- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD - lemez inicializálása - az eszköz nem áll készen - PROBLÉMA
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz Lackooo84 #270886 üzenetére
Ezt most olvasom:
[Vélemény: nem tesz jót az ember idegeinek, ha PS4-es játékokat akar PlayStation 5-ös verzióra frissíteni]"A Sony masináján ugyanis az a módi, hogy először be kell lépni a PS4-es játékba, ott külön feltölteni a felhőbe a játékmentéseinket, majd csak ekkor érdemes átlépni a PS5-ös kiadásba (a PS4-es játék ekkor már tényleg törölhető), és itt külön le kell szippantanunk a mentett állást."
"Tanuljatok az én hibámból, és egy életre jegyezzétek meg: PlayStation 4-es játékot csak akkor vakarunk le a PlayStation 5 konzolunkról, ha már külön feltöltöttük a mentéseinket abba felhőbe, ami nem a PS Plusos felhő, hanem egy teljesen másik. Világos, nemde? Naugye. "
Most akkor mi van?
Nekem nincs Plus-om, így semmi felhőbe mentésem nincs.
Minden a PS4-en van.
Akkor hogy vigyem át azt a pár lemezes játékomat, amim van Ps5-re?
- Ghost of Tsushima
- Days Gone
- Spider ManÉn azt hittem, a lemezt beteszem a gépbe, feltelepíti és egy PS5-ös patch-et rátesz.
Ezek szerint nagyon nem???
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok