Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Az általad linkelt Panasonic modellek közül az összes tudja a 24p megjelenítést a megfelelő pulldown alkalmazásával karöltve, ez a Pansonic-nál már tavaly is alap volt.
A 42PZ8 (ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a 42PY8, csak mpeg2-es DVB-T tunerral) nem marketingcsalás, fullHD az, csak azért ennyire olcsó, mert ugyan tavalyi modell, de még 2007-es képjavító technológiát alkalmaz, alacsonyabb a kontrasztja, kevesebb szürkeárnyalatot tud. Megvételre ezért nem ajánlom, mert ugyan olcsó, de gyengus is.
A 42PX80 egy kiváló 2008-as HD-Ready készülék (nekem is van egy ilyenem), több mint másfél éve használom: hibamentes, kiváló képtulajdonságokkal rendelkező készülék.
Az idei szériás 42S10 tényleg jó választás (ahogy zoliwrc is említette), viszont majdnem 200 eFt és ugyanakkor 220-230 eFt-ból megkapod az idei szériás Panasonic 50X10-et, ami ugyan "csak" HD-Ready, viszont 50"-os. (akcióban 200 eFt-ért is ki lehet már lassan fogni, ahogy közel ilyen jó minőségű Samsung 50"-os HD-Ready plazmák már most is vannak itt-ott akciózva). Véleményem szerint neked, 2,5 méterről nézve sokkal több értelme van a 106 cm-es TV helyett 127 cm-est venni, még ha utóbbi nem is fullHD, mert úgysem látnád hasznát ilyen távról a fullHD-nek. Engem ilyen marketingdumákkal egyik gyártó sem tud megetetni, hogy "a fullHD a jövő". Lehet, de az meg tény, hogy adott nézési távolságról nincs értelme. Szóval én a helyedben tuti, hogy inkább a képátlóra áldoznék anyagiakat, mint a felbontásra. Sokkal inkább szembetűnő lesz, hidd el nekem. Ha már 200 eFt-ot rászánsz, akkor az a 20-30 eFt plusz igencsak megéri 20 cm plusz képátlóért.
Szóval én azt mondom, e kettő között dönts:
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Értem. Akkor azt kell eldöntened, hogy maradsz-e a fullHD-nél (pl. 42S10) kb. 200 eFt-ért, vagy beéred a HD-Ready-vel (pl. 42PX80, vagy 42X10) és így spórolsz, avagy kivársz egy akciót, amikor 200 eFt-ért megkapod valamelyik 50"-os HD-Ready-t.
A Samsung-ok közt is érdemes nézelődnöd, bár ott inkább a nagyobb modellek ajánlottak, mert a kisebbeknél a pulldown alkalmazása nem szerencsés és a 24p megjelenítéssel gondok lehetnek. Viszont a Samsung szolgáltatásban általában többet nyújt. Ettől függetlenül nekem a Pana szín- és képi világa jobban bejön, szerintem naturálisabb, de ez már ízlés dolga is. Design-ban nemek szintén a letisztultabb Pana jön be.
Az LG TV-i között is lehet jókat találni, de én személy szerint nem vennék LG-t, köztük igen magas a meghibásodási arány. A Philips-eket nem nagyon ismerem, egyet-kettőt volt alkalmam kipróbálni, nem voltak rosszak, de el sem ájultam tőlük.
Igazán csúcs plazmákat ugye a Pioneer gyártott, egész tavalyig, amikor is kiszállt a buliból. Ettől függetlenül lehet még kapni elfekvő darabokat, csakhát az áruk többnyire három-, négyszerese a Pana-énak, annyit meg nem ér. Amúgy az idei Pana plazmák közt már vannak olyan panelesek (NeoPDP), amelyek a Pioneer technológiáját használják.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Mint mondtam az imént, a Panasonic PY8 szériát messziről kerüld el, mert abban még 2007-es panel és képjavító elektronikák vannak! Semmire nem mész egy nagyobb (mondjuk a 46" a 42"-höz képest csak 10 cm plusz) fullHD panellel, ha az általános képminősége gyengébb, mint a 42"-os HD-Ready-nek. Ugyanakkor az árából már majdnem ki is jön az 50X10.
Az 50X10-et ugye én ajánlottam, ezt továbbra is fenntartom, hogy neked jó választás.
A Samsung 50B450 is jó választás, csak a Pana 50X10-zel szemben elmarad pulldown-ban, így a HD-anyagok folyamatosabbak a Pana-n, többek közt ezért is kerül többe a Pana. Ettől függetlenül jó vétel, de én azon az 5-6 eFt-on nem spórolnék, amivel a Pana többe kerül.
Az LG 50PQ3000 sem rossz készülék, de a fent leírtak miatt én az LG-t kerülném. Az LGPQ200R viszont már az előbb említett LG-modelltől is elmarad, nemhogy a Samsung-tól vagy a Panasonic-tól.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Az Eco-mód elméletileg az összes Pana TV-ben benne van és állítgatja a kontrasztot, de engem ez a funkció halálba idegesít és ez az első, amit mindig kikapcsolok TV-kalibrálás előtt. Egyszerűen beállíthatatlan lesz tőle a TV. Nekem ne variáljon, csinálja azt, ami én mondok neki és ahogy én szeretem. A Nokia telefonomban is gyűlölöm ezt a fényérzekelős kontraszt-állítást, ki is kapcsoltam a fenébe.
Get Moded!
-
-
DM-Fan
nagyúr
Jó kis készülék az a WDTV. Egy príma WD Passport mobilvinyóval kiegészítve nagyon hasznos kis kütyü.
Seb3s:
Miért ne lenne jó a hangkimenete? Optikai kimenet van rajta, tehát házimozi erősítővel simán együttműködik. Ezen felül a stereo RCA-out is megvan rajta, mint bármelyik DVD-lejátszón. Analóg 5.1-et meg aki komolyan gondolja a témát, az nem használ. Ha pedig oalex-nek nem kell a Blu-Ray, akkor a TruHD nem támogatottsága sem okoz fejfájást. Nem beszélve arról, hogy ahhoz már nem szar erősítő és hangfalak is kellenek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Seb3s
tag
Látszik, hogy te is benne vagy már a témában. ;)
Nekem csak egy kérdésem lenne: miért ragaszkodik mindenki ennyire a pana plazmákhoz? Azért már egyre többen írják, hogy zúg a tv-jük.(biztos a nagyszámok tv.e miatt)
LG 50"PS8000-et sztem érdemes megnézni. Trusted reviews és a geeks.hu alapján elég jó tv. trusted-en csak 7pontot kapott képre, de ha jól értem főleg az SD megjelenítés miatt. Én kb 80% blu-rayt nézek majd (ebben majdnem olyan jó mint a pana), ezért döntöttem az LG mellett az árat figyelembe véve. Most 299.000.-ért lehet kapni. Nekem nincs sajnos még 90-100-ezrem az 50G10-re. Sőt ennyiért még a 46"G10-et se lehet megkapni (330.000.-)
Ha vki látta élőben vagy hallotta hogy egy ismerősnek tönkre ment az lg tv-je írjon .[ Szerkesztve ]
Tough ain't enough.
-
BaliJack
aktív tag
Kösz, hogy leírtad ezeket .
Jó tudni, hogy az S10-es helyett egy X10-es is jó, csak az a problémám az X10-essel, hogy legalább 46"-os kellene, és ha jól láttam, akkor akkora nincsen belőle . Az 50"-os meg már nagy, pedig örülnék annak is .Nem dohányzom , így ezzel nem lesz gond .
Igen, a G10-es típusban sok dolog vonzó, mint pl. hogy NeoPDP-s panelja van, mozgóképfelbontása is "már korrekt" - nem mintha egy 900 soros felbontással nem tudnék kiegyezni, de ha lehet, akkor már az újabb legyen .A távolság, ahonnan nézzük 3m körül van, így az 50"-os optimálisabb lenne, de a bútort nem bontanánk meg a tv miatt, így jutottunk a 46"-hoz.
Erősítő és 5db hangfal már van, DVD-lejátszó és PS3 is .
Már csak egy jó tv hiányzik .Seb3s: és hol vetted, digitalko? Mennyire megbízható ez a bolt?
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
Khm... a kalibrálás alapja, hogy a szürke színt hozzuk tökéletesre, akkor miben is jobb a többiek megoldása?
Van az LG és a Samsung szervizében (elég magas beosztásban) egy-egy ismerősöm. Mindkettő csak a csúcskategóriát és ami egyel alatta van ajánlja. Lehet, hogy nem véletlenül...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
Azt az egyet nem értem, hogy ezen felül hova kell a színeket kalibrálni??? Magyarázd el kérlek!
Tudtommal a (közép) szürke, ha pontosan van kalibrálva 18% zöld, 18% kék, 18% vörös összetevőt tartalmaz. Ha nem is középszürke a cél, az arányok azonosak maradnak. Ez biztosítja a tökéletes színhűséget. Persze ehhez tudni kell állítani a 3 színcsatornát külön-külön (Panáknál a neoPDP-s panelektől elérhető).
De ahogy néztem a kalibrált Eizomhoz képest a Pana alapbeállításait, meglepően jó a színhűsége...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
DM-Fan
nagyúr
"sz.v.sz. abból adódhat a Panasonic népszerűsége, hogy sokáig a Pio mellet Ö volt az akinél normális volt a fekete szín, valamint a többinek borzalmasan tükröződött a felülete."
A Pana plazmák népszerűsége alapvetően annak köszönhető, hogy a Pioneer-hez hasonlóan japán gyártó és a paneljai épp csak minimálissal maradtak el az aktuális Pioneer panelek mögött (kb. 1 év volt mindig a hátrányuk). Idén a Pioneer ugye már nem gyárt plazmákat, így a Pana átvette a panelgyártási technológiáját és a NeoPDP panelek már a Pioneer-technológiával készültek. Egy dolgot nem adott ki a Pioneer még a Panasonic-nak sem (bízva a plazmagyártáshoz való visszatérésében): az elektronikát, pedig a TV lelke és legfontosabb alkotóeleme ez. Ettől függetlenül a Pioneer elko-jához még mindig a Pana-é áll a legközelebb, és mindezt teszi úgy, hogy árban jóval a Pioneer ára alatt tud maradni és nem sokkal (egyes esetekben semmivel sem) megy a konkurens gyártó árai fölé.
"LG-nek például a színbeállítási lehetőségeit dicsérik nagyon (és még csak nem is kell a szerviz menübe turkálni), amivel nagyon közel hozható a valódi színekhez (elemben a pana, csak szürke állítást tesz lehetővé)."
Egyébként ilyen formában ez sem igaz, mert a G és V sorozatú Pana-knál is állítható külön az RGB komponensenként. Azon Pana TV-knél viszont, ahol ez nem állítható, ott meg felhoznám mentségként, hogy hardveres kalibrátorral bemérve a Pana plazmák (2007-es szériától fölfelé) színképe olyan tökéletes volt gyárilag, hogy a szervízmenüben turkálva is csak rontani lehetett rajtuk. Szóval a Pana plazmák kalibrálhatósága ettől nem szenved csorbát, ez fixen jó tényező szokott lenni a Pana TV-inél.
Ettől függetlenül nyugodtan vehet mindenki LG-t is, mert abszolút nem gyárt rossz TV-ket. Ezzel szemben nekem már többször megrendült a bizalmam a márkában: saját tapasztalataim vannak több termékükkel - igaz, TV-m még nem volt tőlük, de nem is szándékszom venni, de ez az én "bajom". Az tény, hogy beállítások terén nagyon tág lehetőséget ad az LG, és szép képet lehet beállítani rajtuk is. Más kérdés, hogy ez a Pana-nál gyakorlatilag már gyárilag adott. Ezt szokták a legtöbb LG TV-vel szemben ellenérvként felhozni, hogy műszerészkedni kell rendesen, mire szép lesz a képük. De tud lenni szép képük és ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
shez
tag
Szerintem ha jó helyen veszed akkor valószínűleg 3 év teljes körű garanciát kapsz rá például itt: Panaclub. Ez azért elég megnyugtató. Feltétlenül kérdezz rá mielőtt megveszed hogy hány évet adnak rá. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen nagy gyártó mint a Panasonic nem ismerné el a hibát ha az valós, és nem javítaná ki ingyen ha az a garanciális időszakban jelentkezik. Ha például zúgás jelentkezik egy hibás tekecs miatt ami téged zavar éjszakánként tévézés közben akkor ki fogja cserélni a hibás tekercset vagy a tápot és kb. ennyi. Ha zúg akkor zúg ezt elég nehéz nem elismerni.
[ Szerkesztve ]
-
shez
tag
Ha mindkét esetben 3 év a garancia és magyarországi, akkor persze, hogy az olcsóbb. Pl.: itt 30e a különbség. Fel kell hívni őket és megkérdezni.
Ha viszont már van 1-2 év különbség, akkor lehet, hogy jobban jársz a hosszabb garanciával. Ahol feltünően olcsó a cucc ott általában csak 1 év a garancia esetleg a 2. évben munkadíjat nem számolnak. Mindenképp kérdezd meg mielőtt elindulsz megvenni. Nekem már romlott el tévém (2-év) után úgy, hogy komplett elektronikát kellett cserélni igaz nem Panasonic volt.
-
DM-Fan
nagyúr
Látom, közben már más is írta, de az általad linkelt youtube video kommentjei közt pont az a legfelső, hogy egy sima firmware-frissítés minden általad említett gondját megoldja a G10-esnek:
"Guy's this problem is due to incorrect HDMI handling. a simple software update fixed it. request one form your locale Panasonic service partner."
Egyébként a problémáról már több helyen lehetett olvasni és rögtön a Pana kommentálta, hogy semmi gond, kész van az új firmware, sőt, az újabb TV-k már gyárilag azzal jönnek. Ez a 70%-30% arány meg marhaság, sehol nincs ilyen meghibásodási ráta, még az LG-nél sem.
Amúgy meg amit beidéztél is egyértelműen a G10 irányába mutat, HD-anyagra és játékra sokkal inkább alkalmasnak írják, mélyebb a feketéje, kevésbé ghost-ol, kisebb az input lag-ja, mint a PS8000-nek. Azt meg, hogy SD-ben az LG leverné kötve hiszem, láttam mindekettőn DVD-t futni ugyanarról a lejátszóról. Első körben nekem az tűnt fel, hogy alig látok különbséget, második körben meg nekem a Pana színei egy árnyalattal jobban tetszettek, de vakteszten még úgylehet ezt is elbuknám, szóval akkora difi koránt sincs, mint ahogy azt egyesek beállítják.
Miért is ne lehetne RGB-t állítani a G10-esen?
"I have also changed the colour balance with the RGB setting option; partly to eliminate the minor green push in the picture; partly to get color temperature and gamma right. The process was a little difficult because I could only control red and blue, not green. You can see the results in the table above."
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
shez
tag
..., valóban csak 1 év, plusz 1 év munkadíj nélkül. Ezt nem értem? miért tér el a különböző boltokban...
Ez azért van így mivel mindenki az árat nézi. Olcsóbban tudják adni rövidebb garanciával. A garanciális feltételek részleteit csak kevesen nézik meg. Az a lényeg hogy minél olcsóbban meglegyen a nehezen kiválasztott TV, fényképezőgép, notebook sbt...
Sok esetben saját szervizt tartanak fent ezek az cégek, és ha nem tudják javítani ott akkor kiküldik külföldre garanciális javításra. Még így is nagyon megéri nekik mivel nagy forgalmat generál az alacsony ár.
És még ez a jobbik eset. Olyan cégek is vannak ahol csak az ügyfélszolgálat a magyar minden más kölföldön van - így a garancia is. Ilyen esetben ha beviszed garanciáztatni a hivatalos magyar Panasonic szervízbe nem valószínű hogy vállalják a javítást csak ha kifizeted....a linkelt oldalon mi a különbség az első 2 év (jótállás) és a harmadik és (ingyen javítás, ingyen alkatrész) között?...
Erre mondtam, hogy fel kell hívni őket, mindenképp megér egy telefont. Mielőtt megrendeled vagy elindulsz megvenni akkor kérdezd, ha már a boltban vagy úgy is elhozod.
[ Szerkesztve ]
-
Mike1223
csendes tag
Halihó!
A g10-en a "Kép" menü "További beállítások" részében az alábbi menüpontok vannak:
w/b high R = világospiros részek fehéregyensúlya
w/b high B = világoskék részek fehéregyensúlya
w/b low R = sötétpiros részek fehéregyensúlya
w/b low B = sötétkék részek fehéregyensúlya
Gamma = gammagörbe váltása (S-görbe/20./2.2/2.5)Szóval igenis lehet állítani a fehéregyensúlyt
De szerintem egy tv-n ha fehéregyensúlyt kell állítgatni, akkor már eleve baj van. Egy kicsit túl van lihegve mostanában a sok szuper lehetőség a tv-k és más elektronikai eszközök kapcsán is. A túl sok beállítás leginkább arra jó, hogy a gyanútlan (és hozzá nem értő) tulaj jól elállítsa a készüléket és aztán szőrnyűlködjön, meg hogy több pénzt lehessen elkérni a készülékért .
Példaként: Fixa ideáim egyike, hogy egy igazán jó erősítőn van egy bekapcsoló gomb meg egy hangerő potméter. Nem több!
A hangforrás legyen tökéletes és az erősítő azt adja vissza ami a felvételkor elhangzott. Kész!Ugyanez a TV-re is igaz (lenne). Természetesen amikor valami ocsmány forrásból alacsony színvonalú képet nézünk a nagy, szuper, új, drága stb... tv-n mint pl. kábeltévéről a Mónika show, akkor azon nincs mit állítani mert sohasem lesz szép a kép. Mert már a forrása rosz minőségű. (Mármint a kábelszolgáltató miatt.) Ha pedig továbbgondoljuk a dolgot, akkor jön az hogy ahány féle valamit nézünk, annyi féle beállítás kell majd. Akkor állítgatom a menü 52 beállítását egyfolytában? Nem.
Természetesen a tv elhelyezésétől meg a tulaj izlésétől függően lehet állítani fényerőt, színtelítettséget, stb.
De mégegyszer: a túl sok "fícsör" egyszerű parasztvakítás. Egy tv az ne főzzön ebédet, viszont legyen gyönyörű a képe. A g10-é az. Ezt nem valami tesztből tudom, hanem tapasztalat. Tegnap este elindítottam a "Planet earth" egyik részét nagyfelbontású forrásból, csak mert kiváncsi voltam milyen lesz a képe, aztán nem tudtam kikapcsolni, amig vége nem lett. Pont.
Természetesen más tévéknek lehet ugyanilyen szép képe. Azt nem tudom, mert azokat nem nézem. De a g10-ről szivesen írok tapasztalatokat ha valaikt érdekel (még ennél is hoszabban).
Uff én beszéltem!
Mike
-
Seb3s
tag
Hol találtad ezt a fórumot? Annyira csábító pedig a +10centi átmérő (lemértem és 2.70ről nézzük majd barátnőmmel) meg a thx beállítás. trusted-en én is olvastam a IR-ről de azt írta, hogy főleg az első 100 órában kell vigyázni, csak fekete háttér előtt látszik egy kicsit és nem is zavaró. Most jönne az, hogy élőben kellene látni...
[ Szerkesztve ]
Tough ain't enough.
-
DM-Fan
nagyúr
Na, Mike1223 kolléga megelőzött, szóval nem tudom miről beszél a srác a másik - általad olvasott - fórumon, de a G10-nél a lent leírtak szerint tudsz állítani mindent, ezzel magam is szembesültem, mikor állítgattam az általam kipróbált példányt. Szóval emiatt ne aggódj!
A G10 G15 közti különbséget szintén leírták előttem.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Alapvetően rettenetesen túlreagálod ezt a kérdést, ezt nem lehet csak és kizárólag fórumokból megtanulni. Ha megveszed a TV-t és előtted lesznek a beállítási lehetőségek és látod, hogy egyes értékváltoztatásnál hogyan reagál a kép, neadj' isten még egy kalibrálólemezt is használsz, akkor sokkal gyorsabban és egyszerűbben megérted a dolgot, felhasználva azokat az ismereteket is, amiket fórumokról összeszedtél.
Az upscale-t is túlragozod: ha 1080p-t küldesz a fullHD panelos TV-nek, akkor az már értelemszerűen nem konvertál sehova sem. Célszerű ilyen formában ráküldeni a jelet éppen ezért. Kivételt képez ez alól, ha a kiszolgáló készülék nem tudja ezt (pl. HDMI-kimenet nélküli DVD-lejátszó), vagy ha a kiszolgáló készülék rosszabb minőségben végzi az upscale-t, mint a TV. Erre biztos megkérdezed, hogy de honnan tudni, hogy a TV jobb minőségben végzi-e a dolgát, mint a kiszolgáló készülék. A válaszom erre is az, hogy onnan, hogy kipróbálod. Elméleti síkon ezt nem lehet eldönteni. Ha úgy találod, hogy szebb képet kapsz a HDMI-kimenetes lejátszóddal úgy, hogy 1080p-re skáláztatod vele a DVD-képét, akkor úgy használod. Ha pedig úgy találod, hogy simán 576i-t küldve a DVD-lejátszóból HDMI-n keresztül a TV jobb munkát végez az 576i -> 1080p gyártásban, akkor meg úgy használod. Ennyire egyszerű.
Én a PS3-mamat egyértelműen 1080p-ben járatom és még soha semmi gondom nem volt azon játékokkal sem, amik csak 720p-ben futnak. A PS3 ekkor átvált, a TV meg elvégzi a dolgát a natív képfelbontás létrehozásánál. Nem érdekel hogy csinálja, amíg gyönyörű képet ad.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Mike1223
csendes tag
Halihó!
Tx-p42g10e-m van, mert erre volt keret, sok mérlegelés után.
A kábel tv-t és a Mónika showt, csak példaként mondtam, mert nincs is kábeltévém. Remélem senkit sem bántottam meg.
Hagyományos értelemben vett tv adásokat a műholdas Digi tv-ről nézek. Hát ott eléggé látszik, hogy a Digi-nek még van hová fejlődnie. Pillanatnyilag Magyarországon a Hello HD talán az egyetlen aki igazán jó minőségben szolgáltat, de nagyon drága. (Nekem.) Úgyhogy várom dec. 1-ét mert állítólag itt a környéken akkor indul a dvb-t sugárzás.
Igazából a szép nagy tv-t azért vettem, hogy filmeket nézzek. Ehhez egy Popcorn Hour-om van, aminek a kimenetén eleve 1080p megy a tv-re, tehát azon nem kell a tv-nek semmit állítgatni. Nem próbáltam ki hogy ha a Popcorn az eredeti felbontásban adja ki a jelet akkor a tv hogyan skálázza fel, mert a Popcornnak nagyon jó az összes tesztje, de ha lesz egy fél napom akkor lehet hogy még ezt is megpróbálom.
A hagyományos adásokról még annyit, hogy sajna a Digi tv beltérijének összesen egy scart csatlakozó jelenti a technika csúcsát, és nagyon látszik a különbség a csatornák és az adások között is. De a tv úgy gondolom jól teljesít itt is, mert a kép kimondottan élvezhető, Persze azért ilyenkor túl közel nem ülök.
DivX-ről annyit, hogy itt is a forrás nagyon lényeges. Igényes film jól néz ki. Valami szutyok, amit bélyegkép méretűre zsugorítottak és agyon tömörítettek az borzalmas tud lenni. De akkor is ha máshol nézi az ember.
Szerintem ezzel a tv-vel jól jársz, a többit meg Neked kell próbálgatással kitalálnod. De azt már nagy élvezettel csinálja az ember.
Mike
[ Szerkesztve ]
-
Seb3s
tag
Már megvettem. 350et mondtak az 50b650re, de csak 1+1év garival. samsungtól vettem hivatalos garival 2év teljes (+ 2hónap mert a samsung-klub.hu-n vásároltam )+ 1 évig a főbb alkatrészek cseréje ingyenes lesz. így 374 ezer volt.
Nem azt mondtam,hogy vegyél blu-ray lemezeket. Ahol megtalálod az mkv-kat nagy eséllyel találsz érintetlen képanyagú BD-ket is. belső vinyók olcsóbbak is mint a külsők. ;)
Tough ain't enough.
-
oalex
senior tag
-
tlala
addikt
Képzavar!
Mindenki csak a saját lelkét lehelheti ki!
Amúgy részvétem. Szerintem konzultálj a szervízzel, biztos van valami ötletük. Biztos, hogy nem te vagy a legelső a világtörténelembem, akivel ilyesmi előfordult (pl. itt a topicban is írta valaki, hogy a gyerek megkarcolta). -
nandiboy
csendes tag
Öszinte részvétem. Hát szvsz. SEMMIFÉLEKÉPP NE PACSMAGOLJ SEMMIT SE A KARCOKBA. Utána folyton látnád őket. Sőt, vigyázz hogy hamajd áttőrlöd a képernyőt akkor a karcokkal párhuzamosan töröld környéküket nehogy belesatirozd a port. Az is tud kellemetlen lenni. (Állatbarátnak tartom magam egy bizonyos fokig, ugyhogy én simán kinyírtam volna a macskát.)
-
tlala
addikt
Nagyon jó képek - köszi hogy megosztottad!!!
Szerintem egyszerűen ...khmm... székeld le azt a néhány kis nyomorult karcolást és kész.
Amikor majd öregkorodban üldögélsz a kerti székedben, akkor a macskád és Franky papagájod még mindig eszedbe fog jutni, és még akkor is mosolyra késztet minden kis felidézett hülyeségük.
A régi tévédre meg a mikródra meg már szikrányit sem fogsz emlékezni...
Az életért érdemes élni, nem a tárgyakért.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Rohadt jó az a madár. A macska helyett inkább abból vegyél még egyet, hogy legyen párja, aztán szétröhöghetnétek magatok a madarak "házastársi vitáján".
A macskát a fotók alapján sem tudom megkedvelni, de a madár nagyon tetszik, bár együtt biztos tényleg baromi viccesek. De a TV miatt akkor is gyűlölném a macskát, az fix.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
shez
tag
Szia Oalex
Ha jó tudom te vettél Panasonic 46G10 -es TV-t. Mivel én is hasonló beszerzését tervezem érdekelne a véleményed a készülékről:
- DVD képminőség
- SD képminőség
- észlelhető-e vibrálás
- a képarányokat felismeri-e automatikusan
- ha szét van húzva a 4:3 as kép 16:9 -be mennyit torzul
- a Zoom 1 beállítás mennyire használható
- mennyire folyamatos a mozgások leképezése (állítólag más a 600Hz itt mást jelent mint például a 100Hz egy LCD esetén)
- hol vetted
- megvennéd-e újra...Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest