-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doma88
tag
válasz z123456789 #99284 üzenetére
A GamerTech megbízható. Legalábbis nekem eddig nem volt bajom velük.
-
crue
őstag
válasz z123456789 #99280 üzenetére
Az a bolti jótállás nem túl biztató. Meg hogy a konzol kategóriában ez az egy ajánlat van csak. Tipikusan olyan két hét múlva megszűnő cégnek tűnik.
-
A`rpi
addikt
válasz z123456789 #55461 üzenetére
Ha jól látom végösszeg EUR 339,00. Ez annyira nem kedvező ár.
Amúgy, ezek a tesztek megint csak ingyen reklám, lehet reklámozni, ennyi és ennyi pontot kapott, szerencsére az alapjáték nagyon jó, ehhez nem nyúltak hozzá, körítést remélhetőleg jól megcsinálták, egész biztos mostani konklúzióba nyomott az is hogy sikerült az átirat. De valahogy ezeknél a játékoknál én nem érzem fontosnak a tesztet, persze mindenkinek saját szíve joga.
Arról nem is beszélve, szerintem hibás stratégia. Egyrészt azért, mert a konzolgéming sosem az fpsekről szólt. Részben szerintem ez a dolgog azért éleződött ki ennyire, mert nagyon hangoztatják rimasztered 60fps. Miközben az összes többi új cím jó ha hozza 30fps-t. Én a helyükbe csöndbe maradnék, és mindent szépen 30 fps-el adnák ki. Így talán nem lenne annyi elégedetlenség, hogy ez is csak 30FPS-t tud.
Az megint csak az én személyes véleményem, hogy ennek a játéknak ugyan nem jön rosszul 60 FPS, de 30 is bőven elég, sőt, halovány emlékeim szerint még sokszor ez alatt is volt PS3esetében a képkockák száma. Mégis nagyon hangulatos volt a játék számomra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok