-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Egyetértünk.
(#162614) NyMRooD ->
(#162610) Carlos Padre -> Na én pont az vagyok aki alapból úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy "Szaraszoni oszt jóvan." ... Gratulálok ha ez jött le. Pláne hogy azt se vetted észre ami még itt prohardveren is látható, hogy pl fej és fülhallgatóból is felsőkategóriás Sony-m van (ahogy blu-ray lejátszóból és ugye itt a PS4 is...).
Nem beszélve arról hogy bár 6 végig konkurens cégnél (nem konzol) dolgoztam, mégis nyitott vagyok a márka felé (úgy is hogy nem kevés hülyeségéről tudok ami amúgy nem feltétlenül van a felhasználók felé reklámozva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- World of Tanks - MMO
- Tenisz topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Analóg fényképezés
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Óra topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest