- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Ne hari de ezt mire alapozod? Kb 2 év alatt otthagytam náluk 2 millát, és soha nem ment még a gar anyira könnyen mint náluk. Utóbbi pl egy 180 ezres monitor csere 2 hónap múlva cirka 20p volt, és a kezemben volt az ára. Sőt az azonnali termékcsere gart is átvitték a másik 200 ezres monitorra is. De mondhatnék olcsó tételt, elszakadt mobil töltőkábel ami aztán tényleg esélyes hogy miattam szakadt el tőben, rögtön csere. De a 14 napjuk a legparádésabb, vettem pl usb stick pc-t 130 ezerért, használtam egy hetet, rájöttem hogy gyenge, vissza vittem, másnap a számlámon volt az ára. Sose szaroztak a garral, se a visszavitellel mint sok kisker. Arról nem is beszélve, hogy sose adnak el visszavitt cuccot újként. Ez a legjobb tulajdonságuk. Szóval nem értem a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged