- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgocska
tag
sziasztok adott egy telo a gyerek azon játszik a játékkal ,most kapott új telot de nem tudom át rakni a meglévő mentéseivel,tud valaki valami megoldást hogy tudom átvinni eggyik profilm a másik telora? köszi
-
Endless módban sikerült 11 flag-ig eljutnom
-
Eclips21
őstag
Telefonon miért nem lehet megölni a piros szemű gargatuart?
4 cob cannon-al lőttem egy gargantuart, összesen 12szer + 3 cherry bomb + 3 halapeno + 5 spikeron + valami sebzés amit még a növények adtak neki és még csak el sem dobta az impet... -
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
megvettem steam-en keresztül a játékot.
viszont olyan érzésem van játék közben, mintha 800x600-as lenne a felbontás (nativ: 1280x1024) és a játékban nem találok beállítást a felbontásra.lehet egyáltalán ezt növelni vagy állítani?
-
dante0425
tag
Nem semmi játék, még mindig fent a van a gépen
-
BMWFan
senior tag
-
rita13$
csendes tag
valaki segitsen nem tudom hogy lehet ki vini a 3-4 mert ha ki visszem mekamom a kulcsot és ujra a 3-4 pálya jönn !!!
-
banán007
tag
(én csináltam)
-
Creep
tag
Szevasztok.
Nagyon jó játék,nővérem is elszórakozott veleA kis játékaival is el lehet lenne.
1-2 nap alat végig lehet tolni az egészet,eddig ez mindent űberelt nálam,heroes-nál is jobb!! -
-
Ice!?
őstag
valami hír a második részről?
-
scapegt
őstag
Megoldódott
-
scapegt
őstag
Valaki akinek win 7-e van vagy akár xp-je (mindkettő fent van a gépen) segítsen legyen szíves a trainert működésre bírni. Egyszerűen egyik sem megy, már leszedtem vagy 5 félét, egyik sem akar működni a játékban, csak pittyeg...mi a baj? Rendszergazdaként indítom a trainert, de még a játékot is, vagy nem, próbálgattam össze-vissza már, de nem megy
Mi a gond?
Ja és mielőtt kötekedne bárki
már nagyon sokat játszottam vele, végigvittem majdnem az összes plusz játékot (mini games, survival, stb.) csak kipróbálnám milyen trainerrel.
-
-
HS 2142
őstag
Úgy tudom ilyen lett.
-
csoli31
aktív tag
Na mi Steames játék tulajdonosok is megkaptuk a Game of the Year frisítést a játékhoz.
Viszont ezzel búcsút is inthettem Jaco-nak (R.I.P.) -
biggamer
veterán
Jacko eltűnik a hátsókertből ...
[link]
-
Petya25
őstag
válasz
Fortissimus #120 üzenetére
Szerintem ez a srác nem magyar....
-
hamir96
csendes tag
mért most gondoltál volna arra hogy kondjuk elkezded a játékot és banyek egy meg vehetsz amit akkarsz amikor meg lesz a kocsi kulcs mért én sok minden meg vettem 10 slotott
-
-
hamir96
csendes tag
na még annyit hogy kigyesz ez a játék velem tuti hogy nics vége mert van survivalban utcso endlles és 16 falgs eljuttotam de semmi meg semm áll és plazul ból a amikor zombika kell irányita most vok 12 steark nál meg a másik a vázá ott meg elértem 18 semmi nem volt vége valaki mondja meg hogy mikor van vége ezzeknek nem tom
szóljatok
-
hamir96
csendes tag
ja meg fel akkartam rakni képet csak nem tok hogy kell küldjétek egy progi nevét el köszi
-
hamir96
csendes tag
csá nem tom hogy ki akkar ki nem voltak és olvastam hogy vallaki akkar végtelen pénz,nap van ilyen hack valaki mondta az elején trainer én találtam ja amugy én nem rég 4-5 napja kezdtem és csalásokat zétem és gatyik tessék aki akkar hacket de( olvasátok az infot ott van a leírás!!!!!!):http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Plants-vs-Zombies-4-Trainer.shtml tessék jó szórakozást ((((most is ezt használom))))
-
P00By
nagyúr
Azt tudtátok, h a Zen kertben lévő növényeknek is lehet csokit adni mikor már "boldogok"?
Gyorsabban dobálnak pénzt -
HPAA
őstag
udv a leendo botanikusoknak
engem is rabul ejtett ez a cucc ,1eten gondom csupan annyi hogy nem talalom a menteseket ,nekem a userdata konyvtar ures viszont valahonnan behozza , mert tudom folytatni kilepes utan
mar szinte kesz minden de lehet oprendszer ujrapakolas lesz es fajna ha elveszne minden
win7 van jelenleg fennt de mint irtam a kerdeses konyvtar ures
valakinek 5let hol erdemes keresni ? -
P00By
nagyúr
válasz
Fortissimus #100 üzenetére
Igen, már leesett!
És így már van is értelme, mondjuk nincsen sok virágom(10). -
Sicilian
addikt
válasz
Ha leteszem a tálcára a gamét, nem gyűjt semmit közben a csiga...
Hogy is van ez pontosan -
mad1
veterán
válasz
(#101) biggamer
Ha megengeded helyesbitenek...pontosan en sem mertem le de megkozelitologesen igen,ami 25-30perc 1 csokival.Amit tele kertnel lehet szamolni percenkent 1ezressel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged