-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz #42308056 #265726 üzenetére
Leárazásban vettem meg store-ból, de már az első pár órában nagyot csalódtam benne. Tulajdonképpen amit kaptam tőle, arra számítottam, szóval csalódni nem csalódtam benne. Viszont igazolás volt számomra, hogy miért húztam-halasztottam a vásárlást... Gondoltam majd beszerzem, amikor már nincs mivel játszani, és leesik az ára is. Annyira azért rossz nem lehet. Sony, Metacriticen nagyon jól áll, átlagban a játékosok is szerették. OW-ket pedig amúgy is szeretem.
Gondom:
-Ló irányítása idegesítő (W3-ban van kb 200 órám, ott elvoltam vele)
-A fő szál nem volt annyira rossz, de felétől ellaposodott
-Harcrendszer számomra nagyon fapados volt
-Önismétlő, dögunalmas, érdektelen quest-ek
-A párbeszédek kínszenvedés volt számomra. Teljesen fapados arccal, mindvégig azonos hangsúllyal kommunikáltak egymással. Semmi kamera mozgás, ami kicsit izgalmassá tette volna. Csak odaálltak a kamera elé, mint a szomszédok sorozatban.
-A grafika mai szemmel is itt-ott gyönyörű volt, de sok helyen nagyon sivár, üres, élettelen.
-AI említést sem érdemelÖsszegezve:
Végigvittem, ezt azt össze is gyűjtöttem trófea miatt. Viszonylag egyszerűnek tűnt platinázni, de több órát már nem akartam beleölni. 4ezer forintot sajnáltam rá. Annak idején a 2ezer Ft-os Tomb Radier (amikor a szigeten ragadt, talán az első rész) elé nagyobb élménnyel ültem le.40/100 számomra
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
válasz #42308056 #265726 üzenetére
Szerintem nagyon király a HZD-ben a harc. Egy hightech íjjal kell benne robotokat lőni! Mi zseniálisabb concept van ettől?
Az ellenségek változatossága, AI-ja és a minimális környezeti interakció szerintem nagyobb probléma. Nekem a story is laposba ment át nem sokkal a vége előtt. Vicces, de még ezekkel együtt is a jó játékok közé tartozik. Grafika, háttér story és a harc viszi el a hátán. Most hogy így felhoztad kedvet is kaptam hozzá egy kicsit... Kösz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x