-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angry Rabbit
tag
válasz Tegla80 #58820 üzenetére
Hát persze. Majd amikor te fogsz írni, hogy szar a PSN és a fejed vered a falba,mert pont szabin vagy,akkor lehet mások is ilyen hozzáállással fognak válaszolni.
Nem vagyok se pc,se router guru,de ha a PS3,a Vita tud csatlakozni, tartalmat letölteni és a PS4 is csatlakozik a hálóra ,akkor nem nálam van a hiba. Szerintem. De mondok neked egy jobbat: tegnap kölcsön kaptam a FC4-et. Feltelepült és updatelte is egyből 1.4 GB-al. A játék köszöni szépen fut vígan. Ergo...?
A szar szolgáltatóra meg csak annyit,hogy lehet nálad sorban állnak az ajtód előtt a szolgáltatók,de itt Kispesten csak Digi van,így vagy ők vagy senki.
Bocs mindenkitől az OFF -ért. Befejeztem.Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
samu100
tag
válasz Tegla80 #58820 üzenetére
Én még soha nem jöttem a fórumra panaszkodni. Csak most nekem múlthét péntek óta szar a PSN konkrétan. Ha kicsit nyitottabb szemmel járkálnál (interneteznél), bőven találná rá még példát. De valóban, mi vagyunk a buták és korlátoltak. Ja nem.
(#58821) ForRedGlory
A probléma már van akinél több hete fenn áll sajnos. Van akinek már 3 hete nem megy a PSN és ugyanúgy nem volt előtte semmi baja vele. Dehát ezen a fórumon tilos bármit mondani ami rontja a Sony és PlayStation imidzsét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest