- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
Amúgy nem is olyan nagy az adó mértéke a kép alapján
A képen én négy és hét forint közötti összegeket látok
GYK: Felénk még a tizedesvessző a divat.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
válasz devil-k #25230 üzenetére
Nem nehéz az irányítás, csak szokatlan számodra. Anno én a PS3 elé Killzone 2-vel ültem le életemben először a PC után. Iszonyat béna voltam a kezdetekben, de hamar belerázódtam. Annyira rácuppantam a PS3 témára, hogy napokkal később, mikor újra egeret fogtam a kezemben, az volt furcsa
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
válasz gianni85 #22999 üzenetére
Személy szerint örülök az ilyen "hádésítéseknek", mert lehetőséget adnak olyan játékok végigjátszására, amelyek nem az adott generáció masináin jelentek meg. Mivel nem volt PS2-m, roppantul örültem, hogy a GoW 1-2 ilyen formában tiszteletét tette PS3-on és így végigjátszhattam ezeket a részeket a GoW 3 mellett.
Én inkább a HD változatok minőségén filóznék picit. Úgy gondolom, hogy a kevesebb több, azaz nem feltétlen kéne a klasszikusokat összebarmolni. Eredeti formájukban is szívesen látom őket, legfeljebb felbontásnöveléssel és esetleg framerate növeléssel (ezek a HD változatok közelebb állnak az eredetihez). Azonban azokat is jó megoldásnak tartom, ahol a grafikát is szintre hozzák, de a régi látvány is bármikor visszakapcsolható (Monkey Island, Halo Anniversary).
-
Anonymus X
tag
válasz gyuribácsi88 #22396 üzenetére
És hol a current gen?
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok