Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
Én csak ezért nem cserélnék kártyát, nekem speciel nem is tetszik. Van pár extra effekt, de ezek egy része nem illik sztem a játékba, vagy túlzásba estek vele. Pl a lifteknél a a nanitok turbulenciája nem illik oda, a robbanásoknál pedig túl sok szikra keletkezik. Gyakorlatilag nem látni a robbanásból semmit, mert valamiért úgy gondolták jó ötlet aug 20ai tüzijátékból vett gömb rózsa formációk élethűvé teszik a tankok robbanását.
Ilyen utógondolat szaga van, felmarkolták nvidiától a pénzt, aztán nem tudtak mit kezdeni vele..
Más játékokban, pl batman arkhamnál tetszett, az extra effektek növelték a beleélést, illettek a hangulathoz itt egyedül a földdarabok repkedése aminek helye van, illetve a medic gyógyítás, healing grenade max.Arról nem beszélve hogy milyen bugos: Crashek, idővel előforduló lassulások, ha pedig földre ha lősz néha nem földdarabok pattognak ki, hanem random objektumok úgy mint fák, lépcsők, sziklák-hegyek, vagy épp egész biolaborok.
összehasonlítás:
http://www.youtube.com/watch?v=w0nGhrE4fs8 batman
http://www.youtube.com/watch?v=n5qhaEghJ74 ps2(az off verzióban a biztonság kedvéért a grafikát lejjebb vették)
Új hozzászólás Aktív témák

- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest