Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz pajcsee #30198 üzenetére

    Alapvetően szerintem elég jól rátaláltál a Samsung 50C6500-ra, ami ekkora keretből (tehát 300 eFt alatt) szerintem az egyik elérhető legjobb 50"-os fullHD plazma a piacon ár/érték arányt tekintve mindenképp: 275 eFt-ba kerül és viszonylag korrektül használható médialejátszó is van benne.

    Ezzel szemben - figyelembe véve az előző HSZ-emben leírtakat is - én ajánlanám még figyelmedbe a Panasonic 50S20-at a maga 265 eFt-os árával, mert igaz ugyan, hogy ez nem tud extra szolgáltatásokat (nincs USB-je, a beépített médialejátszó nem igazán jó semmire, nincs benne WLAN, meg egyáltalán LAN sem), de a képe szerintem bőven eléri a C6500 szintjét és ugye 2011. február 28-ig történő vásárlás esetén 5 év garanciát kapsz rá, ami ugye nagyon nem rossz!

    Ha képminőségben még feljebb szeretnél menni, akkor az anyagi keret kitolása nélkül csak a méret csökkentésével lehet feljebb lépni: egy Pana 46G20 személyében (a maga 290 eFt-os árával) nagyon jó TV-t kapsz.

    Az általad említett LG-modell is benn maradhat a körben, bár én az LG-től tartózkodnék, de a felső kategóriában vannak tetszetős TV-i, ahogy az említett PK950 is ilyesmi, bár az előbb említettektől azért képileg mindenképp elmarad.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák