-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszcsont88
tag
válasz Szabi® #77855 üzenetére
nekem semmi bajom konzolal,jó találmány,de PC tartosabb 10évet nem fog kibirni egy konzol
mindegyik volt nálam tudtam is tesztelni,ps2,ps3,ps4,
,,amd" videokártya illeti kb 2-3 generáciot 4K/60 FPS megjelenitéshez le van maradva és hiányolom,extra élsimitást ps5 játékoknál lehet játék studió hibája...
hiba mindig lesz,többen felfedezték a proceszor hütést, VRM hütés,cooling hangos szerintem mindenki tudja..
ps5 tear down videonál irták is "Alright, let's put it all back together."
pár adat mostani GPU-rólPS5 10.3TFLOPS, 36CU 2.23 GHz RDNA2 16GB GDDR6
RX6800M 13 TFLOPS 40CU 2,58 GHz RDNA2 12GB GDDR6 <- laptop
RX6900XT 23 TFLOPS, 80CU 2,25 GHz RDNA2 16GB GDDR6
RX6900XTX 24.93 TFLOPS 80CU,2,43Ghz RDNA2 16GB GDDR6
RTX3090 35 TFLOPS 82CU 1,69 Ghz AMPERA 24GB GDDR6Xnálam ami játék megy COD, Tom Clancy's Rainbow Six Siege
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest