Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
alexy92 #22550 üzenetére
Hát a lövés az úgy ahogy már megyeget, de igen erre a fejre rántásra nem áll rá a kezem. Nagyon sokszor a feje fölé rántom és oda is lövök.
Nem görcsölök a helyezésre majd jön az ha jönnie kell. Legtöbbször inkább a saját hülyeségem miatt baszom el. Értem ezalatt hogy már kicsi a kör kb 10-15-en vagyunk életben, én meglátok valakit és elkezdek rusholni utána hogy majd jól leszedem. Persze nem nyomát vesztettem, de egy másik játékos leszed mert ot rohantam el mellette kb 3 méterre.
Ilyen téren is lesz még mit csiszolni.
Meg lehet fraghuszárnak hangzik de inkább az ölésére megyek, de olyan forgalmasabb helyre nem merek leugrani mert az istennek nem tudom hogy érkezik le mindenki hamarabb mint én. -
Dictator^
veterán
válasz
alexy92 #22474 üzenetére
Bocsánat, félig még off topic leszek: Nekem i7 4770k-val, 16gb @ 1600 rammal, meg egy 1080 ti-al tökéletesen ment a játék egy bizonyos pontig. Ott vagy a PUBG update, vagy a Windows 10 update, vagy a VGA driver okozta az esést..
A menüben olyan dropjaim voltak, hogy 1 - 2 FPS-re esett állandóan az FPS...
A játékban jó volt, de néha droppolt.Most egy i7 9700k van, ugyanúgy 16gb rammal igaz @3200 , meg az 1080 Ti...
A menü már nem akad, viszont a játék droppol.
Vsynccel is droppolt, de úgy nem 150-ról 70-re, hanem 60-ról 30-ra..Most sem értem, hogy miért.. mintha egy mikrolagg lenne, még a karakter is megáll az autó-runból.
Mindent megpróbáltam, hogy kiderítsem miért, de nem jöttem végül rá.
De hogy ontopic legyek, manapság minden meccsben a 80%-a a játékosoknak kínai. Elég sok általam reportolt ember bannoltak ki.
Viszont nem értem, hogy a leaderboardon, solo-ban és duoban, hogy lehet ennyi HuYa_TV fent?
A legtöbb bannolt emberek a HuyaTV, DouYuTV, PandaTv előtageket használják..
Na szóval kezd elegem lenni ebből..Régió váltásra van valami megoldás, vagy opció? Mivel a matchmakingnél nincs régió váltás, így nem értem, hogy a kínaiak mit keresnek nálunk.. de inkább játszanék már USA serveren, mint itt..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest