Új hozzászólás Aktív témák
-
Huschy
friss újonc
Szevasztok!
Bocsi hogy új témát nyitok de erről a rejtélyről muszáj külön beszélni !
A story:
Van egy kb 2éves Playstation 4 Pro konzolom amit naponta használok németországba minden hiba és gond nélkül, és itthon is minden király volt egészen tavaly tavaszig.
Mert mikor fel akartam kapcsolódni magyarországon a wifi re egyszerűen elment az interet a hálózaton(wifin és a kábeles csatlakozásokon is).
Egyből rohantam új routert venni gondolván hogy az a baj,de az sem oldotta meg.
Felhívtam a Sony-t hátha valaki látott-hallot már ilyet,de ott annyi a válasz hogy beszéljek a szolgáltatóval.
Azokat is felhívtam,Ők azt mondták hogy pont tavagy tavasszal vátoztattak és mindenkitől elvették a Fix Ip címeket és dinamikust kapnak az előfizetők.
Hát gondoltam ez a gond,de utána olvastam és németországban is dinamikus Ip címet kapok mégis működik.
Ennél a pontnál fel is adtam,gondoltam minek szenvedjek vele ha két hetet vagyunk itthon negyed évente.
Viszont nem hagy nyugodni mi lehet ez az egész,ezért vettem még egy routert németországban hátha majd az jó lesz.
Be is állítottam mindent rajta,még a hálózat neve és wifi jelszava is más, csak hogy szűz ként kezelje minden gép.
És most jön a durva része:
Ugye egy darab laptop csatlakozik a Router-re(az amivel beállítottam).
Ahogy bekapcsolom a PS4-et(nem csatlakoztam még a hálózatra,még csak az account kiválasztásánál van a konzol) abban a pillanatban összeomlik a hálózat a laptopon,de úgy hogy még a router-t sem érem el!
Ez mi??
Próbáltam azt is hogy csinálok telefonnal egy Hot-Spot-ot és arra csatlakozik a PS4.
Ilyenkor hibátlanul megy a PS4,viszont ugyan úgy összeomlik az otthoni hálózat(az amire nincs is csatlakozva a konzol).
Viszont ha erre a Hot-Spot hálózatra csatlakozik még laptop vagy másik teló az hibátlanul működik.Aki ezt megfejti vendégem egy sörre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest