Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vektornfl #131403 üzenetére
VR-t mindenképpen fej- vagy fülhallgatóval kell játszani. A fix hangfalak nem tudják követni a fej mozgását és a hallottak nem lennének összhangban a látottakkal.
Az orromat nekem is nyomja kicsit a gumi, de megszokható. Ugyanúgy mint ahogyan a füles is.
Én a kábeleket sikeresen eldugtam, egyedül a headset hosszú vezetéke van elől. Ennyiből kicsit jobb a frissített modell, mert annál a fülhallgató nincs útban (habár csakis a gyári megoldás az optimális).
A magam részéről nem is gondolkodtam az ilyen egy-két órás demo játékokban. De a Pro előnye elvitathatatlan, lényegesen élesebb képet ad. Nem lesz nagyságrendekkel szebb és jobb amit látsz, viszont észlelhető a különbség. -
Gyulus76
aktív tag
válasz
vektornfl #131403 üzenetére
Nekem Próval megy a VR. Sajnos nincs összehasonlítási alapom, de az alapján, amit írtál, szerintem ez se nyújtaná azt a képminőséget, amit vársz. Egyszerűen a headset felbontása és a csirkeháló limitálja a dolgot. Ez Próval is ugyanúgy jelen van, akkor is, ha netán élsimításban valóban hoz látható javulást az erősebb konzol. Én a részemről simán elfogadom ilyennek, mert így is óriási élmény, mint ahogy te is írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Star Wars rajongók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest