Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgocska
tag
sziasztok adott egy telo a gyerek azon játszik a játékkal ,most kapott új telot de nem tudom át rakni a meglévő mentéseivel,tud valaki valami megoldást hogy tudom átvinni eggyik profilm a másik telora? köszi
-
Endless módban sikerült 11 flag-ig eljutnom

-
Eclips21
őstag
Telefonon miért nem lehet megölni a piros szemű gargatuart?
4 cob cannon-al lőttem egy gargantuart, összesen 12szer + 3 cherry bomb + 3 halapeno + 5 spikeron + valami sebzés amit még a növények adtak neki és még csak el sem dobta az impet... -
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
megvettem steam-en keresztül a játékot.
viszont olyan érzésem van játék közben, mintha 800x600-as lenne a felbontás (nativ: 1280x1024) és a játékban nem találok beállítást a felbontásra.lehet egyáltalán ezt növelni vagy állítani?
-
dante0425
tag
Nem semmi játék, még mindig fent a van a gépen

-
BMWFan
senior tag
-
rita13$
csendes tag
valaki segitsen nem tudom hogy lehet ki vini a 3-4 mert ha ki visszem mekamom a kulcsot és ujra a 3-4 pálya jönn !!!
-
banán007
tag
(én csináltam)
-
Creep
tag
Szevasztok.
Nagyon jó játék,nővérem is elszórakozott vele
A kis játékaival is el lehet lenne.
1-2 nap alat végig lehet tolni az egészet,eddig ez mindent űberelt nálam,heroes-nál is jobb!!
-
-
Ice!?
őstag
valami hír a második részről?
-
scapegt
őstag
Megoldódott

-
scapegt
őstag
Valaki akinek win 7-e van vagy akár xp-je (mindkettő fent van a gépen) segítsen legyen szíves a trainert működésre bírni. Egyszerűen egyik sem megy, már leszedtem vagy 5 félét, egyik sem akar működni a játékban, csak pittyeg...mi a baj? Rendszergazdaként indítom a trainert, de még a játékot is, vagy nem, próbálgattam össze-vissza már, de nem megy
Mi a gond?Ja és mielőtt kötekedne bárki
már nagyon sokat játszottam vele, végigvittem majdnem az összes plusz játékot (mini games, survival, stb.) csak kipróbálnám milyen trainerrel. -
-
HS 2142
őstag
Úgy tudom ilyen lett.
-
csoli31
aktív tag
Na mi Steames játék tulajdonosok is megkaptuk a Game of the Year frisítést a játékhoz.

Viszont ezzel búcsút is inthettem Jaco-nak (R.I.P.)
-
biggamer
veterán
Jacko eltűnik a hátsókertből ...
[link]
-
Petya25
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Szerintem ez a srác nem magyar....
-
hamir96
csendes tag
mért most gondoltál volna arra hogy kondjuk elkezded a játékot és banyek egy meg vehetsz amit akkarsz amikor meg lesz a kocsi kulcs mért én sok minden meg vettem 10 slotott
-
-
hamir96
csendes tag
na még annyit hogy kigyesz ez a játék velem tuti hogy nics vége mert van survivalban utcso endlles és 16 falgs eljuttotam de semmi meg semm áll és plazul ból a amikor zombika kell irányita most vok 12 steark nál meg a másik a vázá ott meg elértem 18 semmi nem volt vége valaki mondja meg hogy mikor van vége ezzeknek nem tom
szóljatok -
hamir96
csendes tag
ja meg fel akkartam rakni képet csak nem tok hogy kell küldjétek egy progi nevét el köszi

-
hamir96
csendes tag
csá nem tom hogy ki akkar ki nem voltak és olvastam hogy vallaki akkar végtelen pénz,nap van ilyen hack valaki mondta az elején trainer én találtam ja amugy én nem rég 4-5 napja kezdtem és csalásokat zétem és gatyik tessék aki akkar hacket de( olvasátok az infot ott van a leírás!!!!!!):http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Plants-vs-Zombies-4-Trainer.shtml tessék jó szórakozást ((((most is ezt használom))))

-
P00By
nagyúr
Azt tudtátok, h a Zen kertben lévő növényeknek is lehet csokit adni mikor már "boldogok"?
Gyorsabban dobálnak pénzt
-
HPAA
őstag
udv a leendo botanikusoknak
engem is rabul ejtett ez a cucc ,1eten gondom csupan annyi hogy nem talalom a menteseket ,nekem a userdata konyvtar ures viszont valahonnan behozza , mert tudom folytatni kilepes utan
mar szinte kesz minden de lehet oprendszer ujrapakolas lesz es fajna ha elveszne minden
win7 van jelenleg fennt de mint irtam a kerdeses konyvtar ures
valakinek 5let hol erdemes keresni ?
-
P00By
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
Igen, már leesett!

És így már van is értelme, mondjuk nincsen sok virágom(10). -
Sicilian
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha leteszem a tálcára a gamét, nem gyűjt semmit közben a csiga...
Hogy is van ez pontosan
-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
(#101) biggamer

Ha megengeded helyesbitenek...pontosan en sem mertem le de megkozelitologesen igen,ami 25-30perc 1 csokival.Amit tele kertnel lehet szamolni percenkent 1ezressel.
-
P00By
nagyúr
Ennek a csokinak mi az értelme? Ha tele a kert a csiga nem érne körbe a pénzért vagy mi?

-
Petya25
őstag
Függő vagyok én is egy ideje, nagyon jó játék.

Az Endless pályán 26 körig jutottam segítség nélkül. -
mad1
veterán
válasz
dízelracer
üzenetére
[link]

Ha ez nehez mi lesz a teton?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dízelracer
őstag
Elakadtam (Adventure, Level 4-3). Van valami cheat amivel tovább juthatnék ezen a pályán?
-
daneez
csendes tag
Heló!
Valaki megtudná mondani h hogyan lehet végtelen pénzt és végtelen napot szerezni?előre is köszi
-
Domc30
csendes tag
Nem tudja valaki hogyan lehetne a napos cheatet aktiválni?És hol találnék több gombát a zen kertembe?
Köszi

-
Ifju
aktív tag
500-nál pinata
1000-nél dance
(vagy fordítva, már nem emlékszem)összefoglalásképp a játék közben aktiválható dolgok (próbáld ki őket):
pinata: a shower of candy when a zombie dies
trickedout: Alternate Lawn Mower appearance
future: Gives zombies futuristic shades
sukhbir: toggles the zombie's call for brains-sound
daisies: Zombies leave small daisies behind when killed
Mustache: Zombies Now Have Mustaches
tohot: Infinite Sun
danceén level 500 körül untam meg a survival endlesst, azóta nem indítottam el a játékot (mentés eltéve)

-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
100ig adott ilyen tippeket,az felett nem sajnos.

-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
En elvittem 450ig,de még semmi.
-
Fortissimus
őstag
na ugy nez ki majdnem kicsontoztam a jatekot, mar csak survival endlesst jatszok

jo ez a zen kert, egy locsolas utan a csiga osszeszed 20-30000-et
mar csak azon vagyok, hogy a kertjeimet feltoltsem novenyekkela bolcsessegfat meddig erdemes noveszteni? mar az is 100 lab magas
-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Klonoz 1 adott fegyvert,igy akar 2x betehetsz pl.cseresznye bombat vagy barmit.
-
Fortissimus
őstag
az imitator mire jo? hogy erdemes hasznalni?
-
mad1
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
A gombak itt nolnek.

-
Fortissimus
őstag
a Zen kertben a gombak csak abban a 30000-es gombakertben nonek?
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha kinagyítod a képet, most lehet hülyeséget írok, de olyan mint amikor a jatákokon nincs élsimítás minden tiszta rece, namármost ha kikapcsolom a 3d acc-ot akkor meg olyan mint a normális flash game-k szépen megrajzolva, tiszta élekkel. Nem gond, csak a barátnőm gépén szintén bekapcsolt 3d acc esetén ugyanúgy 1280*1024 es asztali felbontást használva olyan recementes volt mint nálam 3d acc nélkül 800*600-ban. Valahogy nem lehet levenni a felbontást alapból 800*600-ba mert a peggle, peggle nights, zuma, zuma revenge, mind abban mennek, és szép élesek. Csak ennyi nem akarok én fullhd-t meg akaármit, jóó nekem a 800*600 csak szép recementes legyen, mint nem teljes képernyős módban, vagy a többi popcap játékok.
-
Sziasztok!
Nem mintha a grafika lenne a lényeg, de egy dolog nálam valamiért elég gáz, az eddigi popcap-es játékoknál ilyen nem volt. Ha be van kapcsolva a 3D Acceleration és teljes képernyőn van akkor ezt produkálja, de ha ki van kapcsolva a 3D acc. akkor meg leveszi a felbontást 800*600-ra és szép rece nélküli lesz teljes képernyőn is, ha 3D acc be van kapcsolva és nem teljes képernyőn van akkor meg megint minden ok. Másnál is ez van, barátnőm gépén is néztem ott jó.
Mi lehet, Win7 64bit friss és új. Más popcap játékok tökéletesek.1.0.0.1051 verzió, nem steames, lehet valahogy pathelni?
Köszi!
-
Fortissimus
őstag
eleg addiktiv ez a jatek, most talaltam ra

-
-
Jakesz
addikt
Megmondanátok, hogy mennyi helyet foglal a játék?
-
Sarakrael
csendes tag
Írtam egy cikket a játékról:
http://gepzelodesek.freeblog.hu/archives/2009/07/23/Vedd_a_hazad_Ultess_novenyeket/
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, legyen az negatív vagy pozitív kritika.
-
mad1
veterán
Örök nap kodot tudtok?
-
mad1
veterán
A trainerhez fel kell pachelni a jatekot?
-
flashfly
csendes tag
-
L!NK->Q3
senior tag
üdv
mitől függ h mikor tudok új palántát venni crazy davetől?
esetleg honnan tudok még
?Drégóta nem volt olyan minigame amibe időt fektettem volna - nah ebben akad pár óra...
-
mad1
veterán
Szeretnem atvinni laptopra a mentesemet,de nem talalom....Valaki vagja hova teszi a jatek?
-
RidDiCh
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
az melyik ?? -
RidDiCh
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
igen vannak hozzá csalások. ( trainer )
én is szedtem le. pl : végtelen nap. nem kell várni hogy újratöltődjön a növényed , lehet ültetni egyből. azért mondtam hogy csalással nem nehéz.
ollie : az csak azért hagyta ott hogy megtévesszen

de lehet nem csalt , csak feltételezem , ha mégsem , sry
-
Wasp91
aktív tag
Na ez nem semmi:

Mi a helyzet a víz alól felbukkanó zombikkal?

-
RidDiCh
tag
végignyomtam az adventurert , survivorozok meg kertészkedek
, jó kis game a növénytermesztés bejövős 
-
Pukii
senior tag
kb 6-7ora alat végigtoltam a kampányt ugy ,hogy nem szaltam fel a gép elöl. 1 pályát sem kellet ujrakezdenem. Kis stratégiai érzék és logika kell hozzá.
Hibái:
-vannak pályák amik elégé összevissza vannak és kb ha összevissza pakolsz le mindent akkor is megnyered
-rövid
-nekem túl könnyű volt. Lehetne valami Hard mode is :-) -
RidDiCh
tag
nagyon jó ez a játék, nővérem 6 éves fia is simán pályákat visz át , a kisebb és nagyobb korosztályt is egyszerre leköti. a michaell jacksonos táncosok, hát az haláli

-
Zoltááán
csendes tag

tipikus nehézzúzás
de ha survivor endlessre megy vki akkor most adok jó tippeket natehát sokat lehet spórolni ha 9 lapot viszel akkor az úgy néz ki hogy..1.kukorica,2.napraforgó,3.vizirózsa,4.olyan kitty cat (légvédelem +hátulról jönnek a bányázszok) 5.magas dió ,6.imitátor is magas dió, 7.ikernapraforgólap,8.kukoricaágyú és a 9. a dinnye na igen következő körben a dinnye az imitátoros bejön a tök mint védő először a diókra majd hátulsó növényekre az azért kell hogy ha jönnek a bányászzombik akkor a kitty cat eknek legyen idejük lelőni őket amíg a tököt zabizzák.
És amikor bejönnek a óriások akkor ja igen 2 kukorica ágyú kell csak mert a 6 értelmetlen. Amit képet csatolok az 1 régebbi kép de amikor az óriások bedobják a kicsiketn aon gyorsan felfalják a ágyút szal csak a baj van vele a 19 edik szint piszok nehéz 18,19 a 20. könnyű 21 megint nehéz szal így kell kezelni ja igen és a kerékkipukkasztókat azokat fel kell upgrédelni mert sokáig bírják és az óriások is ütik őket v 6 ütés ami kb 12 mp ha nemtöbb inkább 16 na és azzal sokat lehet nyerni az olcsó növényeket lehet az óriások elé tenni hogyha nem akarod hogy a mágnesfalad mert mágnesből 4 kell +tököt rá elég diót de már mondtam szal a mágnes fal túl kell hogy élje a dinnye az ajtós zombikat lekapja az nem gond én miután kiépítem a védelmet kb így nézek ki:persze 16 zászló után1.cseresznye
2.gumipukkasztó
3.imitátor:sütőtök
4.lapítótök
5.gumipukkasztó fejlesztése
6.kávészem
7.erőspaprika
8.atomgomba
9.vizililiom vagy mi ami nagyon fontos hogyl egyen ha vizen is jönnek meg földön óriás elsőn akkor vízre liliom és akkor rá a cseresznyeatomgomba+kávészem+vizililiom + sütőtök rá a védelemért mindig a páros rohamoknál kell 18.,20. tehát a 2. rohamnál én akkor amikor bejönnek lerakom az ott bumm meghal minden é mindneki maradnak az óriások arra ott a többi robbanó meg nyomod elé a tököt meg gumipukkasztót hogy tovább tartson a mágneseket elérni[/IMG][/L]
-
Zoltááán
csendes tag
Én Steamen vettem és azon kívül hogy a I Zombie Endlesst 9 edik pályán ott hagytam és 8 éves kistesóm elcseszte meg a vázatőrő endless nincs kész minden megvan de a Bölcsesség fám az csak 101 láb magas kár hogy 1000 ig kell növeszteni ahogy h táncrabírjuk a zombikat.
Nekem tetszett és most is tetszik PoP Cap alkotott.
-
mad1
veterán
Jovan mar kotekedni azt lehet mi?
Amugy nem direkt,az en lamasagom.
-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Érdekes, mert ez a mondat sehogy sem tűnik értelmesnek.

Ugye a többes szám miatt 'is' helyett 'are'-t kell használni, továbbá a 'conning' szó tanulást jelent, tehát a 'zombies are conning' azt jelenti, hogy 'a zombik tanulnak'. De gondolom 'coming' akart lenni, vagyis helyesen:
'the zombies are coming'
-
(Darkwood)
őstag
"Zombies is conning!!!" Ez szándékos?

-
mad1
veterán
Nah zsiir koszi a valaszokat,szerintem mar mindent vagok.

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kávébabszem nem tudod mire jo?
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vazz,es tenyleg.Thx.
Igazabol nem ertem a 100as novenyre miert nem eleg
-
mad1
veterán
Megvettem a zsir golyoszoro novenyt vagy mit,de nem reparalja a zold viraggal....

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
3k
?Nah akkor atmegyek es csinalok 1 kis guerilla ultetvenyt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja,a noveny termesztes...mar leesett.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hallod elkezdtem este 10kor es 4kor neztem az oramra...Mondom mivaaa?
Jobban lekotott mint barmelyik 3d s cifra jatek az biztos.
-
Sirandrish
legenda
ez nagyon jó kis game

bár elég volt neki a hír is szerintem..legalábbis megtalálta mindenki azt is
-
mad1
veterán
Plants vs. Zombies

Legjobb 2ds strategia 1 szemelyeben...Bar engem igazan 1 str sem fogott meg igazan,ez kivetel.A gepigeny eleg kicsi.1magos proc,128mb video ram kb.

Egyszer csak azon kapod magad hogy orakat jatszol vele.
Gyerekek,ezt mindenkinek ki kell probalni,hisz mint itt emlitettek,aszolut siker es ezt alairom.

Zombies is conning!!!
Kellemes forumozast mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kis játékaival is el lehet lenne.

Mi a gond?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)