-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz Wesder #258027 üzenetére
én nem hiszek a nagy elengedésben. Kb a következő 2-3 évben még minden játék megjelenik. A megjelenő játékok kb 3-5%-a nem lesz játszható PS4-en. Lényegében csak az, amit a Sony nem akar megjelentetni, a többi multiplatform meg igen.
Majd biztos bejelentik az Uncharted 5-t idén ősszel, hogy lesz, és majd 2022ban játszunk vele. Addig én se tervezek updatelni. Majd akkor bepótolom a Spiderman DLC-t PS5-ön.
Miért lenne jó minnél hamarabb kukázni?
èn pl túl hamar váltottam PS4-re, elso nap, és eladtam a PS3-at, és utána még szívtam egy fél évet/évet, mert Sony játékok nem jöttek, a multi meg nem adtak ki mindent PS4-re. Pl South Park játék PS4 változata is legalább egy évvel késobb jött, Dark Souls 2 se jött ki azonnal PS4-re.. rendesen nézni kellett, hogy mivel játsszak , mert pangás volt. Emlékszem fél évvel a gép megjelenése után mennyire örültem annak a szerencsétlen Watchdogs 1-nek, mert az legalább ment PS4-en, mégha nem is volt egy igazán jó játék.
Pedig akkor is biztos elmondta a Sony marketing, hogy best release window lineup ever.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Wesder #258027 üzenetére
Kimondták, hogy még sok izgalmas dolog várható PS4-re. Hülyék is lennének elengedni 100+ milliós eladott konzol kezét. Persze, nincs bejelentve nagy AAA cím rá. És én se várnék már azt. De ez nem zárja ki azt, hogy esetleg "butított" kiadások megjelenjenek még rá. Vagy kisebb címek. Plusz ott a rengeteg 3rd patry játék. Nem kell a Sony-nak már teljes mértékben bábáskodnia a PS4 felett, de ez nem jelent kukázást A "jó lenne minél hamarabb kukázni" kijelentés az Xbox-ra igaz. És ezt a Microsoft hivatalosan meg is teszi.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok