Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Közben találtam demofegyvert ami jó ötlet. Mondjuk tudom én, mézesmadzag. Fél órát használhattam. A meglévő scope-omat nem engedte rátenni, de azok olcsóak, az se gond, ha újat kell venni. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a fegyóval sokkal ütőképesebb lettem. Medic-ként, gyakran kell kihúzni magam a csávából, a demo stukival, ez elég hatékonyan ment. Körül fogok nézni fegyver ügyben, esetleg a tapasztalatokat megoszthatnátok, mert az alap fegyver is jó, de pl. ez a másik, látványosan jobb volt.
Láttam felvettél, de majd egy óra volt, mire rádtaláltam. Erre nem tudom mi a megoldás. -
Amantius
senior tag
TiberSeptimX.
Igazából arra gondoltam, hogy helyileg hol találom meg. Honnan tudom melyik squadban van? Hol harcolnak éppen? Ilyenek.
Sokszor kevés volt a medic, ahol harcoltam, így egyre gyakrabban lettem az. Ha már így alakult maradtam is az. Attól még szeretem szórni az ólmot (plazmát), így szoktam is osztani az áldást. Nem igazán értettem meg. Mivel tudok fegyver visszarúgást csökkenteni? Érdemes jobb fegyverre gyűjteni? A megvásárolt upgrade-et átrakhatom egy másik, újonan vásárolt fegyverre?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest