-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz vonSux #140414 üzenetére
Ez a Bad Company dolog ez szerintem értelmetlen.
Egyébként ők nyilatkozták, hogy a humor és a háború nem fér össze ezért nem jött 3. rész.
Na most a BF-ek kampánya szerintem eléggé.... silány. * Most lesz egy szokásos qte-s 5 órás agyaggalamblövészet némi humorral... hát ok.
A BfBC2 multija az meg igazából ugyanaz amit továbbvittek és továbbfejlesztettek a további részekbe.
Én mondjuk ott tértem át CS:S-ről BFBC2-be. Nekem 4 évnyi CS után a Bad Company 2 multija ....kb... gif volt.*szerk.: A BFBC2-é mondjuk spec pont jó volt... tehát onnantól értendő. Azóta részemről ugyanaz mint az összes COD játék.
Hozzáteszem nem akarok 2 vh-s Battlefield-et. Közelmúlt-jelen... Vietnam OK. M16 volt már meg kalas is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok