Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Sőt, fel lehet húzni a TV felbontást 1920x1080-ra, ne kérdezd hogyan, de ez a max képfelbontás....(enyimen)
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Használd örömmel!
Mennyiért és hol vetted? mkv-t én is pc-ről játszanék le, milyen hdmi vagy hdmi-dvi kábelt használsz? (Azt is vennem kell majd.) Ha ati vga-d van, leírnád majd, hogyan üzemelted be a tv-pc kapcsolatot? (Bocs a laikus kérdésekért, de ebben kezdő vagyok.)
Milyen távolságról nézed? 2m-ről divx nem túl pixel-es? Tennél fel fotót is a "csöppségről" HD 720 alatt? -
nandiboy
csendes tag
Hát grat a tv-hez. Nekem a kistesója (42x10) van meg 2 hónapja és sztem a standby nem kikapcsolható. Ragaszd le egy pici matricával. Nekem is megfordult már a fejemben a dolog. Sztem az eco is csak egy opcionális cuccos (bár bejáratáskor nem árthat a panelvédelem fokozása céljából bekapcsolni). Én tvzéshez használom viszont filmezéshez szigoruan kikapcsolva állítottam be, ha nappal v ha éjszaka nézem is (teszem hozzá hogy sajnos nem sűrűn tudok filmezni igy az eco üzemmod a domináns).
-
DM-Fan
nagyúr
Gratulálok a TV-hez, jó választás.
Az első 300-500 órában figyelj oda, hogy ne kapjon túlzottan tartós képelemet a panel, később terhelhető. Eleinte lehetőleg kerüld el azt, hogy egymás után két 2.35:1 arányú (vagy egyéb olyan képarányú, ami nem full-screen) mozifilmet nézel rajta, a panel integritásának megőrzéséhez eleinte ez is hozzátartozik. 500 óra fölött már bátran mehet az általános felhasználás.
Kalibrálni PC-ről hajtva is lehet, arra figyelj oda, hogy minden VGA-beállítás (gondolok itt a színkomponensekre, fényerőre, szaturációra, kontrasztra) default-ban legyenek és ügyelj arra is, hogy ezeket a lejátszószoftver se módosíthassa. Ergo teljesen naturális képet adjon a VGA.
Az Öko módot nyugodtan kikapcsolhatod, én meg is őrülnék tőle.
Az előlapi led nem kikapcsolható, de kiválóan leragasztható. Volt például régen, még az 5.25"-os floppy-lemezek korában az a fekete ragadócsík, amit a lemez oldalára lehetett ragasztani, ha írásvédetté akartad tenni. Na, egy ilyet méretre vágva és középen egy gombostűvel átszúrva nagyon szolid fényűvé tehető a led és nem is üt el a TV színétől a pöttynyi szalagrész.
Sok sikert a TV-hez, használd egészséggel!
Get Moded!
-
Pierre75
senior tag
Köszi!
MM-ben most volt akcióban 200E-ért, persze lemaradtam róla. Batár nagy gyerek. Hozzád hasonlóan az mkv-t és azokat a divx-ket, amiket a dvdplayer nem visz, pc-n keresztül nézném, hdmi-dvi kábellel. Nálam se lenne tv adás, így az általad feltett, a bejáratásra vonatkozó kérdéseid engem is foglalkoztattak.
Más:
Visszaolvasva látom, hogy a plazma becsült élettartama a crt-hez mérve csekélyebb. Cirka 5-6 évet bírnak? -
KTTech
veterán
Dehogy értettem félre Na, jó 65"-os FullHD-t (vagy nagyobb felbontásút, mert Japánban már 2160p-s felbontású adás is van, azaz 3840×2160) adnak akkor 200E HUF-nak megfelelő összegért, akkor lehet, hogy én is gondolkodnék
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KaoszTom
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
Itt olvasgass picit, sok hasznos infót kaphatsz:
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
-
yas
csendes tag
Szia!
Valószínű azért látod világosabbnak a képet, mert ott még a gyári beállítás van.
Minden bemenethez (HDMI1, HDMI2, SCART, S-VIDEO...) külön betudod állítani a fényerőt, kontrasztot, színtelítettséget, stb.
Szerk:
Bocs félrértettem. Ha az eddig nem használt vékony keretre gondoltál, akkor DM-Fan már leírta.
Üdv, Yas
[ Szerkesztve ]
"Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest