Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Akciókamerák
- OLED TV topic
Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Szerintetek a Panasonic TX-P42S10E plazma tv jó választás? 180 000 Ft az ára.
-
rayoliviero
veterán
Ok.
A Mediaban viszont ezt nagyon olcsón adják:
[link]
Igaz, hogy nem full HD, csak HD ready. De annyira sok HD filmet nem nézek az az igazság.
De ez igaz erről a tv-ről? (máshol azt írják, hogy támogatja) A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. -
rayoliviero
veterán
Ok. Nem tudom, hogy megéri-e nekem a plusz 40 vagy 50 ezret, hogy full HD legyen. Nem tudom, hogy később mennyi HD filmet fogok nézni. A jövőre tekintve, előre gondolkodva akarnék csak full HD-t venni. Jelenleg úgy érzem, hogy nem használnám ki. Kb. a filmeket 3-4 méterről nézzük amúgy.
-
rayoliviero
veterán
Megvettem a Panasonic 42 "-os tv-t.
Csak egy problámám van vele:Rákötöttem a számtógépre hdmi kábellel, a felbontást 1920*1080 ra állítottam, true color, 32 bit, 60 hertz.
Kiterjesztett asztalt használok és a tv-n a számítógép háttere nem tölti ki a teljes tv képernyőt.
Ez miért van? -
rayoliviero
veterán
[link]: Erre tudja valaki a választ?
-
rayoliviero
veterán
"Lenne is egy kérdésem új driverrel kapcsolatban.
Nem tudom, hogy előzőben nem volt, vagy csak nem figyeltem, de most feltűnt egy olyan alpont, hogy "Képpont formátum"
Philips42PFL9703-al van csak összekötve a kártya, 1920x1080@60Hz
Ennél az opciónál alapból az volt beállítva, hogy:
YCbCr 4:2:2 képpont formátum
ezen kívül van még 3db:
- YCbCr 4:4:4 képpont formátum
- RGB 4:4:4 képpont formátum stúdió (korlátozott RGB)
- RGB 4:4:4 képpont formátum PC szabvány (teljes RGB)
Én most átállítottam "RGB 4:4:4 képpont formátum PC szabvány (teljes RGB)"-re.
Nem tudom, hogy milyen jelentősége van ennek, jó lenne ezt megtudni, illetve hogy melyik beállítást kellene használni."RGB 4:4:4 képpont formátum PC szabvány (teljes RGB): ezt a beállítást érdemes használni a Catalystban egy 42"-os Panasonic plazmánál (1920x1080@60Hz), ami hdmi-vel van rákötve HD4850-re?
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
A Panasonic TX-P42S10E tv-n tudnátok segíteni a színbeállításban, mert nekem nincs jó szemem ehhez.
Most gyárin van:Kontraszt: 36
Fényerő: 0
Színtelítettség: 30
Képélesség: 5
Színhőmérséklet: Normál
Színkezelés: Be
Eco üzemmód: BeUPC digitális tv-hez szeretnénk beállítani a színeket. Mit ajánlotok, mennyire állítsam át az értékeket?
-
rayoliviero
veterán
Vettem egy DVI-HDMI adaptert az XFX 4830 videókártyámhoz, hogy össze tudjam kötni a számítógépet a Panasonic plazmámmal. Amikor bekapcsolom a főkapcsolóval a tv-t, kiírja az alábbi szöveget a Catalyst (ez mindig megtörténik, amikor áramtalanítom a tv-t, majd újra bekapcsolom a főkapcsolóval):
A HDMI audio része nem működik megfelelően. A jelenleg csatlakozott AMD DVI-HDMI dongle nem ehhez kijelző adapterhez készült. Annak érdekében, hogy a hang működjön, kijelző hátulján audio in panelre csatlakoztatsson audio kábelt.De nekem van hang, mivel nem HDMI kábelen továbbítom, hanem optikain. De ahányszor bekapcsolom a tv-t a főkapcsolóval, ez a szöveg felugrik.
Használhatom ezzel a DVI-HDMI adapterrel a videókártyát/tv-t?
(Ez szerintem régebbi DVI-HDMI adapter lehet, ami csak képet továbbít, hangot nem)
Ha használhatom, akkor a tv bekcsolásakor felugró szöveget, hogy tudom eltüntetni? Mert elég idegesítő...[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Van egy Panasonic TX-P42S10E tv-m.
Nem tudjátok, hogy ez a tv kompatibilis a MinDig TV extra által használt kódkártyával (Conax CAS7)? -
rayoliviero
veterán
Szerintetek normális, hogy az alábbi dolgot csinálja TX-P42S10E tv-m?
Nézem egy ideig, utána kikapcsolom, pár másodperc után kattan, ahogy az erősítők szoktak ki és bekapcsoláskor.
De most jön a lényeg, eltelik mondjuk 15 perc és megint kattan és van, hogy rá x időre ismét kattan (úgy, hogy hozzá se nyúltam, nem kapcsoltam be). -
rayoliviero
veterán
Panasonic TX-P42S10E: Ez a tv kiadja + 5V-ot az antenna csatlakozón az antenna számára? Ha igen, be kell állítani menüben vagy alapból kiadja?
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #27846 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
TX-P42U30E
TX-P42UX30EA kettő között tudjátok mi a különbség? Most rendelt az öcsém a kettő közül valamelyiket 128 000 Ft-ért. Szerintetek ez jó választás volt ezen az áron?
-
rayoliviero
veterán
106 cm plazma tv-hez hol lehet venni reális áron esztétikus tv állványt?
-
rayoliviero
veterán
Fali konzol nem megoldható, mert a tv sarokba lesz téve. Csináltatni se tudunk, mivel sürgős lenne a dolog (már megvan a tv), ezért venni szeretnénk valahol. Mi is Egerben néztük, ott nincs semmi. De Pest is szóba jöhet, vagy házhozszállítsással is megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
A Panashop-ban vett öcsém egy plazma tv-t. És ennek meg kell tartani a dobozát, hogy a gari érvényes maradjon? Mert erre 5 év gari van, addig a doboz csak a helyet foglalná...
-
rayoliviero
veterán
válasz DM-Fan #45751 üzenetére
Értem, köszönöm válaszod.
Csak azért gondoltam, hogy kell a doboz, mert egyszer a Pcx honlapján olvastam valamelyik terméknél, hogy doboz szükséges a garancia érvényesítéséhez (már nem emlékszek mihez írtak, talán monitor vagy alaplap). Plusz, amikor egy használt monitort adtam el, a vevő, aki megnézte, alig akarta megvenni. Mert nem volt meg a doboza és szerinte az mindenképpen kell a gariztatáshoz. De aztán felhívta a Mediat, ahonnan a monitor származott és közölték, hogy nekik nem szükséges a garihoz a doboz, így vitte el.
-
rayoliviero
veterán
Szüleim nemrég vettek egy Panasonic plazmát, amit MindigTv-vel használnak. És az a probléma, hogy rákötöttük a videót, de azzal csak analóg adókról lehet felvenni, digitálisról nem lehet sehogysem. Van erre valamilyen megoldás? Ha nincs, a tv-ben van egy SD olvasó, ha abba teszünk SD kártyát, arra lehet felvenni és ha igen pl. egy 4 Gigásra mennyi fér? Vagy esetleg létezik olyan médialejátszó, ami felvenni is tud? Gondolom WD TV Live és Asus O'Play nem tudnak...
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #47101 üzenetére
Erre valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon