-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz LeventeV #61530 üzenetére
A butítást mihez mérjük talán a PC-hez ? Mert a PC megjelenést tavaszra tolták ki azzal az indokkal, hogy a konzolos grafikától sokkal szebb lesz a játék ami megint csak marketing dolog, hogy mégtöbbet adjanak majd el belőle konzolokra mikor rájönnek, hogy amit eddig láttak az PC-n futott. Ez tipikus EA games taktika, hogy húzzuk be a vásárlókat.... A másik nagy marketing fogás meg a DLC, adnak 10 kocsit a többi meg jön DLC-be ez is egy vicckategória
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
mrterminator
aktív tag
válasz LeventeV #61530 üzenetére
Jah akkor csak én vettem észre a real gameplay videókon és a fake gamplay promo videók közötti orbitális eltéréséket?
De a legnagyobb és legfájóbb a az összes! fényforrás dinamikus árnyékának hiánya (kivéve a saját autónk lámpáit, de az is redukálva lett) Az összes utcai közvilágítás csak kamu fényt ad, az ellenfelek fényszóróéi is, miközben a promó gameplayeken és képeken ez mind ott van, megvan. A látótáv és a felületi tükröződésekről nem is beszélek...de az árnyékok hiánya a legfájóbb...
Nyilván és se a 60FPS, 4k és 16x AA hiányáról beszélek, mert az vágom.ui: nagyon gondolkodatam egy összehasonlító videó készítéséről mert tuti százezres nézőszám lenne, mint a witchernél stb-nél
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!