-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Djuree #125690 üzenetére
Amikor Ps3 tulaj lettem még sehol sem volt a magyar régió s store hírből sem, mire meglett addigra már nem akartam a digitálisan megvett tartalmaimat s eredményeimet a kukába vágni. Csináltam egy magyar accountot is amikor indult a magyar store de csak ez miatt nem álltam át rá hogy az legyen a főprofilom - viszont nem értem hogy itt miért nem lehetett migrálni a külföldi profilokat haza mint volt az Xbox esetében...
Ott éltem is a lehetőséggel amikor volt rá mód.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pammy
csendes tag
Ez nem egy 4000-res verda. Ez egy alap suzuki swift, kb annyira luxus cikk, és az egy dolog, hogy a legdrágább értékesítési régióba sorolva + 27% áfát rárakva mennyire jön ki hozzá a benzin, az meg egy egészen másik, amikor azt mondják, hogy de ebbe a régióba csak a jobbra kanyarodás elérhető, ha balra is szeretnél, akkor így jártál...
-
WhiteWalker
nagyúr
Átlépni oda vissza kb 30 mp... de ha neked nem éri meg ez a "procedúra" pár dollárért venni gammat egy jó akcióba , hát az a te bajod...
A statisztikájuk meg pont nem érdekel.Tudod az a baj , elég sok mindent kellene a $onynak változtatnia...
Ha már régió mentesség van , akkor a dlc miért nem kompatibilis az adott játékkal? Többek közt...és lehetne még sorolni...De akkor ne rendeljünk már Kínából se telefont ugye? Nem kell ez az álszent dolog a magyar piaccal - mert ha jól tudom neked is kínai telefonod van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan