Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz vaakuum #1319 üzenetére

Természetesen, de mivel a játékban fellelhető cuccokkal kapcsolatban az az egyetlen biztos pont, hogy mindenkinek más jön be, kénytelen voltam meglépni ezt. Most már tudom, hogy nekem sem :R .

Viszont akkor most tényleg nem tudom, mi lenne a célszerűbb: az infiltrator (ami a távlövő puskával soha nem akkor hagyja abba a levegővételt, amikor szeretném, de a smg-vel lehet jól lehetne vele nyomulni), a heavy, aminek viszont tuti kell majd valami lockolós rakétavető, mert a mozgó céloknál sokat lövök mellé, esetleg a light, de még szokni kell a röpködést, illetve utána nézni, mennyi c4-et bír vinni.
    Végső soron maradna a MAX? de ugye ahhoz meg kell nyersanyag, ha kilőnek.

Az tuti, hogy nekem sundererrel sem nagyon éri meg görcsölni, mert nemegyszer a védett helyekről is eltűnt néhány perc alatt, miközben elmentem harcolni a teleporton keresztül. Lehet csapattársak lőtték ki, hogy beállíthassák a magukét a helyére. Maximum az 1 certes fejlesztéseket érdemes rajta megcsinálni.
    Tehát ha másik szerveren/kasztnál is nekikezdek, tudom, hogy ezekre nem érdemes már nagyon költeni.

Új hozzászólás Aktív témák