- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
balazs025 #82654 üzenetére
Különben a GTA III, Vice City és San Andreas triónak kevés lenne egy remaster, ezek borzasztó öreg játékok, a GTA III azt hiszem kereken 20 éves.
Érdemes nézni ezekről gameplayt, a játékmenet, az animációk mind nagyon gagyik mai szemmel.
Remake kéne, ha már megcsinálják, de nekem nem hiányzik, inkább egy új rész kellene már.Az Elder Scrolls és a Grand Theft Auto franchise képtelen megújulni... egyszerűen nem akarják elengedni a 10 meg 8 éves elődöket...
A like-dislike arány tökéletesen tükrözi az emberek véleményét.
A Skyrimre is már csak azt tudnék adni, ideje lenne elengedni mindkettőt...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Szerintem a topik 99%-a egyetért velem abban, hogy a mobil gaming egy rakás sz@r.
Tartalmilag meg a játékok minőségét is figyelembe véve.
Biztos, hogy hatalmas pénz van benne, ezt nem is tagadom, meg van rá kereslet, én csak azt látom, hogy nagy az emberek igénytelensége... ha csak ilyen játékok lennének, már rég kerestem volna más hobbit.
A mikrotranzakció mennyiségről nem is beszélek inkább...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Az nVidia a bányászat miatt keresi szarrá magát.
A Steam alapján a játékosok 70-80%-a potato-n játszik, vagy notebookon, de abból se az erősre kell gondolni. 1060, 2060, 1650, 1660(Ti, Super) és ezekből van a legtöbb.
Ezektől meg a mostani konzolok sokkal jobb élményt nyújtanak, én meg sem értem a potato gamereket... még olcsóbb is a mostani konzol generáció és fényévekkel erősebb is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
kecsu10 #82265 üzenetére
Én pár éve megrühelltem a PC-n játszást, aztán rájöttem, hogy ki kell kapcsolni az fps számlálót, meg az összes monitoring infót a sarokból.
Na azóta szeretek megint PC-n játszani.
De konzolon még jobb amúgy, egyrészt a nagy TV miatt, másrészt a controller miatt. Meg az ökoszisztéma is jobb.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
ProEvoFan #82249 üzenetére
Erősen kétlem, hogy pl. a HFW-et kiadnák ilyen hamar nekik is, szerintem minimum a 3 év konzol exklúzívitás. God of War-t is talán az új rész előtt tudom elképzelni.
Aztán mondjuk mindegy egyébként, a PC-t egyre többen hagyják ott a hardverárak miatt.
A jövőre megjelenő videókártyák még a mostaniaktól is drágábbak lesznek valószínüleg, gyorsak lesznek, de fél millió lesz a kezdő, aztán egész 2 millióig szerintem simán elmennek majd, bányától függően...Szerk.: A Ratchetet meg a GT7-et se tudom elképzelni. Előbbit főleg nem, minimum gépigénynek kéne az m.2.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #81861 üzenetére
Nekem nincs szükségem a több tárhelyre, az új trófea lista (kinézet) miatt várom nagyon…
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mi ki is vittük a Life is Strange True Colors-t asszonnyal, szóval ez gyors volt, 1 napja jelent meg, de mindketten imádjuk a szériát és keményen rá is függtünk, ahogy várható volt a korábbi részek alapján.
Én játszottam, ő nézte. Igazából ugyanúgy a hatása alá lehet kerülni, mint az első rész vagy a BtS-nél, szóval akiknek az tetszett, azoknak ezt is ajánlom.
Várjuk a szeptember 30-át a DLC miatt.
Elsőre meg is lett a platina, mert ha rendesen szétnézel, akkor ugyanúgy megtalálható minden. Hossza kb. az első részével megegyező.Deck Nine jó munkát végzett, nekem a BtS is nagy kedvencem, nálam már ott bizonyítottak, szóval ugyanolyan jók, mint a Dontnod.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #81697 üzenetére
Ez így van, nincs tapasztalatuk. Nem élték meg a váltást se.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #81690 üzenetére
Nem csak a grafika van.
-framerate, frametime magasabb/stabilabb
-válaszidő alacsonyabb
-játékok betöltése, nincs textúra pop-in
-a controller zseniális, Ghost of Tsushima alatt is, de amíg nem próbálod, nem fogod érteni, hogy milyen
-a gép csendes, fényév különbségek vannak pozitív irányba a Pro-hoz képest.
-WiFi-n a letöltés nagyon gyors, itt is fényév különbségek vannak pozitív irányba.
Nagyon is kellett már ez az új gen. A másik oldalon az XOX-XSX váltást kissebbnek érzem, mert ott már az XOX se volt gáz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
cyberkind #81687 üzenetére
Egy notebook előtt, tapasztalat hiányában aztán biztos objektíven meg tudod ezt ítélni…
Sokkal jobb a parchelt és PS5 kiadásokkal játszani egy címet, mint PS4-en és ezt a topik 99%-a meg is erősíti neked rajtam kívül.
Mondom, ki kéne próbálni és nem tapasztalat nélkül flamelni.Bocsi, ha nyers vagyok…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Bobek198508 #81348 üzenetére
A remake-kel semmi baj nincs, nézd meg a Resident Evil 2-t vagy a 3-at. A kora miatt indokolt és ma már más igények vannak, mint annó. Ezeket rendszerint a nulláról készítik.
A Kotor 1 Remake is ezért várós. 18 éves cím, az eredeti Xbox-ra jött ki annó.A Remasterek viszont sima cash grab-ek, ebben egyetértek. A GTA V vagy az Unchartedek kb. a PS4 patch kategória, csak mivel Remaster ott van a névben ezért el lehet adni teljes áron.
Ennyi van mögötte.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Piszok erős generáció lesz ez.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Egyébként jó játék az Alan Wake, 2010-ben mikor játszottam vele, nekem akkor nagyon tetszett, jó volt a harc benne. Akinek kimaradt, én bátran ajánlom. Egyébként sok energiát tényleg nem tettek a Remasterbe.
Jó ez a remaster őrület, újra pénzt lehet kérni mindenért zéró munkával.
A játék maga ettől még tényleg jó amúgy.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Azta, életem egyik legjobb játéka kap remaket!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Na, még 5 perc.
God of War trailert és Spider Man 2 trailer jó lenne, remélem lesz.Gameplayre nem számítok, szerintem mindkettő messze van még a megjelenéstől.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
Griff55 #80780 üzenetére
Én is így látom.
Egyébként nagyon nagy változás kell 2 év alatt, mert egyelőre mindkét gépről azt gondolom, hogy nagyon erősek lettek az árat figyelembe véve és nincs is panaszom, azt gondolnám, hogy 5 évig simán elég lesz mindkettő.
Emiatt korainak is érzem a 2023-at, mert egyszerűen nem látom hova.
A 2022 végi frissített és erősebb Series S-en jobban fogom a fejem, kiváncsi vagyok, hogy fogadják ha igaz.
De majd meglátjuk mi lesz ebből...A videó eleje érdekesebb, God of War Ragnarök gameplay remélem lesz a bemutatón.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Egy kis pletyka:
PlayStation 5 Pro & XBOX Refresh Leaks: Do gamers want 8K consoles in 2023?
Szerintem a legjobb leakerek egyike, aki már sok mindent előre megmondott két évvel a megjelenése előtt (követem régóta), meglátjuk igaza lesz-e.
Egy 72 CU-s 700€ konzolra beneveznék, kérdés egyáltalán lesz-e ilyen... a 8K 77" alatt nem igazán érdekel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #80165 üzenetére
Annak valami baja van hang alapján. Mintha 100%-on menne a hűtés. Ez enyém teljesen csendes.
Ott vagy rosszul sikerült a pasztázás, vagy a PWM része meghibásodott vagy nem tudom, de egyáltalán nem normális.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
Elderath #80059 üzenetére
Azt tudom, nem is az a bajom, hanem a fenti cikkben leírtak.
Bár már lassan egy éve otthagytam a PS4-et, mert premiernél cseréltem is, de nem korrekt ez az átjárhatatlanság a régi tulajokkal szemben. Illetve a Tsushima szerintem is drága volt 30€-ért… múlt héten végeztem is a DLC-vel és tényleg nagyon rövid volt az is…A DualShock kihasználás és a natív 4K nem ér 20€-t…
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Egyébként ez a mostani generáció nagyon jól sikerült, az igényeim 99%-át ez már bőven kiszolgálja, mert gyors és még halkak is. Nem spóroltak se a CPU-n, se a háttértáron, majdnem teljesen high-end benne minden PC szemmel is.
Nálam majdnem mindig volt egyszerre PC és konzol, ez a generáció a legjobb idáig szerintem.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #79555 üzenetére
Én már eleve a mosógép bekötést se csinálnám évente kétszer, háromszor, annyit nem fejlődnek ezek, meg ott a cipelés kérdése is, az egy dolog, hogy ajtóig kihozzák, de nah.
Hifi ugyanez, ott is kábel menedzsment, nem csinálnám, de te tudod.
2-3 évente én is cserélgetek, de az is csak TV, PC, konzol stb.
Ha lesz PS5 Pro, nyilván megveszem, ha nem, de Slim jön, akkor azt stb. de addig marad a mostani.
Egyébként az új PS5 revízió is ékes példája annak, hogy nem is mindig előnyére változik valami. Én szerintem semmi gond nem lesz azzal sem, de nem váltanék rá.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #79545 üzenetére
Mindenféle kötekedés nélkül kérdezem, mert komolyan érdekel.
Mi értelme van havonta lecserélni mindent? Egyáltalán mit takar a minden?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI #79332 üzenetére
A másik, amiről nem beszélt még senki: spóroltak a WiFi-n is, kiváncsi leszek, hogy az gyengébb lesz-e. Majd biztos azt is letesztelik egyszer.
Egy biztos, kevesebbet kapsz a pénzedért és ez bizony negatív irány, viszont nem újdonság, számítani lehetett rá.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Itt az új PS5, rosszabb szerinte: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
CptAdamica #78764 üzenetére
Nincs csúszás, sose mondták, hogy 2021, azt csak ebben a topikban mondta 1-2 ember.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
Szabi® #78268 üzenetére
Nekem ma dobta a 20-at, Ghost of Tsushima PS5 edition.
Ezek is egyre könnyebben gyűlnek, 3 darab is dupla.
Ghost of Tsushima PS5, mentés után egyből kidobta.
Star Wars Jedi Fallen Order PS5 is egyből dobta.
A harmadik meg a Spider Man Remastered.A 21. platinám meg szeptemberben lesz, gondolom a Death Stranding PS5 is ki fogja dobni egyből...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
rosszcsont88 #77953 üzenetére
Már kétszer szóltak, hogy el kéne itt engedni a PC témát.
Ezzel teljesen egyet is értek, annyi más PC topik van, nem tudom miért nem lehet ezt odavinni...
Az API miatt ez a konzol még sok-sok évet menni fog.
Ugyanakkor 99%, hogy lesz PS5 Pro és a Series X-nél erősebb Xbox is, szóval a konzolgyártók is frissítenek már 3-4 évente.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
Szabi® #77855 üzenetére
Semmi értelme nem volt 5950X-et és RTX-3090-et összerakni játékra. Mindkettő workstation hardver, a játékok hozzá sem nyúlnak a CCD2-höz és a 24GB vram is overkill, a fele sosem lesz használva, hamarabb “fogy el” a GPU ereje.
Egy 5800X, 3080Ti kombináció máris -500 ezer és ugyanilyen számokat dobna. Ettől még persze az sem olcsó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
rosszcsont88 #77293 üzenetére
A könyvtárban megmarad (ha megvan) csak megvenni nem tudod.
Ha nincs meg, akkor sehogy.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
tboy93 #77114 üzenetére
A Sony nem csinálja jól, én rest modeból is kikapcsoltatnám a gépet egy timerrel. Ha nincs letöltés a háttérben, akkor forced shutdown.
Cserébe engedném, hogy telefonról lehessen ébreszteni távolról ha kell a letöltés.
De utána kapcsoljon ki, ha végzett. Ezt így kellett volna megoldani.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
tboy93 #77097 üzenetére
Én soha nem használok rest mode-ot és soha nincs is anomáliám. A funkció sem azért van, hogy ész nélkül mindig az legyen használva.
Biztos van olyan ember, aki napokig így hagyja a gépét, mert létezik ez a funkció, aztán jön az áramszünet és bumm. Nem sajnálom, akinek ezután OS reinstall kell…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
A Skyrim natív 4K@60 mindkét új gépen, csak az Xbox-on hivatalosan elérhető, a PS5-ön csak moddal, ami kiüti a 30-as lockot.
Nincs hova kiadni mégegyszer.
Meg már unalmas is.
Morrowind: 2003
Oblivion: 2006
Skyrim: 2011
Inkább húzzanak bele, eltelt 10 év...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Szabi® #76538 üzenetére
Mentik a menthetőt, szerintem az azért kap patch-et, mert elhasalt a Cyberpunk és a CDPR sokaknak csalódást okozott.
A Witcher 3 patch szerintem csak tűzoltás és más játék nem fog kapni ingyenes frissítést. (ami ilyen régi)
Inkább Remasterelik és 60€ vagy upgrade fele annyiért.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
vonSux #76486 üzenetére
Be lehet úgy is rendezni egy szobát, hogy ne legyen üres, de TV-ből is beférjen egy 2021-ben normális méret. Én már a 48"-at is ide sorolom.
Itt van ez a bútor: [link]
Tökéletes, nekem is hasonló van. Arrébb lehet húzni a két oldalit, a felső meg mehet magasabbra, vagy opcionálisan fel se tenni. (nekem sincs ott semmi)Az ilyeneket: [link] már 20 éve se szerettem, nem a TV méret korlátozó tulajdonsága miatt, hanem túl zsúfolt. De ízlések és pofonok.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ebben abszolút egyetértek.
Nálam egyik ismerősnél azért van ilyen, mert az asszony ugye minden kacatot összevásárol, annak meg kell a hely.Ezt többségében amúgy mi férfiak gondoljuk csak így, hogy az üres fal jó, úgyse kell más csak a TV meg a többi gép mellé. Engem sem érdekel más.
A másik nem fordítva van bekötve ilyen téren. Persze kivétel mindkét oldalon akad.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #76303 üzenetére
Illetve én a jó címeket többször kijátszom.
Witcher 3 és Skyrim nálam már összesen talán 4x-5x biztos lepörgött. Nem is egy platformon.
De tudom, hogy a Last of Us 2-t is ki akarom még vinni majd.
Illetve még jó párat. Eleve sok mindent én el se adnék, főleg ami nagyon tetszik az kell a gyűjteménybe. Csak nem fizikai formában, mert arra nincs helyem.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Tőlem lehet a lemezes használt 5k is, a digitális meg 80€, akkor sem hiszem, hogy élnék vele.
Ez kicsit lustaság igen, de nekem bele is fér a drágább.DE-t az vegyen, akinek mindegy. Nálam semmi nem változott. Ha netán meggondolnám magam, a Series X-ben ott az ODD multiplatformra. De azt se használtam még…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mindegyik jó konzol és más az erősségük és itt nem csak a hardverre gondolok elsősorban. Xboxnál szerintem nagyon jó az “fps boost”, a Sony ebben le van maradva.
Máshol: exkluzív címek, controller pl. meg ők jobbak.
Az vegyen kettőt aki nem akar kimaradni semmiből és anyagilag belefér. Ha te nem ide tartozol, ne vegyél, nem kell ezt túlragozni. Lapozzunk…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
kecsu10 #75835 üzenetére
Itt továbbra sem arról van szó, hogy helyett, hanem mellé, ha nincs anyagi akadálya. Mert valamit az egyik csinál jobban, valamit meg a másik. Ennyiről van szó. Úgy pláne nem maradsz le semmiről, onnan indult az egész. Illetve nem csak az Xboxról van szó, hanem Nintendoról, PC-ről vagy jövőre akár a Steam Decket is ide lehet sorolni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
Szabi® #75795 üzenetére
Attól, hogy imádsz egy autómárkát 20-30 éve, mert nem csalódtál még benne, attól még ha ott a lehetőség, be akarsz ülni másikba is, menni vele egy kört. (jó esetben…)
Ugyanez a másik konzol is. Senki nem mondta, hogy cseréld le a régit, csak érdemes nyitottan állni a dolgokhoz…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
rosszcsont88 #75232 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél mondani.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
A Sony elérte a 10 milliót [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz
BusinessGuy #74258 üzenetére
Xbox ugyanilyen erős és nulla CW van.
Szerintem ezt felesleges megmagyarázni, nem teljesítmény függő.Ettől még nem történik tragédia, de ezt remélem javítják a jövőben, mert azonnal cserélek, ha pl. a 6nm gépeket mondjuk 100% nem érintené. Nálam nem hangos, de ha eltüntethető, akkor eltüntetném a ciripelést…
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest