- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Hm akkor nemtom.... kellene valami jó csapatot találni. alapvetően még nem tudom a mikrofont miként kellene belőni.
Én már beléptem 2-3 platoon-ba. Véletlenszerűen. Odateleportáltam a leaderhez. Megnéztem a térképet és ctagok szanaszét voltak mindenfelé. Kvázi mindenki belép, de nem dolgozik össze.
Nem tudom hogy kell ezt csinálni, vagy hogy szokott menni. Ez az első FPS amit multiban nyomok!

Hogy kell ezt csinálni?
Mesterlövésznél a hijack skill mire jó? Hogy lehet használni?
myckey: Először én sem tudtam ki kivel van. Most már 10-15 óra játék után kezdem átlátni a dolgokat. Már meg tudom különböztetni a csapatokat és végre értem, hogy a bázison miket kell szétlőni, hogy kell elfoglalni és mit csinálnak a generátorok

Mondjuk a jármű használat még nem világos. Parlagon hever egy quad. Rá akarok ülni és azt mondja, hogy nem tehetem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest