Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Nem csináltál rossz vételt, csak korai volt még. Szerintem a különböző kasztok speciális képességeire gyúrj rá első körben, mert csak így lesznek igazán hasznosak. Ezzel párhuzamosan amit szerintem érdemes fejleszteni, az a nanowave armor, legalább utolsó előtti szintig. A drága cuccokat meg ráérsz később megvenni, amikor már elég jó vagy a célzásban, és a taktikában.
És ne akarj mindent egyszerre. Kezdj el egy kaszttal játszani és azt fejleszd. Persze ha megunod, akkor lehet váltani. A kezdő elsődleges fegyverek mindegyik kasztnál jók, ha tudod őket használni. Egyedül a snipernél érdemes smg-t venni, ha nem távolról akarsz lövészkedni.
Én pl HA-val kezdtem, az jó volt kitapasztalni a távcsöveket, meg hogy hogyan maradjak minél tovább életben. Aztán elkezdtem engineer-el menni, de csak lövöldöztem, lőszert adtam, meg mások cuccait javítottam. Amikor meguntam, elkezdtem medic-el játszani. A legújabb móka, hogy a c4-el lightning tankokra vadászok. Ki a franc gondolná, hogy a medic fogja lenyomni a tankot? Persze ritka alkalom, de ha összejön, az mindig emlékezetes. Tegnap 4 vagy 5 tankot nyírtam ki így. Ja, és az utóbbi napokban elkezdtem fejleszteni a lightning-omat, a radart, meg a lopakodást akarom kimaxolni, aztán majd kipróbálom egy erősebb löveggel is.
Szóval először csak egy kaszttal nyomulj, azt maxold ki, specializáld és ennek megfelelően használd. Aztán lehet ismerkedni a többivel is, és helyzetnek megfelelően használni.
Pl én alapból medic-el megyek, helyzettől függően vagy hátul gyógyítok és az elfoglalt területet biztosítom vagy segítem az előretörést. Aztán átülök engineer-el a tankba és a többiektől elszakadt egységekre vadászok. Ha sunderer-t látok, HA-val megyek rá.
És ne számíts arra, hogy ha felfejleszted valamelyik kasztot, akkor dőlni fog a cert. Sok múlik a felszerelésen, de az ügyesség, meg a taktika még fontosabb. Ha már jó vagy bennük, akkor nem is fogod annyira fontosnak érezni a fejlesztéseket.
Amiket írtál, hogy gondolkodsz rajtuk jók, de mindegyiknek megvan a hátránya is, ahogy írod. De ha ismered a hátrányt, akkor kerüld azokat a helyzeteket, ahol emiatt fűbe harapsz.
Én a helyedben elkezdeném az engineert fejleszteni, ha már van AV turreted. Ráadásul lehet tankosat vagy repülőst játszani is, tudsz javítani és lőszert osztani. Fejleszteném a javító pisztolyt, meg a lőszer adást és vagy a nanoweave armort, vagy a flak armort. Meg a medical kit-et, azt mindegyik kaszt megkapja. Én hármas szintig fejlesztettem, háromnál többre nem nagyon volt szükségem.
Ezzel az egy kaszttal nagyon sokféleképpen lehet játszani, nem lesz unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest