Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Nemrég fejeztünk be egy délután 2 óta tartó maratont.
    Én is azt mondom, EU laggos, NA egész jó, volt is jó pár nyert körünk.
    Ettől a sivatagos maptól már amúgy kifolyik a szemem :D
    Engem pl felbasz, hogy nem igazán lehet választani. Nem lenne még azzal sem bajom, hogy nagyobb arányban az új mapot dobja, de azért vicc, hogy 10-ből jó ha 1 a régi pálya.
    Tegnap meg ugye csak only új volt, de mint kiderült az valami hiba volt.
    A kar98 szerintem baromi gyenge lett ahhoz képest, amilyen korábban volt, az SKS viszont jobb lett.
    Supressort én eddig is vegyes érzelmekkel használtam, mert ahol sunyulni kellett ott szerettem használni (pl fűben fekve, vagy olyan szitukban amikor tiszta a célpont, és pötyögtetve 1-2 max 3 golyóból meg lehet ölni) de amúgy pl távolra M16/SCAR-L/M4 nekem eléggé kezelhetetlen volt, hiába volt pl M4 fullosan felszerelve.
    Lehet placebo. de mint ha ez az 1.0-val még rosszabb lenne most.
    Ami viszont tetszik az a menet közbeni healelés. Mentette meg már párszor az életem. :)
    Az annyira viszont nem, hogy eddig letolt 446 óra alatt, EA státuszban is 1 kezemen meg tudom számolni hány csalóval találkoztam, akire rá lehet mondani valóban, hogy csalt, nem pedig 1-1 lucky szitu, vagy lövés miatt tűnt annak. Erre most az NA szerveren is tele van "csájná námbör ván" figurákkal.
    Pl nem tudom létezik e valamiféle fegyver hack, de pl ma egy "hungsziájópeng" (igazából teljesen más, de valami húzott szeműre utaló volt a neve) úgy "klatyoggtatott" az M24-el, mint ahogy az SKS-el lehet gyorsan lőni.
    Haver ha minden igaz fel is vette shadowplayyel, lehet megmondom töltse fel ha megvan.
    Arra lettünk igazából figyelmesek, hogy semmi perc alatt 6 embert ölt meg, és csak az ő neve volt a killfeeden.
    Aztán Mylta mellett az erdőbe pont előttünk volt a domb mögött és akkor tisztán hallottuk, hogy jóval gyorsabban lő vele mint azt egy halandó tenné.
    A másik eset pedig szintén "kici kínai" úgy lőtt el mind a négyünket, hogy 1hit kar98, és mind only HS....szerintem csak véletlen volt, mint ahogy a leaderboard is kínai nevekkel van tele.
    Lehet amúgy arányaiban nincs több csaló, de mivel folyamatosan bővül a játékkal játszó emberek száma, úgy nő gondolom a cheater is. Múltkor Twitchen a gyerek lájvba (!) tolta a csalást, arcát mutatva stb, és nem hiszitek el, de ez is egy CNO volt.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák