- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz Ra's al Ghul #110134 üzenetére
Szerintem minőségbeli különbség nem nagyon lesz.
Egy dolog van.... ha nem megy az angol akkor Pc-re vedd mert ott lehet esélye magyarításnak a későbbiekben.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
Szerintem PC-re vedd meg, mert ott olcsóbb.
-
N@idia
őstag
Épp tegnap szedtem le a Mass Effect Andromeda triál-t 10 óra origin access-el. A játék nagyon nagyon jó lett engem teljesen magával ragadott tuti megveszem, de hogy pc-re nem fogom az fix. Egy gtx 1060-al nincs meg a stabil 60fps az szerintem nevetséges. A beállításokkal játszadoztam és kb a medium az ami talán stabilnak mondható viszont, ha mindent high-ra rakok akkor nagyon ingadozik az fps, de ugyan ez ultrán is és az fps is kb annyi, mint high-on. Ha még lentebb veszem medium akkor hozza a stabil fps-t 55-60 között ugrált v-sync mellett, így már tudom, hogy ps4 pro-n fogok vele játszani fix 30 fps-el
Ja és elméletileg már a triál is tartalmazza az animáció javítást, de még mindig röhej ahogy kinéz. Ezt remélem nem gondolták komolyan és javítanak még rajta megjelenésig, néha a nevetés fogott el olyan vicces animációk vannak a játékban főleg mozgás közben, mintha táncolnák
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
ProEvoFan
nagyúr
A profilod alatt található gépeden szerintem max közeli grafikán fog menni a játék...de ez 60 vagy 30 fpsel, az jó kérdés.
De ha már a PS4 topikba írtad, akkor PS4re vedd meg Én ilyenkor úgy szoktam dönteni, hogy melyik az elsődleges platformom.Mondjuk ez originen van, nem steamen, így PS4re venném meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok