Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Seb3s
tag
" Más kérdés, hogy ez a Pana-nál gyakorlatilag már gyárilag adott. Ezt szokták a legtöbb LG TV-vel szemben ellenérvként felhozni, hogy műszerészkedni kell rendesen, mire szép lesz a képük. De tud lenni szép képük és ez a lényeg."
Ps8000-ben van THX mód, ami csak a v10nél van a panák közül. Én nem fogok gépészkedni. THX-re kapcsolom és pöröghet majd a film.
Kerestem LG hibákról fórum hsz-eket az előző fél évből. Csak 2 db-ot találtam 1-2 éves készülék tulajoktól, de te bármikor amikor előjön az lg felhozod, hogy nem megbízható.
Linkelj légyszi más oldalakat, ahol mondjuk ps8000 tulajok panaszkodnak. Még lehet gondolkodóba esek, hogy megérnek e a panák 100-120ezerrel többet.Tough ain't enough.
-
oalex
senior tag
Egyébként ilyen formában ez sem igaz, mert a G és V sorozatú Pana-knál is állítható külön az RGB komponensenként.
Segítenél ebben. Kicsit próbáltam átunna érdeklődni és eddig mindenkitől azt a választ kaptam, hogy a színt nem lehet a Panákon, még a G sorozaton sem állítani.
"The G10 and V10 also lack the colour management system. The greyscale can only be done in the service menu, which is a bit fiddly apparently"
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest