- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Tegnap végére értem a Dragon Age Inquisitionnak. A három DLC-vel is végeztem. Nagyon érdekes ez a játék, számomra messze nem ért fel a Witcherhez. De 2000+ forintért kellemes 90 órás kikapcsolódást nyújtott. Vannak tájak, amik gyönyörűen ki vannak dolgozva, különösen igaz ez a Dlc-kre. Ugyanakkor vannak teljesen üres, fantáziátlan vidékek is. A főküldetés és a mellékküldetések zöme nagyon gyenge, viszont a játék világa az nagyon mélyen ki van dolgozva, A harc az ami nekem baromira tetszett, itt ugye 4 fős csapatot irányítunk, lehet realtime nyomni a harcokat, de bármikor meg lehet állítani az időt is. Hard fokozaton vittem végig az alapjátékot, itt azért sűrűn meg kellett állítani a harcokat, mert enélkül elvérezett volna hamar a csapatom. A csaták nagyon látványosak, főleg ha mágus kari is van a csapatban. Viszont a társak intelligenciájával nagyon nem voltam megelégedve, bármennyire is testre szabhatóak, ha nem én irányítottam őket, akkor olyan szépen álldogáltak a mágikus csapdába, hogy ihaj, vagy távolsági harcosként tök közel mentek az ellenfélhez. Ami irgalmatlan jól sikerült a sárkányok elleni harcok, ezekből nagyon sok van, a legnehezebb dolgunk itt lesz. A zenékből viszonylag kevés van, de azok nagyon fülbemászóak. Ami zavart, hogy kevés ellenféltípus van ebben a nagy világban. Technikai problémák is akadnak. Nekem nagyobb csatáknál az fps durván bezuhant, volt hogy diavetítés volt pár másodpercig. Tartalomban azonban nem lesz hiány, kérdés, hogy ezek közül mi mozgatja meg az embert, rengeteg felfedezni való, rift kapu, kincs, csillagképes minijáték, barlang, egy teljes kastély menedzselése, hátasok garmadája, diplomácia, stb. Tudunk páncélt, fegyvert kraftolni, alkímia is van. Megjegyzem nagyon szép páncélok vannak a játékban. A DLC-k is érdekesek, mindegyikben van valami, jó, de mégis kevésnek éreztem. Leszámítva az utolsó DLC-t ugyanis ott mindenre magyarázatot kapunk, illetve megvillantja a negyedik rész lehetőségét. Összességében jól szórakoztam a játékkal, sok hiányossága van, ha picit jobban odafigyeltek volna a küldetések tartalmára, változatosságára, akkor ez is egyike lehetett volna a legjobb rpg-knek.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest