- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
Krystal_s #276165 üzenetére
Igen, ismerős érzés. Xbox kontrollerrel nem volt ilyen gondom, de a PS4 kontroller nem olyan kényelmes és ha több napot is hosszabb játékkal töltök, akkor előjön a hüvelykujj fájdalom. Kis pihentetés és magától elmúlik, ez mindenkinél más. Ha elmúlt a fájdalom, akkor javaslom, hogy vegyél a konzolhoz egy kisebb kontrollert, úgy láttam, hogy lehet kapni más gyártóktól már. Másik tanács még, hogy gyakrabban pihentesd a kezed játék közben, ha PS4-ezel.
Már egy ideje csak Nindento Switch-ezek, és azóta semmi ilyen gondom nincs, nyilván mert minikonzol -
Frod
addikt
válasz
Addig "örülj", amíg csak ízületi fájdalom, mert azt tudod pihentetni, de ha kéztő-alagut vagy esetleg ganglion az már szarabb buli.
En gondolkoztam már ilyen kompressziós kesztyűn játékhoz, itthon nem nagyon van piaca de külföldön találni pár opciót.Do you see the white shadow?
-
Elims
veterán
válasz
Ha tényleg nem bírsz ki 1-2 napnál többet játék nélkül akkor maradt a joy csere.
Szerintem próbálj ki olyan joystick-ot,amelyiknél máshogy helyezkedik el az analógkar.
Razer raiju,nacon,hori.Vmi olcsóbbal kipróbálni,lehetne akár vezetékes is,ha megoldható (megoldható,ha jól tudom :-) ).Csak próbából és ha jobb akkor egy komolyabbat beszerezni.
Esetleg lehetne még az egér/billentyűzet páros,de joy-jal játszol pár éve,szerintem szokatlan lenne átszoknod egérre. -
FunPro
őstag
válasz
Az ínhüvelygyulladásra a pihentetésen kívül nem létezik gyógymód.
Annyira nem érdemes vele szórakozni, mert amikor romlik, akkor már az egész karra kiterjed a fájdalom. Rosszabb esetben akár be is gipszelhetik a kezet.
A gyógyulást lehet segíteni gyulladáscsökkentőkkel. Lehet placebo, de én be is szoktam fáslizni a kezem, ha rosszabb a helyzet. Jó érzés neki a meleg.
Meg amúgy én ropogtatni is szoktam, amit kifejezetten tiltanak.
A lényeg, hogy egészséges pihentetés mellett úgy pár nap, max egy hét alatt el kell hogy muljon.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- ps5 slim digital 1tb eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest