- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz Nayrobi #103243 üzenetére
Minek? Meg mi az ellenállás? Ami én leírtam, úgy írtam, hogy pro-m van már. Persze, akinek belefér vegye, de akinek nem, az is fog tudni szép játékokkal játszani eztán is. Ezt kell megérteni azoknak, akik nem látnak életet a pro-n kívül. Csúnyábbak nem lesznek a következő játékok se slimen a mostaninál, mert kijött a pro.
Itt az a jó, hogy jó és még jobb közül lehet választani pénztárca függően, ráadásul még nem tudni a generáció végéig hozza-e az árbeli többletet a képernyőn a pro. Jövőre meg a pro lesz szar, mert itt a scorpio? Rá egy évre meg csakaps5, mert egy év előnynél többet úgyse ad a sony a ms-nak generációváltásban, amint értelmes áron bele tudnak pakolni 8-10Tflops-t egy dobozba, megteszik. Hagyjuk már.. -
unravel
őstag
Azokkal a hozzászólásokkal van bajom amik megpróbálják meggyőzni a másikat hogy a slim vagy a pro a jobb, hiszen mind a kettő jó megoldás lehet, mindkettőnek van előnye a másikkal szemben, kitérdekel hogy XY miért ezt vagy azt tartotta kedvezőbbnek. Sőt az se érdekel hogy hány fps egy adott játék, én mint hétvégi hobbijátékos.
¯\_(ツ)_/¯
-
Tegla80
addikt
Sztem a mar letezo "melyik konzolt valasszam" pont jo lenne erre. Ugyis akkor merul fel a tema mikor valaki uj jon(napi 2×),h melyiket....szval lehet(ne) oda iranyitani es ott valaszolni ra annak aki fenyezni/leszolni akarja epp barmelyiket.
Amugy sztem tovabbra is itt a helye mert PS4 mind.(a napi melyiket kerdest/valaszt kellene inkabb likvidalni innen.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
echterion
nagyúr
Aztán minek? Hogy legyen egy konzol vs. pc 2.0? Vagy egy nv kontra amd topik újratöltve? Felesleges. Kinek ez, kinek az éri meg. Aki nem játszik olyan játékokkak, amik beesnek 30 alá, ne adj' isten, nem érik el a 60-as, azt sosem fogod meggyőzni, mint ahogy azt sem, akit a beesés pár másodperce nem zavar, meg azt sem, akinek nincs plusz 50-60 ezre erre. Akkor mégis minek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest