- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz psycroptic #218227 üzenetére
Felveszlek, de összehozni nehéz lesz, előre szólok.
Akkor a Diamond mód nem ez. Hülyeséget írtam, félreértettelek.
Viszont amit írsz, az jó ötlet abszolút. Nagy buli lenne úgy játszani.Megnéztem, exhibition meccset lehet ketten játszani egy csapatban. Mert ha egy barátot meghívsz, úgy láttam, hogy a kontrollerrel mikor csapatot kell választani, állhat a te csapatodba is. Lehet, hogy ha több barátot hívsz meg, akkor még többen lehettek egy csapatba. Ez a youtube videók alapján nem derült ki. Keresgéltem most sokat erről. Nem találtam semmi konkrétat. De eszembe jutott, hogy úgy se találnánk mást aki ezzel a játékkal játszik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Retro pakk (akár külön is!)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest