- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
válasz #20844032 #44115 üzenetére
Igazad lehet, de szerintem meg a végeredményt kell nézni, nem azt, hogy milyen "filmnek" és milyen videojátéknak... Az összkép ha meggyőző akkor rendben van! Én nem vagyok az a nagy játékfaló, így engem nem zavar a rövid single rész sem, elvagyok azzal is pár hétig, napi 30 percesével, a lényeg, hogy lekössön és akarjak vele játszani! Ez persze az én véleményem, és az felhasználásom, megértem azokat is akik kipörgetik egy délelőtt és azt mondják, hogy többet vártak...
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
hakydakillah
senior tag
válasz #20844032 #44115 üzenetére
Tegnap néztem live streameket a játékról. A grafika tényleg brutális volt, olyan, mint más játékokban a CGI-k, csak itt a gameplay is ilyen. Viszont nagyon sterilnek láttam a környezetet - semmi se sérült. Gondolom ezt a grafikai szintet csak úgy tudták kihozni, hogy semmi se fog sérülni. A srác belelőtt egy tár töltényt az egyik üvegszekrénybe, és semmi.
Persze nagyon hamar lekapcsolták a streamet. :-) Neked mi a tapasztalatod, az egész játék tényleg ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok