Hirdetés
Aktív témák
-
oalex
senior tag
Egyébként ilyen formában ez sem igaz, mert a G és V sorozatú Pana-knál is állítható külön az RGB komponensenként.
Segítenél ebben. Kicsit próbáltam átunna érdeklődni és eddig mindenkitől azt a választ kaptam, hogy a színt nem lehet a Panákon, még a G sorozaton sem állítani.
"The G10 and V10 also lack the colour management system. The greyscale can only be done in the service menu, which is a bit fiddly apparently"
-
Seb3s
tag
" Más kérdés, hogy ez a Pana-nál gyakorlatilag már gyárilag adott. Ezt szokták a legtöbb LG TV-vel szemben ellenérvként felhozni, hogy műszerészkedni kell rendesen, mire szép lesz a képük. De tud lenni szép képük és ez a lényeg."
Ps8000-ben van THX mód, ami csak a v10nél van a panák közül. Én nem fogok gépészkedni. THX-re kapcsolom és pöröghet majd a film.
Kerestem LG hibákról fórum hsz-eket az előző fél évből. Csak 2 db-ot találtam 1-2 éves készülék tulajoktól, de te bármikor amikor előjön az lg felhozod, hogy nem megbízható.
Linkelj légyszi más oldalakat, ahol mondjuk ps8000 tulajok panaszkodnak. Még lehet gondolkodóba esek, hogy megérnek e a panák 100-120ezerrel többet.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest