Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Diablo III esetleg? Co-Optimus a barátod.
Ja, és ha az RPG-kre buktok, akkor...
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition
Divinity: Original Sin 2 - Definitive EditionJa, és még...
Dragon's Crown Pro, Streets of Rage 4, Borderlands sorozat, Rayman Legends, Overcooked 1-2, Salt and Sanctuary, stb.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Legtöbb sport játék is ilyen, Fifa, nba, nhl, stb.
Egyébként meg a blizzard összeköttetést a ps fiókkal nézzétek meg PC-n, hátha ott egyszerűbb.
Ingyenes játékokból meg ott van a Fortnite Battle Royale, meg a Rocket League. Mindkettő remek játék.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
DeFranco
nagyúr
Ha Diablo, akkor nézzétek meg a Darksiders Genesist, most játszottam végig, igaz egyedül, de van split screen coop módja. Hangulatra nekem teszett, egészen más a két karakter (az egyik lő a másik közelharci) és jók a pályák. Most drága, a storeban én valami 3k körül vettem az előző akcióban.
Unravel 2-t is sokan dícsérik, mi játszottunk a fiammal a Little Big Planettel, az is hangulatos bár kicsit elborult.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest