- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
Persze.
[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
-
Musaka
senior tag
Sziasztok.
Nem tudja egy bennfentes hogy aki a KonzolVilág nál rendelte meg az új VR szettet azoknak megint beérkezési
sorrendben teljesítik majd mit a PS5 rendeléseket?
Vagy ebből startra nem lesz hiány? -
Musaka
senior tag
válasz zojjektum #94148 üzenetére
Én most ősszel vettem ugyan így új játékot. Polcon csak a tok volt, a srác tette bele a lemezt mikor megvettem.
De mondta az srác fizetéskor hogy az utolsó darab ezért ad 10% kedvezményt belőle.Egyébként ugyan ebben a boltban mindig fóliás eredeti védőzáras játékot adtak a szekrényből.
Bennem akkor fel sem merült hogy a tolvajok miatt van üres tok a polcon, csak morogtam magamban haza fele hogy biztos használt a játék.
-
Musaka
senior tag
válasz sentinel123 #86240 üzenetére
Szia.
Nincs a tokban "CD" kulcs, csak a lemez.
Esetleg DLC, kiegészítő kód , de az nem a játék.[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
Akkor olyan bug-os mint a másik oldalt.
Ott használhatatlan mert kérés soha nem jön meg csak kiírja hogy kérd a szülőt hogy engedélyezze (vagy valami hasonló) a vásárlást például , de nálam meg soha semmilyen engedély kérés nem jelentkezik. De biztos csak nálam van valami anomália. -
Musaka
senior tag
Sziasztok.
Ha elkezdtem a Marvel's Spiderman-t PS4 változatban ami lemezes, és megveszem a Miles M Ultimate Edition lemezen ami tartalmazza a Remastered verziót akkor a mentések átkerülnek vagy újra kell kezdenem a Spiderman-t.? -
Musaka
senior tag
-
Musaka
senior tag
Sziasztok.
Ma én is hozzá jutottam egy PS5 höz. Szeretnék hozzá vezeték nélküli fejhallgatót.Kettő közül melyik a jobb választás?
PlayStation®5 (PS5) PULSE 3D™ Wireless Headset
vagy
HyperX Headset Cloud Stinger Core Vezetéknélküli fejhallgató -
Musaka
senior tag
Sziasztok.
Cserélt már valaki Sony Gold fülesen mikro USB csatlakozót? Ha igen honnan rendelte vagy milyen típust? Kikopott szegény fejesen és nem tölt. -
Musaka
senior tag
válasz F-ECT$ #23792 üzenetére
Ez így van.
Olvasgatom itt a történteket és summázom magamban sokan mennyire nem vannak tisztában a konzolt vásárló réteg összetételével
Ezek nagy része családos ember aki nem is tudja mikor jelenik meg az új napra pontosan . Egy Xboxos ( FAT XboX a van ) ismerősöm mondta nyár közepén hogy látta a reklámot így decemberben PS 5 öt vesz. Napokban dumáltunk és mondtam hogy nem lesz a boltok polcán PS5 decemberben. Hüledezett aztán azt mondta ha nem lesz akkor xbox-ot vesz karácsonyra, kell valami a fa alá.Ha tényleg nem lesz PS 5 az áruházakban decemberben akkor rövid távon hatalmas előnyre tehet szert az MS. És lehet sokan nem fognak tavasszal újra venni még egy konzolt csak azért mert már elérhető a PS 5.
Nekem van mind a kettő platform. PS 5 csak majd jövőre.
És pont tetszik hogy van 2 szuper platform mert így van verseny ami egyenlőre anyagi oldalon csak az MS részéről érezhető. Csak remélni tudom hogy nem fog olyan magasról a semmibe hullani a Sony mint anno a Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest