Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
Igazad lehet... tudom, f2p üzletmodell, de még ha a fizetős pont is lóf***.
Olyanokról beszélnek sokan, hogy 100-200 CP/ óra... nem tudom, hogy hozzák össze... max egy jópár óra alatt hozok össze annyit. Olvastam még ilyen felélesztős módszert is, viszont ott a másik oldalon is kell egy ember.
Most a sunderer-re vettem spawn pointot, ott apránként, de gyűlik az xp, viszont elég hamar szétszedik. Nincs a kezemben semmi anti-air cucc, tankhoz is lehet kapni, de az is 1000 pont... és akkor nem csak ahhoz kellene plusz cucc. Egyszemélyes repülő alap fegyvere se ér semmit, ellenben hellfire-el nyomulnak a nagyobb szintűek már... 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Foxpost
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyanokról beszélnek sokan, hogy 100-200 CP/ óra... nem tudom, hogy hozzák össze... max egy jópár óra alatt hozok össze annyit. Olvastam még ilyen felélesztős módszert is, viszont ott a másik oldalon is kell egy ember.
Most a sunderer-re vettem spawn pointot, ott apránként, de gyűlik az xp, viszont elég hamar szétszedik. Nincs a kezemben semmi anti-air cucc, tankhoz is lehet kapni, de az is 1000 pont... és akkor nem csak ahhoz kellene plusz cucc. Egyszemélyes repülő alap fegyvere se ér semmit, ellenben hellfire-el nyomulnak a nagyobb szintűek már...