy Aspect gombot és egy OK-t (Pana G20). Ez elég idegesítő tud lenni, mert kapcsolgatós fajta vagyok. A többi csatornánál általában OK, Natgeo szokott hasonlót produkálni. Együtt tudok vele élni, de rendkívül örülnék, ha a TV nem akarna okosabb lenni nálam és nem bírálná felül az Aspect beállításomat... -
Dave77
tag
válasz
M_AND_Ms #29970 üzenetére
Abszolút ezek a tapasztalataim, nekem 2 órára van állítva az auto kikapcs. De ha már mondjuk negyedórája senki nem nézi, csak úgymaradt, akkor ki is nyomom. Eddig 3-4 alkalommal sikerült eljtni a 2 órás időtartamig, h megjelenjen a felirat. Az is okos dolog, h utána kiírja, miért is kapcsolt ki, így nem kell aggódni
-
Dave77
tag
válasz
dareioss #29465 üzenetére
Korrektek szoktak lenni, nem azon fog múlni, h mikor küldted be regisztrációra. A lényeg, h a feltételeknek megfelelően vásároltad a tv-t. Volt régebben, h annak is megadták, aki kicsit kilógott a vásárlással is a határidőből - de ezt csak itt írta vki, tehát másodkézből adom az infót.
-
-
Dave77
tag
válasz
Monyesz #29379 üzenetére
Persze, nem is problémázok, csak az lepett meg, h ennyire hamar kialakult. Ha csak simán tv-t nézek és utána vizsgálom a panelt, akkor ehhez a jelenséghez legalább fél óra kell. Amúgy kímélem, de pl. a filmre nem nagyítottam rá erre a 2 órára, ezt ki kell bírnia. Pana G20 egyébként.
-
Dave77
tag
válasz
Johnny Cage #29371 üzenetére
Nekem volt egy érdekes típusú ghost. Szélesvásznú film (2 órás) megnézése után visszamentem TV adásra és a vakító fehér logó pont a film felső fekete sávjába esett (nem meglepő mondjuk
). Egy perc után elkapcsoltam, és nagyon élénken megmaradt a logó. Ja, és az alsó/felső sáv is látszódott 1 percig kb., de ezt vártam is. Ami meglepett, az az 1 perces logó után jelentkező 1 perces ghost... Nem aggódom, el is tűnt nyomtaalnul, csak érdekel a jelenség. Kb. 200 óra van a tv-ben.
Lehet, h tartós fekete tartalom után érzékenyebb a panel azon része?? -
Dave77
tag
válasz
robi-k #29286 üzenetére
Nekem is 46"-os van, mert már ez is neccesen fért csak be. "Összement", mint mindenki másnak (3 hete vettem), de ez nálam annyit jelentett, h hatalmas helyett már csak nagynak látom. 16:9-ben nem érzem, h nagyobb kéne, mindenképpen elég a mérete 2,5m és 4m távból is. Szélesvásznú arányhoz (1:2,35) már elkelne nagyobb, de az a +10cm sem hozná meg a moziélményt, arra projektor kell vászonnal. Én legalábbis így látom.
-
Dave77
tag
válasz
DM-Fan #28573 üzenetére
Én is ezt szoktam, Zoom1 és hopp, eltűnik a logó, megmarad az eredeti képarány, és csak minimálisan romlik a képminőség. Ami egy kicsit zavar, h a TV (46G20) okosabb akar nálam lenni és hiába van Zoom1-ben, csatornaváltáskor elfelejti és újra az eredeti arányban mutatja a képet. Nyomok egy aspect gombot, meg egy OK-t (mert a Zoom1-en áll a listán) és megint ránagyított. De ezt miért bírálja felül, miért nem jegyzi meg?
Sportcsatornák sajnos tipikusan vakító fehér logót használnak, náluk nem segít a Zoom1.
-
Dave77
tag
válasz
bendeguz76 #28213 üzenetére
Az R1-ben nincs venti, és tuti sípol. Namost h a 2 eszköz (tv és mplayer) keveredő zajából ki mit hall meg, illetve mi zavarja, az már teljesen egyéni. Figyelgetem még az ünnepek alatt, egyelőre annyira jutottam, amit fentebb írtam.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
-
Dave77
tag
válasz
DM-Fan #28157 üzenetére
Mivel nagyon határozottan cáfoltad a sípolást, nem hagyott nyugodni a téma és jobban megvizsgáltam a helyzetet. Nos, 99%-ra megvan a "bűnös": Asus o!play R1 a neve. Az adja ki a sípoló hangot még standby módban is. Ezért nem hallottam ilyet az első pár napban, amíg nem volt meg a médialejátszó, csak a tv. Akinek ugyanilyen van, az nyugodtan tegye a fülét a doboz jobb oldalához, ott hallatszik a legjobban. Még tök csendben nem tudtam hallgatózni (nemsokára megteszem), de már így is eltűnt a zavaró magas frekvenciájú hang.
-
Dave77
tag
válasz
frekivalto #28160 üzenetére
Azt nem várom el, h hangtalan legyen, a ciripelés csak a korábban leírt különös feltételekkel halható, normál tévéznél már nem. Ez a sípolás viszont gyakorlatilag a CRT-hez hasonló, nem igazán tudom hova tenni a jelenséget. Annyira nem zavar, hogy visszavigyem a tv-t, mert eddig is így néztem az előzőket. Volt, amelyiknek ennél simán hangosabb volt a zúgása.
-
Dave77
tag
válasz
tomcsi83 #28134 üzenetére
Ha visszanézegetsz, akkor elolvashatod, h ez örökzöld téma. Vmennyire mindenkinek zúg, nekem a G20 csnálja. Igazából együtt lehet vele élni, mert hasonló hang, mint a crt-k zúgása, és azt évtizedekig el tudtuk viselni. Ez van. Nem hinném, h jobbat kapsz helyette. Volt olyan, aki még jobban zúgó példányt kapott cserének. Amúgy sztem hasonló métékben adnak hangot, csak minednki máshogy hallja illetve máshogy reagálja le. Van egy közelről, hátulról hallható hang, meg egy messzebbről hallható magasabb frekvenciájú sípolás (na engem az első nem, a második inkább zavar). Azt figyeltem meg, h az elején kevésbé zavart, most egy kicsit jobban hallom - de lehet, h csak azért, mert jobban figyelek rá
-
Dave77
tag
válasz
Dave77 #27257 üzenetére
Nos, tegnap instant módon hozzájutottam egy Asus oplay R1-hez, és végre arra használhattam a TV-t, amire kitalálták (sőt, még van 2 fokozat felfelé). Kezdtem a leggyengébb tartalommal: xvid, DVD rip. Nem egetverő, de az analóg adásnál egy kicsikét jobb volt. Jött egy BR Rip, ABBA film, nagyon mutatós jelenetekkel: hát ez már nagyon odatett, pedig csak egy 2400 kbit/s-es avi volt. Harmadik tesztpéldány meg a Karib tengeres trilógia 1 perces 720p-s sample mkv-ja volt: csodálatos! Ma este megnézem az egész filmet
Ja, mindent THX módban néztem. A feketék és a színek már az ABBA-s filmnél is letaglózóak voltak.
Panás kép-jelenségekkel kapcsolatban: ghost, beégés = 0. Nem tudtam felfedezni, persze vigyázok a lehetőségekhez mérten. Floating black: néztem, nagyon néztem a szélesvésznú ABB filmnél, de ezt se láttam, pedig volt jelenetváltás bőven. Valszeg rossz a szemem az ilyesmihez, lehet elég lett volna alapabb plazma, nem G20
Ciripelésről az előbb írtam.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest